9
  • zord01
    #9
    Azon gaztettek után, amit a kedvenc márkámmal a Sonyericsson-nal tettek, javaslom a Sonynak, hogy ne a belépő szint felé közeledjen, hanem az eltűnés felé.
    A Sony mint telefon gagyi volt régen is, és gagyi most is. Az Ericsson húzta ki őket a csávából, cserébe ők jól tönkre vágták a márkát a Cybershoot Walkman szétválasztás erőltetésével, az új termékeik meg valahol a hányinger és a vicc határán egyensúlyoznak.
  • kvp
    #8
    "a szinte mindegyik telefon egybeházas ( nokia, iphone, htc etc )"

    A sony-k pont nem. Az en telefonom is kibir egy hetet, ha nem internetezek rajta, csak telefonnak hasznalnalom. Meretre pont akkora mint a regi ericsson t20-asom, csak teljes meretu kijelzo van rajta es full qwerty alul. Pont befer az ingzsebembe a headset-tel egyutt es szabvany leszedheto hatlapja van rendes kiveheto aksival, tehat meg cserelgetni is lehet.

    ps: Napokban kellett egy elte-s project miatt ahol besegitettem egy android-os telefont osszekotnom egy robottal, lehetoleg az audio port-on keresztul, mert mas nem volt. Kiderult, hogy a rendelkezesre allo keszulekekbol csak az en sony-m volt valodi sztereo, a tobbi vagy siman mono vagy fixen keresztbe kevert sztereo, tehat szoftmodemnek nem igazan jo. Kenytelen voltam differencialis helyett egycsatornas modulaciot hasznalni. A vicc az, hogy kiderult a korabbi sajat barkacsolashoz hasznalt veletlenszeruen kivalasztott egyik ceges teszt telefonom (samsung galaxy s 2) high end-nek szamit es az elte-s teszt keszulekek kozott egy sincs, pedig a kozepkategorias sony-hoz kepest nem tul jo. A lenyeg az, hogy a sony jo minosegu telefonokat gyart es raadasul elfogadhato aron, csak valamiert nem nyerik el az emberek tetszeset. Pedig meg sima telefonnak is jok, sok mas android-os keszulekkel szemben.
  • errorista
    #7
    a szinte mindegyik telefon egybeházas ( nokia, iphone, htc etc )
  • Yodafon
    #6
    Nemtom mit aggódnak Sonyék az ablakgyártás is hoz valamennyi pénzt a konyhára.
  • Bannedusermail
    #5
    Kaptam egy sim kártyát, amivel családon belül orrba-szájba ingyen lehet telefonálni, kellett egy teló. Egy régi nokiát (6021) találtam hozzá, hogy majd veszek majd egy új telót, addig jó ez, és egy hétig bírta (pedig legalább hat éves már), a zsebben jobban elfért, nem böszme nagy okosteló... és hát úgy döntöttem, hogy sokkal praktikusabb, mint akármelyik új telefon.
  • zola2000
    #4
    Veszel egy sima telefont, olvasol tesztet, aminél a hangminőséget dicsérik azt veszed meg + pénzért szinte mindegyik telefonba lehet venni erősebb akkumulátort.
  • TheCunami
    #3
    Igen a belépő szintet és adok zöld plecsnit
  • errorista
    #2
    a kép a belépőszintet ábrázolja?
  • ProgServ
    #1
    Abban lehet ráció, ha telefont gyártanak!

    Úgyértem amivel jobbára telefonálni lehet, de jó minőségben. Valami könnyű teló 1 hétig bírja 1 töltéssel, legyen olcsó, mert azt viszik a népek mint a cukrot és legyen jó a minősége.

    Nem kell droid rá, meg Xenon vaku, meg semmi...csak legyen egy jó telefon.
    Én vennék.