A kis csatornák nem hagyják nyugton az RTL-t és a TV2-t
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A minap elgondolkodtam rajta hogyha már egy nyamvadt vértelen leszúrást is kivágtak a múltkor a Trója-ból, akkor mondjuk egy Spartacus rész, ha valaha leadnák hogy nézne ki? Sztem olyan 10 percig tartana egy epizód és abban is csak beszélgetnének.
<#nevetes1>#nevetes1>
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
"Az RTL Klub és a TV2 még mindig magasan a magyarok kedvence"
Nem véletlenül él ebben az országban ennyi totális ködben élõ birka....
Nem véletlenül él ebben az országban ennyi totális ködben élõ birka....
Azért is jó kereskedelmi csatornákat nézni mert szanaszét vágják a filmeket, sorozatokat lásd Viasat3: Harmadik Mûszak és még sorolhatnám. Hát nem szuupppper?? Hát kúrvára nem! És persze mindenkinek a kedvence a pénznyelõ (f)o(s)rtt. Mi változott 20év alatt amiért mindent cenzúrázni kell? Semmi! Akkor is voltak gyílkosok most is vannak. Akkor is voltak pszihopaták most is vannak.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Hat nem vagyok naprakesz a tv2 rtl musoraban, de bizonyara adnak helyette valami hasonloan szinvonalas musorszamot.
Amíg fizetõs meg kódolt jelet sugároznak addig nem is lesz ország kedvenc... idióták.
Akik nemre szavaznának azok most is ezeket nézik
Azok már rég megszüntek :D
RTL-en és TV2-n kívül?
Csak más csatornát nézek. (55%)
Eleve nem nézek tévét. (34%)
Nem. (5%)
Igen. (5%)
Ez valoszinuleg nem reprezentalja az orszagos atlagot, pedig jo lenne. Mert a valosagban a sok hulye remegve varja napi maunika sot, meg balazs sot.
Csak más csatornát nézek. (55%)
Eleve nem nézek tévét. (34%)
Nem. (5%)
Igen. (5%)
Ez valoszinuleg nem reprezentalja az orszagos atlagot, pedig jo lenne. Mert a valosagban a sok hulye remegve varja napi maunika sot, meg balazs sot.