Jön a CETA?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
APA PIPA <#idiota>#idiota> <#falbav>#falbav> <#schmoll2>#schmoll2> <#beka3>#beka3> <#eplus2>#eplus2>
Megyek kínába, ott nem korlátozzák ennyire az embereket... Nem tudom mit képzelnek ezek, sokan még azt is számolgatják hogy kajára mennyi pénz van, csak hogy ezek a rohadékok még gazdagabbak lehessenek.
Ha a mozipremierrel egy idõben kiadnák legálisan, BD minõségben, online akkor nem kellene f*szkodni az ilyen törvényekkel. Ha itthon le tudnám tölteni, teszem azt az Avengers-t 3D-ben olyan nyelven és felirattal, olyan formátumban amilyenben csak akarom, mondjuk 1000-2000 forintért legálisan (azaz utána kiírom lemezre sem vagyok jogsértõ), akkor nem a "magról" szerezném be hónapok múltán. Ha pedig csak egy egyszerû DVD-Rip minõségû avi-ban akarom leszedni akkor 100-200 forint legyen.
Adjanak nekem pár millió dollárt és elég hatalmat, szerintem egy hét alatt összedobok egy ilyen online terjesztési formát, amitõl minden film/zene gyártó azonnal elélvez. A jogvédõk meg megvehetik a következõ szigetüket...
Kellene egy nemzetközi weboldal és nem SZOPA_PIPA_CUPA_CIPA törvények.
Adjanak nekem pár millió dollárt és elég hatalmat, szerintem egy hét alatt összedobok egy ilyen online terjesztési formát, amitõl minden film/zene gyártó azonnal elélvez. A jogvédõk meg megvehetik a következõ szigetüket...
Kellene egy nemzetközi weboldal és nem SZOPA_PIPA_CUPA_CIPA törvények.
Nemrég rántottam le a The Avengers BDrippet. Elmehettem volna moziba is, de így jobb érzés volt megnézni...
Nem rossz film, ráncsátok le ti is, megéri.
Nem rossz film, ráncsátok le ti is, megéri.
https://twitter.com/foodlfg
"...bûncselekménynek számít a digitális másolásvédelmek megkerülése és kijátszása, valamint az ezt lehetõvé tévõ programok kifejlesztése, terjesztése..."
Errõl szembe jutott egy régi cikk ami szerint a Windows is alkalmas másolásvédelem kijátszására, ez alapján a MS is büntethetõ lenne.
Errõl szembe jutott egy régi cikk ami szerint a Windows is alkalmas másolásvédelem kijátszására, ez alapján a MS is büntethetõ lenne.
Szerintem szuntessuk meg a szellemi tulajdon fogalmat, nem egyszerubb lenne mindenkinek az elete? 😊
Addig csûrik csavarják ezt, annyi négy és hárombetûs változatát vetik fel, hogy a végén csak elfogadnak egyet, amiben bár nem így, de jogilag így érthetõen benne lesz hogy "Aki felmegy a netre az bûnözõ". Azt hiszem ha ezt bevezetik akkor többet tényleg nem veszek meg semmit eredetiben.
Online kereskedelemrõl tetszettek hallani? Mióta van Steam accountom a játékok 90%-át ott veszem akciók alkalmával. Filmekkel is ezt kellene csinálni, de nem úgy hogy drágább, vagy ugyanannyi letölteni, mintha megvenném a boltban...
Ébresztõ neander-völgyi majmok!!!
128-10-93-85-10-128-98-112-6-6-25-126-39-1-68-78
Online kereskedelemrõl tetszettek hallani? Mióta van Steam accountom a játékok 90%-át ott veszem akciók alkalmával. Filmekkel is ezt kellene csinálni, de nem úgy hogy drágább, vagy ugyanannyi letölteni, mintha megvenném a boltban...
Ébresztõ neander-völgyi majmok!!!
128-10-93-85-10-128-98-112-6-6-25-126-39-1-68-78