79
-
Ja,egy jó tanács: Ne vedd annyira komolyan,amit vers mond,mert Ő egy modern kori Nostradamus.
Általában azt a platformot élteti,amire éppen fejleszt. Az évek során annyiszor változtatta meg a véleményét,hogy az már komikus. Ezen kívül egy jósnő is megirigyelhetné,a látnoki képességeit.
-
Bannedusermail #38 Az RT-és verzióról beszéltem. Az egyik cikk szerint ócó lesz, a másik szerint drágaság. A 200 és az 1000 dollár között már minden szerepelt. Igen, az ARM-es verziónál. Az x86-os az volt már 2000 euro is, de ha nem, akkor 1500 vagy akármennyi. Mindig más. (Azért azzal nem kellene villogni, hogy tudod mi a különbség az RT és a nem RT között.) -
soundsonic #37 Én egy középkategóriás androidos tablet helyett szívesebben vennék surface-t.
Coldbboy83: Biztos van olyan réteg is aki meg tudja fizetni és ki is tudja használni a tudását. -
coolbboy83 #36 A táblagépek csatája úgyis most jön... kíváncsi leszek mit csinál majd ez a Surface a piaccal - vagy nagyot durran vagy bukik mint a WP-s telefonok... szerintem. -
coolbboy83 #35 Nem arról van szó, hogy fél milla - hanem hogy fényévekkel többre tudod használni, mint egy ilyen kis akármit - nyomásérzékeny, tehát profin tudsz rajzolni, erős HW és igazi OS, amin nem fingóappok futnak! Nem olcsó - de ezt nem tartalom fogyasztásra tervezték, hanem munkára - nyilván nem ebből fog fogyni a legtöbb. -
coolbboy83 #34 Ops!... az én fejem sem káptalan, de én mindig beismerem, ha tévedek... igazad van!
Egyébként volt már régebben is belőlük, csak akkor a sima MacBook White volt az alapja - neten lehetett rendelni, egy havernak még meg is van. -
soundsonic #33 Kb fél milláért tablet? Sok sikert hozzá.. -
soundsonic #32 Szerintem meg az arm-s táblák azért jobbak lesznek az átlag androidosoknál. Na majd meglátjuk tényleg azon az áron adják e, és lesz réteg aki megveszi -
Olvasni tudsz ?? Hol írtam,hogy nincs semmilyen garancia ?? Idézem,hogy mit írtam. 
" Az átalakítással buktad az eredeti apple 1 éves garanciát és ezután a modbook vállalja az átalakított készülékre a garit. Mennyibe is kerül akkor egy ilyen masina ?? Igen,nagyon drága!"
-
coolbboy83 #30 Mégis úgy adod elő, hogy nincs semmilyen garancia.... na hagyjuk már, ne fárasszuk egymást! -
Miért én mit írtam,te nagyon művelt ? Olvasd már el.. Amúgy ne személyeskedj,mert nem vagyok sem a haverod,sem a kutyád.. " Te szerencsétlen" -
coolbboy83 #28 Jó fröcsögést - lefosom mit mondtok, versnek van igaza, ezek az ARM-os táblák nemsokmindenre jók! -
coolbboy83 #27 És az utolsó sort is érted te szerencsétlen ? mert akkor tudod, hogy van garancia! -
"Construction of the Modbook Pro requires permanent removal of the base system’s enclosure, including the display (with the FaceTimeŸ camera) and the keyboard/trackpad assembly. Hard drive, RAM and other configuration options vary and may only be available from specific sales partners."
"The Modbook Pro is an enclosure conversion kit designed to exclusively contain an original MacBook Pro base system manufactured by Apple Inc. Apple Inc.’s one-year limited warranty on the base system is voided by the conversion and replaced with Modbook Inc.’s warranty."
Aham,aham.. -
coolbboy83 #25 Valóban abból építik, csakhogy az Apple tud róla - és megadja az alap HW-re a garanciát, nem te viszed be átépíttetni ! -
coolbboy83 #24 Milyen garit buksz ? a ModBook Inc adja a garanciát a gépére, nem te adod be átépíteni !! -
coolbboy83 #23 Te totál droid vagy haver.... miért nem olvasod el az angol szöveget hozzá, hogy ez egy Apple által támogatott projekt ? -
coolbboy83 #22 Akár hiszitek, akár nem - még mindig 3 féle tábor van...
1. aki szerint a táblagép egy felesleges kacat, elég a smatphone
2. szeretne egy jó kis táblát, iPad-ot mert az össze van rakva - vagy Galaxy Tab...
3. szeretne táblát, de olyat amit használni is lehet valamire - és rendes OS van rajta....
Az utóbbiba sokan tartoznak külföldön... Vers is amikor írja mit akar lenézitek, holott nem alaptalan amit akar!
Bár nekem nem tetszik ez a csempe dolog, de láthatóan a nagyok próbálják összemosni majd a desktop OS és a mobil OS képességeit...
Az OS X-ben megjelent a launchpad, ami jele az iOS-sel való összefésülésnek, a Microsoft viszont a csempés megoldással teszi össze a saját rendszerét...
Itt amikor Vers azt írja hogy az androidnak annyi.... nem annyi, de alul fog maradni, mert SEMMI PRO APP nincs rá - ami az összefésült rendszereken meg lesz alapból :-)
-
Ezzel csak az a gond,hogy a meglévő macbook pro-dat kell beáldozni ahhoz,hogy ez a modbook létrejöhessen. Szal: Veszel egy MBP-t és átalakíttatod ezzel a céggel jó kis pénzért és máris megkapod a modbook pro-t. Az átalakítással buktad az eredeti apple 1 éves garanciát és ezután a modbook vállalja az átalakított készülékre a garit. Mennyibe is kerül akkor egy ilyen masina ?? Igen,nagyon drága!
Ja,persze,mi nem olvasunk külföldi oldalakat..
-
coolbboy83 #20 Ti csak magyar oldalakat olvastok, ezért nem tudtok sokmindent!
www.modbook.com
És a cucc egy wacom cintique képességeivel bír! Ezt a surface sem fogja tudni.
Kalamatyi mi nem vizionálunk, sokszor Vers is igazat mond az adott tények alapján - lehet ö is inkább a külföldi oldalakat olvassa.
-
kakamatyi123 #19 Itt mindenki ossze vissza vetit es marha magabiztosan vizionalja a jovot...
Csak az nem ertem, miert nem tozsden vagy a lotton kamatoztatjatok clairvo kepessegeiteket??? -
Papichulo #18 "Nekem egy OS X tablet kell Wacom Stylus-sal és és nyomásérzékenységgel, i7 Ivy-val!! ÉS ősszel ez meg is jön."
Ez mi? Ez honnan jon? Eletemben nem hallottam meg ilyen Apple termekrol... vagy ez valami hackintosh dolog lesz?
-
kakamatyi123 #17 >sőt biztos hogy nem lesz az.
Egy nagy budos lofaszt, majd akkor lesz biztos, ha bejelentettek, addig minden csak talalgatas... -
sanyicks #16 de az armos sem biztos hogy ócsó lesz, sőt biztos hogy nem lesz az. -
Cat #15 nem vagy képben, két különböző verzióról van szó.
Windows RT kerül az ARM procisokra, és rendes Windows 8 az intelesekre. Előbbi olcsó utóbbi drága. -
Bannedusermail #14 Ecce ócó, máskó meg drága. mikor melyik cikk jelenik meg. -
Persze, telefonon kevert ikonos-alkalmazásfelületes-elő hátteres teljesen átalakítható androidhoz van szokva mindenki, még csempéket is lehet droidon a launcher7el ha nagyon kell. -
coolbboy83 #12 Et most úgy mondod, minta azt írtam volna hogy az Alma a szent...
Baki az egy dolog, mindig van.... de a surface akkor is egy ótvar hulladék! Ez a csempés szarság 10-ből 9 embernek kurvára nem jön be!! A telefonok is mind buktak vele!!
Nekem egy OS X tablet kell Wacom Stylus-sal és és nyomásérzékenységgel, i7 Ivy-val!! ÉS ősszel ez meg is jön.
-
Ja, és az 570 eszköz működött,csak a demo-s iphone nem. Értem.
Amúgy meg inkább kicseréltem erre a videóra,mert ez viccesebb. Szóval nem kellene az MS-t fikázni a bakikért mert abból az apple-nek is kijutott elég sok.
-
Chris05 #10 Arról tehetett Jobs, hogy 570 aktív WiFi eszköz netezett és nem volt normális mobilinternet térerő bent? -
Tudod az a bizonyos magas ló esete,nem kellene ezt annyira erőltetni. 
-
errorista #8 nem sikerült :( -
errorista #7 * 1-2 = -1/2 -
errorista #6 tegra 3, érintő kijelző, microSD/SD olvasó, microUSB/USB host, 1-2 GB RAM. Kell más? opcionálisan: giroszkóp, GPS, magnométer, Gergely-Müller-számláló, hőmérő, kamera, GSM, NFC, cetera cetera -
coolbboy83 #5 Egy ilyen szar, ami a bemutatón is megmakkant kell a francnak... Úgymond hűek voltak önmagukhoz, ami a stabilitást illeti :)
Aztán 200 usd mit tesznek bele HW gyanánt ?? -
errorista #4 szerintem ha a 200 dolláros táblán nyernek 1-2 dollárt táblánként, vagy a 80 dolláros licenccel nyernek 80 dollárt táblánként közül választhatnak, akkor az utóbbit fogják. ha tényleg ennyi lesz az ára, semelyik gyártó nem fog win8 terméket árulni, jó lesz nekik a szaros arm + szaros linux kombó -
Vers #3 200 dollarert tarolni is fog, az ipad meg megy a levesbe
-
kakamatyi123 #2 Ismet egy TENYEK nelkuli SEMMITMONDO hatasvadasz cikk a surfacerol...
Kb. Blikk szinvonal...
Mar baromi UNALMAS!
Hany ilyen lesz meg, ennyire uborkaszozon van???
Majd ha bejelntik az arat hivatalosan, akkor kiderul mit akar az MS, addig total felesleges csamcsogni rajta...
-
kéccá dollárért a hülyének is... bár szerintem a Tábla még mindig felesleges eszköz... szerintem.
mindenesetre gogo ARM pusztuljon az Intel!