Diablo 3: Linuxosok kizárva

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mert a Linux nem olyan felhasználóbarát (valljuk be, ha nehéz is elfogadni), mint a tucat gyártóval szoros partneri kapcsolatban álló teszem azt Windows. Ebbõl következõen 0 közeli informatikai tudással aligha ugrik neki a mezei felhasználó a Linux világának (ami amúgy fantasztikus a maga nemében), inkább azok használják akik látják a Windows hibáit, és tudják a Linux elõnyeit. Szerinted ki az aki a Blizzard biztonsági réseit hamarabb megtalálja? Oké... az arányok talán nem túlzóak, de szerintem egy Linuxhoz értõ (mert hozzáértés igényel) személy hamarabb fog esetleg akár saját botot legyártani, mint a user aki örül ha a Windows hiba üzenet nélkül 6 hónapig uninstall nélkül fut...

Remélem érted a gondolatmenetem (mely fenntartom a jogot, hogy úgy baromság ahogy van. Statisztikát lusta vagyok keresgélni! Érezd a magaslabdát!!!!) 😊
nem emulátor, inkább wrapper (nem emulálja az os-t csak átfordítja az api hívásokat win32-rõl linuxra, a d3d-t pedig opengl-re), ezért is sokkal gyorsabb mint egy igazi emulátor (akár gyorsabb is lehet mint windowson)

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Zombee
A kettõ között édeskevés összefüggés van, teljesen lényegtelen a használt operációs rendszer.

Zombee
Olyan nincs, hogy a Linux, mint platform tiltott. A Blizzard és a kliens nem támogatja hivatalosan, de hogy tiltott lenne a Wine, vagy bármilyen emulátor...

"Viszont egészen érdekes, hogy a legtöbb bot és csaló seggfej pont Linuxot használ."

Ez meg mekkora egetrengetõ agyatlan baromság... miért használnának?

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Megvan a Dio3. Mikor kimentem angliába, azzal kezdték hogy letiltották a Battle.NET fiókom, mondván eladtam. Már visszakaptam, de akkor is tapló banda, túl minden határon...

C2D [email protected], Asus P5Q, Radeon HD4890 1GB, SB X-Fi Titanium, 4x2GB 1066Mhz Kingmax, Samsung 226CW, Chieftec BA-01, Corsair HX-520W, Zalman CNPS9900LED, Razer DeathAdder, Win7 Pro x64

Nem tudom szóltak-e elõre, hogy Linux alatt majd nem lehet játszani. Ha szóltak, akkor jogos a tiltás is akár. Abba is bele kell gondolni, hogy nem feltétlen jó a cégnek, hogy kitilt bizonyos játékosokat, hisz nem érdeke, hogy minél kevesebben játszanak vele. Viszont egészen érdekes, hogy a legtöbb bot és csaló seggfej pont Linuxot használ. Tisztelet a kivételnek, de nyilván nem a "feltették nekem a Wint aztán örülök ha fut" típusú emberkék nyúlnak ilyenekhez, hanem akik picit konyítanak az informatikához. Azok meg pont a Linuxosok.

Jelzem ha ezt így utólag döntötte el a Blizzard, akkor viszont ejnyebejnye, és kell alternatív csatorna, pl ezek a játékosok ha más OS-rõl lépnek be, akkor tudjanak játszani. MINIMUM.
Ha majd 2-3E Ft-ra húzódik vissza az ára, akkor én is megnézem mi az a Diablo III <#zavart1>

shaddam
Bezzeg ájmekken ki van nyalva a gémer segge.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

netperformer
Ebben a kommentben csak az a rossz, hogy igaz 😄

Skynet
Túlárazott játék, tömve buggal, magas graf beállítás mellett nevetséges akadásokkal (értsd itt ott optimalizálatlan fos), talán szebbnek nevezhetõ 2-3 éves játékoknál, extraként ostoba védelmi rendszer és kitiltások.És még lehetne sorolni....
Persze védheted,de ettõl még továbbra is túlértékelt szemét marad, ugyan úgy túlértékelt mint maga a Blizzard.😊
Ott van szó a minõségrõl, hogy miután a játékosaikat ok nélkül kitiltották, !mégpedig a fizetõs játékosokat!, elfelejtenek elnézést kérni és még a vásárlót okolják azért mert õk nem támogatnak egy másik oprendszert, és ha valaki emulátorral játszik az már kapja is a bant. Ha én win7 alatt egy virtuális gép alól lépnék be már le is tiltanának. Pedig megvettem, legálisan használom, nem csalok, nem módosítom a programot. Sõt igyekszem biztonságban tudni a géem, és a fõbb rendszereimhez nem adok hozzáférést másnak, csak a VR gépig juthatnak be.. és ettõl a szemükben máris fõbûnt követtem el. Miközben amikor tõlük ellopnak egy rakat accountot és a hozzá tartozó infókat még egy nyamvadt levelet sem küldenek szét hogy "válcsá' jelszót te suttyó mert mi aszonnyuk!"
Hát ja, az ázsiai játékosok külön szervereken vannak a nyugatiaktól kezedtõl fogva hogy nekünk is jusson valami kis öröm a multizásba.
Most hallottam, hogy az SC2 meg "region locked". Szóval elõfordulhat, hogy világ egyes részein lévõ emberkékkel nem is tudsz játszani.

Ha ennek csak a fele igaz... xD

https://twitter.com/foodlfg

a minõségrõl ott van szó, hogy olyan szar a védelmi programjuk (is) hogy azt is kizárja amit nem kéne 😄

Remélem a fogyasztóvédelmi eljárás ezek után kellemes lesz a mocskos Blizzardnak =)
itt hol volt szó a minõségrõl? olyan ostoba vagy. legalább valami ideillõt böfögnél ide.
Skynet
Blizzard minõség.... Pfffffhehehehe...😊
Hiaba pampogsz, igy volt😄 A Warden 3rd party illegalis programnak ismerte fel a Wine-t es auto permabant osztogatott. Mondjuk vagy 1000 eves hir.
Nem az 1. eset amugy. "This isn't the first time Linux has fallen under Blizzard's Banhammer. Back in 2006, the company publicly unbanned a number of World of Warcraft Linux-based players that were banned for running the MMORPG client using Cedega."
igen ez meg biztos így van, ahogy a cikk megírja.
Egyre szimpibb a Bliz, mintha rájött volna, hogy az általa készített játékok, csak idõpocsékolás lenne az emberiségnek, és mindent megtesz azért, hogy egyre kevesebbet játszanak az ilyen játékokkal az emberek 😄