A fiatalokat már nem érdekli Stallone és Van Damme

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A mai tinik akciósztárja Edvárdka, a csini-csili vámpírka.
Nekem - 38 évesen - bizony marad az Expendables 😊)))
Igen, igazad van, a farkasembersrác filmjét említettem.
az elrabolva is a regi idok hentjet idezni megspekelve nemi bourne fele superspyhentgep hatterrel
like

anti hero

IMYke2.0.0.0
Nem írta el - az Elhurcolvában játszik a foszforeszkáló-tini-vámpír-giccs-sorozat farkasembere... tininyál-akció-filmecske, a hírek szerint.
Az Elrabolva szerencsére más 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zombee
Remélem, csak elírta a srác, és a Liam Neeson féle Elrabolvára gondolt, mert az viszont egy jó akciófilm.

Elhurcolva - oltári nagy f*s tiniknek szóló tini akció, értelmetlen sz*r volt, untam is.
Battleship és Co. - 1x nézhetõ látványorgiák, kizárólag moziban élvezhetõek.

Sly és társai visszatérése - oltári jól éreztem magam, otthon is megnéztem vagy 3x mindegyket (Rambo 4., Expendables). Hõskoruk régi filmjeik újranézési faktora meg nagy.

...igaz, nem vagyok már 18 éves...
Zombee
1. Egy ilyen akciófilmben hiába bármilyen "romantikus szál", az attól még egy akciófilm, mitõl érdekelné jobban a nõi nézõket, ha a fõhõs meg is dugja két pisztolylövés között a hõsnõt? Nekik ott a Golyózápor és a Féktelen harag.

2. A mai fiatalok kapják be, a többségük metroszexuális kis hugyhólyag, aki csillámfaszpónivámpírokra veri magát. Nem hogy Stallone vagy Schwarzenegger, de másféle egyszemélyes akció is nagyon kevés van, ami moziba kerül, de említésre méltó DVD-re sem nagyon készül.

mer a mai fiataloknak hanna montana kell😄 vagy az a tancolos szar

akcio film ami tetszett az a folaldozhatok volt 😄😄

most is 80-90es filmeket nezek...

mas a kor mas kell meg kell szokni, oregek vagyunk😄

Milyen akciófilmeket nézel, hogy emósok szerepelnek benne? Vannak emós akciófilmek? És nézed õket?
Én is relatíve fiatal vagyok ,de ezek az arcok a filmben legendák... Nem pedig egsmás szájába verõ emós depressziós senkik vagy metroszexuális köcsigépek...😊😊<#violent>
Engem is. Ezért várom a második részt, mert az elsõ minden volt, csak nem régimódi, hanem valami mai gagyi.
Lehet velem van a baj hogy jobban érdekel egy régimódi zúzda mint egy mai tiniszar pedig én is ebbe a korosztályba tartozom. Lehet inkább az Elhurcolvát kéne néznem<#idiota>
Vajon a mai fiatalok láttak valaha akció sztárt.... ?
Pedig azok a boldog 80-as, 90-es évek, az egyszemélyes hadseregek kora 😊

Laza
Nem csoda.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**