Jövőre jön a Plants vs. Zombies 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nálam ez minden idõk második legjobb játéka...
@scagnetti, a stratégia is logika. minden más stimmel...:-D
@scagnetti, a stratégia is logika. minden más stimmel...:-D
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
" hiszen az ötletes logikai játéknak"
Logikai???
Inkább ügyességi, és (néha) gyors stratégiai gondolkodást igényelt mit hogyan/hova helyezzünk el, de semmi logika nem volt benne.
Logikai???
Inkább ügyességi, és (néha) gyors stratégiai gondolkodást igényelt mit hogyan/hova helyezzünk el, de semmi logika nem volt benne.
Tök értelmes indok lenne a részérõl amit mond. Ha 2006-ot írnánk... de manapság a régi szöveggel jönni az EA-rõl elég divatjamúlt. Tényleg elrontotta a felvásárolt stúdiókat, pl a Westwoodot meg a Bullfrogot. Az se tegnap volt.
Oh my God!!! Az egyik legjobb játéknak jön a folytatása!!!
Nem is tudom mi lehet még ennél a játéknal addiktabb.
Talán csak a Diablo vagy a WOW..
5-ször játszottam végig.. És bizton állíthatom, hogy jobban levezeti a feszültséget mint bármi más. pl a Tetris.
Nem is tudom mi lehet még ennél a játéknal addiktabb.
Talán csak a Diablo vagy a WOW..
5-ször játszottam végig.. És bizton állíthatom, hogy jobban levezeti a feszültséget mint bármi más. pl a Tetris.
A logika azt diktálná, hogy ha olyan sikeres a játék, akkor a PopCap Games valamit jól csinál, és kár változtatni rajta. Ugyanakkor az ilyen nagy kiadók, mint az EA is, sorra elkúrnak mindent, amit megvesznek. Mondjuk ezen kivételesen túl sok dolgot nem lehet elszúrni, bár nekik még ez is összejöhet. Csak ne legyen 3D-s...
"lát majd napvilágot"
A cikkírónak annyira tetszett a szójáték (nap, haha, mivel napokkal kell vásárolni), hogy egymás után két mondatban is sikerült ellõnie.
A cikkírónak annyira tetszett a szójáték (nap, haha, mivel napokkal kell vásárolni), hogy egymás után két mondatban is sikerült ellõnie.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Hát ezt kegyetlenül várom... 1. részbe ~40 óra úgy beleszállt, hogy nem hittem a számlálónak, kb. a felére tippeltem.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
akkor remélem fasza lesz, és lemaradsz egy jó játékról, míg én élvezem 😄
Amint annyit hallottam, "Electronic Arts" és "megvásárolta", tudtam, hogy szar lesz.