Friss GTA V képek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerencsére nem sok játék követeli meg a azt a fost, csak amik az m$-hez vannak láncolva.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Na ebben egyetértünk... Még a steam-es verziónál is mindig kattintgatni kell az elején a social club résznél, hogy play offline, IGEN, BIZTOS!
Csak a Rockstar Club, ami újdonság, a GfWL már jó eséllyel fent volt, elég sok játék követeli meg. Személy szerint engem nagyon irritálnak.
Engem nem csak az optimalizálatlanság zavart hanem az a sok szar program amit telepíteni kellett mellé, az eredeti verzióhoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Csak tudnám, honnan veszik az elemzõk, hogy a GTA V októberben megjelenik, és 14 millió példány talál gazdára?
A rendszámról: San Andreas az állam neve, Amerikában pedig a rendszámon az állam neve szerepel.
A rendszámról: San Andreas az állam neve, Amerikában pedig a rendszámon az állam neve szerepel.
A VC-ben úgy emlékszem hogy egy Ferrari testarossa volt a cheetah.
Attól, hogy san andreas a rendszám kétlem, hogy ugyanúgy a 3 város benne lesz majd. Ezt elvileg már többször megmondták a fejlesztõk, hogy csak los santos és egy vidéki rész fog majd helyet kapni a játékban. Én is SA-t írtam volna a rendszámra egyébként, hisz a nyugati partvidék kapott eddig csak államnévvel ellátott területet.
Cheetah mindig is a ferrari volt a gta sorozatban. 😊 Asszem baggio volt a robogó.
Közel sem lesz akkora gépigény növekedés mint san andreas és a 4. rész között.
San andreast 1 magos p4-en játszottam, mig a négyhez már 4 mgaos kelett.
A fö platform a konzol, azok meg nem változtak a 4. rész ota. 😄
San andreast 1 magos p4-en játszottam, mig a négyhez már 4 mgaos kelett.
A fö platform a konzol, azok meg nem változtak a 4. rész ota. 😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
optimalizálni... egy fokig lehet...
Rendes játékhoz ahol több ezer.. Ha nem több szál fút egyszerre..
kell vas.. és nem 1 gb ram 😄
Ennyi az egész.
Rendes játékhoz ahol több ezer.. Ha nem több szál fút egyszerre..
kell vas.. és nem 1 gb ram 😄
Ennyi az egész.
cheeta az még a vice city idején robogó volt..vagy tévedek?😊
Mivel elvileg a 4 javított motorja hajtja majd, ezért minden bizonnyal már lesz vele tapasztalatuk, fõleg, hogy már pár játékkal bizonyították, hogy tudnak azért még optimalizálni.
DE SZÖRNYEN VÁROM!!! 😄 Eddig mindig a GTA-khoz vettem új gépet, remélem, hogy ehhez most nem kell. (Bár a képek már-már túl jónak néznek ki :S ) 😊
DE SZÖRNYEN VÁROM!!! 😄 Eddig mindig a GTA-khoz vettem új gépet, remélem, hogy ehhez most nem kell. (Bár a képek már-már túl jónak néznek ki :S ) 😊
Gondolom felraktad, láttad, hogy szaggat, aztán letörölted 😊 Én már harmadjára tolom, elsõ alkalommal végig szaggatott, de a sztori meg a baromságok miatt úgy is élveztem, utána meg vettem egy alkalmasabb gépet, azóta 99%-ban úgy fut, mint bármi más. SA-hoz nem ért fel a 4, de akkor is egy örök kedvenc marad számomra. Kár, ha kihagytad.
hát ha ez is olyan faszán lesz optimalizálva mint a 4. rész, akkor nem igazán tud már érdekelni a GTA sorozat 😊
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
verseny kerékpár 😉