14
  • Tower Guard
    #14
    Dettó ugyanez van nálam is.
    Én az 1-et ki sem játszottam csak kb feléig, vagy kicsit tovább. a 2-t végigvittem, mint a huzat. Tökéletes harcrendszer, és legjobb karakterek.
    Nekem a történet is tetszett...
  • kispihe
    #13
    ahm, jah... Jesszus... ("...közepes szintet felülről...")
  • svhs
    #12
    Nem tudom ez a négyszakértelmű cikk író mit keres még a szakmában.
    Dragon age 1-et nem lehet 2-höz hasonlítani, ha minden más hibáját el is nézünk (akad 1-2), csak azt nézzük hogy körülbelül van 20-25 bejárható terület a játékban , már megbukott.Kettőt is végigjátszottam, legnagyobb öröm még így is az volt mikor a DA:O-os karakterek megjelentek.

    "A BioWare eddig talán egyetlen, közepes szintet felülről súroló alkotása volt a Dragon Age Origins."
    De ilyen hülyeséget hogy írhatsz?! Könyörgöm...
  • mousee
    #11
    DA:0 nagyon nagy játék volt, idáig kb 4szer vittem végig, de szerintem most nekiállok ötödjére is :) A második résszel kb 20 percet sikerült játszani, utána kuka, shiftdelete, soha többet.

    Kéretik a harmadik részt ugyanúgy megcsinálni mint az elsőt, plusz kérünk bele co-op módot, és jó hosszú sztorit millió mellékküldivel. Az lehetne az új NWN :)
  • richard45
    #10
    "A BioWare eddig talán egyetlen, közepes szintet felülről súroló alkotása volt a Dragon Age Origins."

    Mi van?
  • Molnibalage
    #9
    A csípős megjegyzés ugye csak a DA sorozatra vonatkozik? Mert a NWN meg a Baldur's Gate után ilyet leírni elég vastagbőrős...
  • Fbn Lx
    #8
    ja azt muszáj emgemlíteni, hogy az origins középszerű, és mondjuk morrigan kivételével unalmas, esetleg irritáló karaktereihez képest a 2 HATALMASAT fejlődött
    minden egyes karakter szerettem. kivéve talán azt a szerencsétlen elf lányt, de legalább ő is jellegzetes volt
  • Fbn Lx
    #7
    még mindig idegesít, hogy az átlagosnál nem sokkal jobb originst ennyien istenítik, a második részt pedig lehúzzák
    én az elsőt nem bírtam végigjátszani - meguntam, de a második, az apróbb hibáit leszámítva, amiken rendszeresen pörögnek, zseniális munka volt, pedig nem vagyok egy vérpisti. Egyszerűen csak az első rész harc- és skillrendszere sehol nem volt a másodikhoz képest, márpedig ez egy a sztori mellett erőteljesen az akciójelenetekre koncentráló játék esetében az egyik legfontosabb tényező.
  • Yagami
    #6
    szerk: majd' minden nap

    (mivel ezen a szuttyadék oldalon még szerkeszteni sem lehet a hsz-eket, hurrá-ugyebár)
  • Yagami
    #5
    Lehet majd moderálni, lekaksizom, de ez az Ötvös-nemtudomki, nem tudom miért hiszi azt, hogy ért ahhoz, amit írogat. Csak az utóbbi egy hónapban annyi baromságot olvastam tőle, hogy már fáj (legutóbb talán a Prototype 2 tesztnél, meg a Sleeping Dogs-nál is). A Dragon Age: Origins ANNYIRA jó játéka a Bioware-nek, hogy az utána következő ackió-hentelde agyatlan 2. rész labdába sem rúghat melette. Még az általam is agyonistenített Mass Effect (megint csak) ELSŐ részénél is jobban szeret(t)em. Most ilyen Baldurs's Gate-eket meg ne hozzunk fel, rég volt már. Szóval "Tibikém" vagy ki a rák vagy, szerintem inkább hagyj fel ezzel a az egésszel...bár engem jól elszórakoztatsz Viktor barátoddal majd minden nap:) További szép estét!
  • jarlaxxe
    #4
    A cikkirónak megártott a napsütés...
    Nem egyik hanem a legsikeresebb játéka volt a DA:O. Közepes az a ME3 meg a swtor a szar kategoria meg a DA2.
  • morden
    #3
    Démoni lények emberek ellen+ polgárháború, uncsi már nagyon, valami új story kellene lassan 20 éve minden rpg-nek ez az alapsztorija....
  • cylonflatus
    #2
    Ja, a DA2 a trágya, az Origins (gyk.: az 1. rész) jó volt.
  • Evoluti0N
    #1
    "A BioWare eddig talán egyetlen, közepes szintet felülről súroló alkotása volt a Dragon Age Origins."

    Ez így nagy hülyeség. Az első rész szakmailag is elismert volt és vitték is, mint a cukrot. A Bioware egyik legsikeresebb játéka lett.