29
-
Etinger #29 Az a pisi szünet.. de igazából tök mindegy. A TV lassan csak plusz egy fényforrás lesz. Drága.. fényforrás.
Meccseket viszont élőben jó nézni! -
stefun #28 RTL ugy bekeményit, hogy ezentúl nem 18 percenként ad be reklámokat, hanem 12 percenként és dupla mennyiségü jósokat, halottlátókat, és erösebb pénzenergiát alkalmaznak. -
#27 Magyon gáz az rtl műsortstruktúrája, én csak híradót nézek rajta este, meg talán 1-2 esti műsort, már ha olyat adnak ami tetszik is... Sok ember már csak megszokásból nézi szerintem... A tv2 alkot msot valamit, kíváncsi leszek rá, főleg hogy HD-ra áll át, viszont az még nem jelent semmit, de mégis csak egy előre lépés én úgy gondolom, ami 2012-ben már egy elvárt szint. Továbbá az rtl-nek nagyot kellene változtatnia magán, nem "méreg drága" valóságshowt kellene csinálni, hanem az egész infrastruktúrát átalakítani, pl HD-ra való átállás, a nappali műsorokat is átalakítani, nem ilyen híjjá fel belenézek a gömbömbe meg leveszem rólad az átkot marhaságokat és még sorolhatnám. Sokféle új sorozat is létezik és abból a pénzből, amit agymosó valóságshow-ra költenekm abból sokat lehetne venni, pl HD minőségben, miután átállnának. Érdekes műsorok is léteznek,azokból is lehetne betenni, a szappanoperák helyére, de tényleg ez a csatorna így a jelenlegi formájában egy nyugdíjas csatorna. Én meg is írnám ezeket nekik, de sztem egy ember véleményére nem alapoznak, max törlik és annyi :D Estére is lehetne tök jó filmeket berakni. Nem pedig 27x leadni ugyanazt. Az hogy most "nem kegyelmez" meg "ütős ősz az rtl-en" sztem ez nagyon erős túlzás, emrt az hogy 3-4 új filmet adnak az ősszel ami 3 hónap, hát az elég soványka lúd, sztem ha lúd, akkor már legyen kövér :D nem vágtam magam földhöz ettől a pár új filmtől amit az emberhez hozzávágnka. Kíváncsi leszek az rtl 2-n mik lesznek, de ha ugyanaz ami az rtl 1-en, akkor kidobtak egy rakás pénzt a nagy semmire, mert új csatornát indítani manapság ebben az országban, hát a bukás esélye nem kicsi. Kérdés persze továbbá, hogy melyik szolgáltató veszi meg a jogot... Amennyi pénzt az rtl kidob abból sztem egy kisebb falu jóllakna :D Bari közt is unalmas már, kiszámítható... -
Ender Wiggin #26 van aki azért aggódik, mert nem HD? én már annak is örülnék, ha néha feliratos lenne és a reklámaot előtte meg utána lenyomnák egyben, nem pedig 15 percenként félbeszakítva és 3 órásra húzva a 2 órás filmet... -
#25 -
Yodafon #24 -
dresden1 #23 Az is jó! -
Yodafon #22 Sztem meg "Gay's"-t akart írni csak elgépelte -
#21 Plusz kivágnak belőle egy csomó részt, hogy a sok reklámbetét miatt ne 4 óra legyen egy film. Kíváncsi leszek a "Harry Potter és a félvér herceg" c. filmmel mit művelnek majd. -
Anomaly #20 Semmit nem ér egy jó film ha azt 12x10 perces részletekbe lehet megnézni őket mert szétszabdalják 10 perces reklámszünetekkel. Konkrétan egy kib*szott tvshop az egész csatorna. -
#18 "És a nemrég még moziban látott sikerfilmekből olyanok jutottak idén a csatornának, mint a Die Hard 4 - Legdrágább az életed, The Expendables - A feláldozhatók, A sötét lovag, Sherlock Holmes, Jégkorszak 2., Az ördög Pradát visel, Szex és New York, Harry Potter és a félvér herceg, A szállító 3 és az Alkonyat-sorozat első három epizódja. "
Ez azért ütött ... oké, van köztük jó film, de mi az, hogy nemrég még moziban látott? Igen régen volt már moziban ezek többsége. -
#17 Nyugdíjas csatorna. -
Booka Shade #16 Az rtl klub nem kegyelmez, tovább sugároz. -
#15 Valahogy nagyon jó érzése, hogy ezt a sok szennyet (beleértem a reklámokat is) nem tudja lenyomni a torkomon egyik kereskedelmi adó sem, ugyanis nem nézek televíziót.
Próbáljátok ki, hogy azt a pár órát sem a TV előtt töltitek. Inkább a családdal, barátokkal, játékkal esetleg valami általad kiválasztott(!) film vagy sorozat megnézésével, számítógépen(reklámok, idióta hírek nélkül). -
dresden1 #14 Grace, ember. Nem Gray's. -
Bartlebi #13 Jobban jártál hogy megvetted és inkább ott nézd meg. Szét fogják szabdalni! -
dresden1 #12 Intelligens ember (felteszem, hogy az vagy) nem fér a fejembe, hogy képes ilyet mondani?
Heti 1 (vagy 2, ha a másikon is van) ilyen műsor van, ami tényleg értelmes pénzből készül. Más néznivaló alig. Mi mást nézzen az ember? Az pedig, hogy hányadik nekifutás, indifferens, nem? Minden évben a szereplők túlnyomó többsége új. 0 -
Etinger #11 Intelligens ember nem fér a fejembe hogy tud leülni X-Faktort nézni.. főleg kb 15. nekifutásra (mert sokan Megasztárostul, Ikszfaktorostul, Csillagszületikestül minden tehetségkutatót végignéztek...) -
#10 Lesz a feláldozhatók? És a két órából mennyi fog megmaradni cenzúra után? a fele? :D
Az is hülye aki ezt a szennycsatornát nézi, és minél többet nézik annál hülyébbek lesznek. Agymosás magyar módra. -
#9 Kutyából nem lesz szalonna. tv2 vagy rtl klub, egykutya. Médiaszenny mindkettő. Ha meg akad egy-két jó sorozat, vagy film, azok már messze vannak a premiertől. -
thrawnguru #8 Ha képes voltál tv nézésre nagyképernyős plazma vagy led vagy mittudoménmilyen hd képes tv-t venni, meg is érdemled...
Persze ha a sima tvre érted a képminőséget, akkor is tévedésben vagy, attól, hogy a tv2 eztán hd minőségben sugároz, attól neked nem lesz szebb kép a sima tvden, lévén az csak olyan felbontásban képes megjeleníteni, mint amiben eddig adtak. -
niof #7 És mikor állnak végre át HD-re??? A TV2 tudtommal (kb.) szeptembertől HD lesz. A nagymenő rötölö nem? Hiába adnak le kvázi sikerfilmeket, sorozatokat, ha nézhetetlenül szar a kép... vicc
Bár mondjuk igazából egyiket sem nézem, mert a műsoraik is ótvar szarok, így igazából az sem érdekel, hogy HD e, vagy sem... -
#6 Hát azért szerintem egy kicsit ismételten oda fognak pirítani a TV2-nek. -
#5 Bassza meg, ha ezt tudom, hogy lesz a Feláldozhatók karikásan és reklámokkal, nem veszem meg a duplalemezes DVD-t akciósan 990-ért a Media Marktban :(((
Vannak köztük jó filmek, de nem sok, ez így továbbra is nulla, csak igyekeztek szépen csomagolni.
Ugyanolyan, mint a tv2 Nagy Őszi Offenzívája, csak vaktölténnyel durrogtatnak. -
Irwine #4 Azért a 4 milliónál meg kell jegyezni, hogy akkor még nem volt ennyi csatorna, mint most. (Nem volt mást nézni. :) )
Gray's klinika nem lesz? :( -
sajtosnudli #3 Kivételesen sikerült pár jó filmet is szerezniük, szívesebben elnézném ünnepeken a sötét lovagot vagy a feláldozhatóakat mint a reszkessetekbetőrőket 100x-ra na meg a Bud Spencer filmeket... -
morden #2 A gazda házasodna is külföldi licensz, már pár éve kipörgették északon pl, hozzánk is megérkezett. -
AZTA #1 4 millióan nézték anno?! Azigen.