472
A kód
-
IXEMGabeo #312 Adélka nagyon buta viszont Bence valamivel pozitívabb csalódás...neki csak a stílusán kéne javítania -
IXEMGabeo #311 kaptak egy nehezebb kérdést és máris bebukják:))) -
IXEMGabeo #310 úú Haghia Sophia Isztanbul elvileg ami Európa -
IXEMGabeo #309 ajj de nehéz Kaká lesz a jó válasz -
IXEMGabeo #308 igazán nem panaszkodhatnak könnyűeket kaptak aránylag:) -
#307 edzőcipő meg zakó.
sose értettem ezt a kombót, pedig mai gyerek vagyok -
IXEMGabeo #306 Komárom mivel a Duna lesz az:) -
IXEMGabeo #305 mondjuk ez a hangszeres nagy volt:D Balázs megszólalt fantasztikus, könnyebb lenne, ha a jó válaszok alapján lenne a kódlistátok:D:D:D
Istenes meg elkezdi a cselesztára h hegedű xDD -
#304 Az istenit, Balázs 2.0 van a a játékban! :D
Csobot Adél, szerintem Joker feleségének jó lenne. Annyit vigyorog! :D -
IXEMGabeo #303 ilyen Istenes Bencékkel kell elrontani a hétfői műsort:S baszki már most nem bírom nézni a fejét... -
xido #302 menj a picsába..milyen halnevek?:) -
xido #301 jaja..kapkodnak egymás alá -
Dean Winchester #300 pánikmezőben miért nem beszéli meg egyik pár sem, hogy az első 6 szót te a másik 6-ot én jegyzem meg? aztán csak darálni kell folyamatosan és kész :D -
IXEMGabeo #299 megnyerték:) Megérdemelték, de baszki a Commodorenál akár plusz 5 millió is lehetett volna -
xido #298 durva..így rohan az idő?:) -
IXEMGabeo #297 öregszel barátom:D -
IXEMGabeo #296 pedig de -
xido #295 bárnem..2005 régi az esküvőjéhez -
IXEMGabeo #294 pfff:D:D ezt a Legyen ön is milliomosban is megkérdezték -
xido #293 és vicc,de tényleg Lilu esküvője :) -
IXEMGabeo #292 Norvégia kész ios -
IXEMGabeo #291 pázmeg megnyertem volna:D:D -
IXEMGabeo #290 Commodore lesz elvileg -
IXEMGabeo #289 elsőre ez ugrott be amig nem jöttek ki a válaszok, de így a srácnak lesz igaza -
IXEMGabeo #288 lol nem a Commodore? -
xido #287 de így jobb volt,5 misi:) -
IXEMGabeo #286 és bazmeg belelépnek elsőre:D -
xido #285 mr bean kérdést megnéztem volna mit takar -
IXEMGabeo #284 akkor a 2 gyors kanyart is beleszámították...17 ugrott be elsőre, de utána számolva is 12 jött ki -
xido #283 és 14:) -
IXEMGabeo #282 12 most számoltam utána -
IXEMGabeo #281 lol 17 elvileg:) -
IXEMGabeo #280 hopp viszont a pánikmezőt amennyire megoldották itt elbuktak egy földrajzost...nem hibáztatom őket, mert nincs sok különbség Vas és Komárom megye közt -
xido #279 jó mondjuk nekem könnyű,mert eléggé benne voltam a réi idők szinkronjában:) -
IXEMGabeo #278 én se tudtam volna csak logika alapján zártam volna ki a Mr Bean filmet:D -
xido #277 a csávó filmes szakon tanul
Ötödik elemet zárná ki -
xido #276 wow..
melyik filmben nem szinkronizált Geszti
Jégkorszak
Wayne világa
Ötödik elem
Johnny English -
xido #275 Na végre..újra van:) -
IXEMGabeo #274 nagy filmbuzi vagyok, de az Alien sorozatra Sigourneyval még nem vitt rá a lélek, hogy meglessem:D
a Star Wars viszont állati jó. Újabban a legújabb 3 részt (1999-2005) elkezdték szidni, mert láttak egy dokumentált videót, de én leszarom nekem mind a 6 rész tetszett...Pótold -
Dean Winchester #273 baljós árnyakat megnéztem pár hete... tervezem a következő két részt is megnézni de még nem vett rá a lélek.. :D