A kód
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
sokak szerint "mûveletlenség", star wars elsõ részébõl láttam x éve 10 percet, akkor megfogadtam, hogy ebbõl életem végéig elég ennyi
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
de az ameriaki focit mintha nem mondta volna
érthetõ miért nem foglalkoztatott színészek :S

43.200 másodperc hány óra?!
nehéz kiszámolni <#idiota>#idiota>
máskor a felét mindig felszokták ajánlani de mivel esélytelen a kódlistát visszamondani így evidens,hogy ilyen alacsony összeget mondanak! Ha kell a zseton akkor elfogadta mert ezt tényleg senki sem mondja vissza...

01110000 01110010 00110000
ma ez a nem szemüveges csóka nem színész? nagyon ismerõs!
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
a srác se magabiztos a csajjal szemben.. én tuti mondtam volna,hogy elég vége kész...
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
reviczky,kern,csuja,bajor
legalább szivatták volna meg mikóval is
a filmbeli jármûveket meg nem...generáció...
egyébként ügyes volt a srác, csont nélkül, 1 másodpercig sem gondolkozott 😮
széép volt