16
-
Loverman #16 attól hogy elmondasz egy szubjektív véleményt nem gázolsz bele a leklembe, nem tudom miért képzeled :D -
#15 *Engem az fogott meg benne... <<< ezt az eredeti TA-ra értettem. -
#14 Kösz a tanácsot, de inkább ne mondd meg...
Én imádtam a TA-t, megmondom őszintén anno a Kingdoms-ban is láttam némi fantáziát, de akkoriban annyira összecsapottnak tűnt, ráadásul az pont egy ilyen fantasy érában jött ki, hogy voltak nála élvezetesebb darabok. De Supreme egy túlbonyolított, túlcsicsázott szar. Ígéretes volt, de besült nálam. Bocs, ha ezzel belegázolok a lelkedbe.
Probáltam a Sprite-ot is, még évekkel ezelőtt (kb. 5 éve), de annyira instabil volt, hogy egy meccset nem bírt ki...... Viszont tetszetős volt, de mégsem adta vissza a TA feelinget. Engem az fogott meg benne, hogy kőkemény stratégia (multiban, a kampány könnyű) és kissé fapadot, ambár realisztikus megjelenésű. Van/volt benne egy fajta nyers egyszerűség. Nekem ez bejött! Nem úgy mint a cell shaded grafika, meg a csilivi supreme... -
FoodLFG #13 Végre valaki újít. Bár a Populous 3ban már láttunk ehhez hasonlót.
Majd meglátjuk, hogy mi lesz belőle. Egyelőre nem tűnik túl hardcore cuccnak, de tetszik.
Egyébként a Total Annihilation tovább él Blanced Annihilation néven a spring enginnel. Most próbálnak új egységmodelleket gyártani hozzá és kicsit rendbe szedni a cuccot. Kár, hogy kissé lassan haladnak.
http://balancedannihilation.org/ -
Archenemy #12 Hm. Ja bocs akkor, azt hittem, nem hiszed el a kickstarter eredményt, vagy nem érted az egészet. Sry. -
Archenemy #11 Hát nekem a supreme commander nem annyira jött be, pedig a total annihilationt rongyosra játszottam... Hú basszus most jut eszembe, megnézem, gog-on fenn van-e. -
Loverman #10 A TA valódi folytatása a Supreme Commander, szerintem ezt a játékot inkább kerüld el. A régi fejlesztőgárda (Chris Taylorral együtt) pedig még mindig létezik, a Gas Powered Games -
morden #9 Arról beszéltem, hogy a cikkíró a már szót elrontotta és mér lett belőle :D
Ettől függetlenül fogadhatok vagy megtíltja a sz sg fórumozó köznsége ezt nekem :P? -
#8 Nekem tetszik így is, bár valószínűleg nem ez a végleges látvány. Az a sugárhajtóművekkel a másik bolygóba irányított aszteroida nagyon ígéretesnek tűnik, azzal már lehet nyerni a meccset :). -
#7 Augusztus 15-én indult a projekt a Kickstarter oldalán, azóta jött össze a 413 ezer dollár (ezek szerint az utóbbi másfél órában is jött 2000). Szerintem ne fogadj. -
M0RN1NGST4R #6 szerintem fogalma sincs a kickstarter-ről azért beszél hülyeségeket. 27 nap visszavan és a pénz közel fele már most megvan. azt hiszem ez mindent elárul. -
Archenemy #5 Mi a faszról beszélsz? nézd meg a kickstarter oldalt, okoska. 411k-n áll. -
morden #4 "A gyűjtés mér 400 ezer dollárnál tart" Mér tart 400 ezernél :D ?
A "biztosan összejön"-re fogadnék a diszgráfiás újságíróval azért :D -
#3 Végre egy cím, amire egyből felkapom a fejem! Iszonyat szerettem a TA-t, ment is a több órás LAN parti még régebben, de ha két hasonló kvalitású játékos került össze, akkor könnyen status quo lett a vége, nah és onnantól vált érdekessé a dolog. Ott már tényleg taktikázni kellett, hogy sikerüljön lenyomni a másikat, sokszor órákig tartó állóháborúkkal. Amúgy szerintem az alap TA-ban sem voltak olyan nagy különbségek, azt leszámítva, hogy az ARM-nak agilisabb, a CORE-nak meg ütősebb fegyverei voltak...
Visszatérve a cím főszereplőjére. Hát érdekesnek/eredetinek tűnik így elsőre. Ez a cartoon grafika egyelőre elég ambivalens érzéseket vált ki belőlem, most még nem mondanék rá véleményt, de azért némi textúrát tolhatnának rá, szerintem... A koncepció érdekes, multiban megnézném milyen, mikor látod a másikat nyomulni a szomszédos holdra, stb... Ha kicsit nehezítenek a TA gazdasági részén, bonyolítják egy picit a fejlesztési ágat, akkor egy hangyányival összetettebb, de mégsem túl bonyolult rendszert kapunk, ami nem olyan unalmas, mint a SupCom...
Várjuk, serényen! -
Cef #2 A játékmenetnek nem sok köze van az eredeti Total Annihilation-höz, de érdekes elgondolás. -
M0RN1NGST4R #1 ígéretesnek tűnik. remélem, a szembenálló frakciók között több különbség lesz, mint a supreme commander-ben.