PC-re is jön a Castlevania: Lords of Shadow 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy - meg nem mondom már hol (túl sok helyen olvasok?) - valahol az általam írtakat olvastam... 😞
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A többi természetesen nem.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Dehogy. A második rész NEM az elsõ rész stáblista végén látható történetet viszi tovább, hanem az elsõ résznek a második DLC utáni történetet, aminek tulajdonképpen a közvetlen folytatása a kizárólag 3DS-re megjelenõ Mirrors Of Fate. Na, annak lesz a közvetlen folytatása a Lords of Shadow 2. Érted? <#guluszem1>#guluszem1>
A Castlevania az mióta god of war klón??......az elsõ castlevania tudtommal NES-re jelent meg.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem az elsõ eset! -> Darkness 2
"Egyébként nem biztos, hogy akárcsak elvi szinten is kéne rá figyelmet fordítanod, mert a játék nem kifejezetten könnyû... sõt."
És? Te csak könnyû játékokat próbálsz ki?
Egy biztos: Elé undorító dolog kiadni valaminek a 2. részét úgy, hogy az 1. rész tök más platformon érhetõ csak el. Nem szép. Nagyon nem.
Egyébként nem biztos, hogy akárcsak elvi szinten is kéne rá figyelmet fordítanod, mert a játék nem kifejezetten könnyû... sõt.