11
-
#11 Hát, most amit hittem, hogy tudok, már azt sem :)
Amúgy - meg nem mondom már hol (túl sok helyen olvasok?) - valahol az általam írtakat olvastam... :( -
#10 Ahogy Tinman már tudja, az elmúlt évtizedek nekem nem játékkal teltek - nem vagyok hardcore gamer. -
#9 A LoS Castlevania GoW klón!
A többi természetesen nem. -
vg #8 "...Hogy feloldja a halhatatlanság átkát."
Dehogy. A második rész NEM az első rész stáblista végén látható történetet viszi tovább, hanem az első résznek a második DLC utáni történetet, aminek tulajdonképpen a közvetlen folytatása a kizárólag 3DS-re megjelenő Mirrors Of Fate. Na, annak lesz a közvetlen folytatása a Lords of Shadow 2. Érted? -
fecg21 #7 "A Caslevania: Lords of Shadow az egyik legjobb God of War klón, amit valaha készítettek."
A Castlevania az mióta god of war klón??......az első castlevania tudtommal NES-re jelent meg. -
#6 Nem ismered eléggé Imi-t. -
KillerBlue #5 "Egy biztos: Elé undorító dolog kiadni valaminek a 2. részét úgy, hogy az 1. rész tök más platformon érhető csak el. Nem szép. Nagyon nem."
Nem az első eset! -> Darkness 2
"Egyébként nem biztos, hogy akárcsak elvi szinten is kéne rá figyelmet fordítanod, mert a játék nem kifejezetten könnyű... sőt."
És? Te csak könnyű játékokat próbálsz ki? -
#4 Nem tudni. Lehet, hogy lesz egy jó kis összefoglaló a 2. rész elején, ahogy arra a t. cikkíró is utalt.
Egy biztos: Elé undorító dolog kiadni valaminek a 2. részét úgy, hogy az 1. rész tök más platformon érhető csak el. Nem szép. Nagyon nem.
Egyébként nem biztos, hogy akárcsak elvi szinten is kéne rá figyelmet fordítanod, mert a játék nem kifejezetten könnyű... sőt. -
#3 Első rész nélkül ér egyáltalán valamit a sztori, úgy, hogy "in medias res" belevághatunk a lecsóba?! -
#2 Legalább a Darksiders rajongók átértékelik majd az eddigi tapasztalataikat :-) -
#1 ...Hogy feloldja a halhatatlanság átkát.