Február 8-án jön a Dead Space 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Hopp - ezt viszont nem tudtam. Ez az én hibám 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

szép volt három éve. ma, korszerûtlen, darabos. ja, bocs, a konzolok miatt nem fejlõdhetett.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Erre én is kíváncsi lennék. 😊
a grafika szép... hova akarsz változtatni?
a grafika sem változott 3 év alatt....

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Néhány hónapja elment, akkor az jött le hogy "véletlen" lezuhannak egy bolygóra ami necromorfokal van tele de most már az is kiderült hogy Isaac-ék direkt mennek oda mert megtudták hogy ott van a rossz fiúk rejtekhelye és véget akarnak vetni minden bajnak.
IMYke2.0.0.0
S mi a bajod ezzel? Amit leírt tény, nem?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

"A történet szerint Isaac és kis csapatának ûrhajója lezuhan egy bolygón, mely bár teljesen lakhatatlannak tûnik (olyan, mint a Hoth a Star Wars sorozatból)..."
Ctrl+C Ctrl+V az elõzõ Dead Space cikkekbe is ugyan ez van szó szerint leírva, legyünk már kreatívabbak.

IMYke2.0.0.0
R.I.P. Dead Space.