12
-
Wittgen #12 Ezzel egyet tudok érteni. -
#11 A Doom egészen addig szórakoztató volt, amíg rá nem jöttem, hogy nem fogok többet kapni annál, mint amit az elején látok. Alig volt benne szörny, tökmindegy hogy mutáns vagy pokolbéli-e, egy-két imp és egy pinky demon nem túl sok. Az addig rendben, hogy a Doom 3 a film alapja, és abban sem hemzsegtek a szörnyek, de ennél azért több volt, ráadásul igencsak lehangoló volt, hogy a végén Karl Urbannak csak egy picit felturbózott Rock-al kellett megküzdenie, semmi komoly főellenség. Az sem tett jót azért a filmnek, hogy az eredeti pokolátjárós sztori helyett mezei vírusfertőzés okozta az egész bajt. -
#10 Nagyon helyes h R-es kategoriát kaptak, ki a fran nézné meg PG13-al.
Mindkét film várós és moziban nézős -
Wittgen #9 ebben van igazság, de egy részük még így is tud szórakoztató lenni. Pl utáltam, hogy a Doom-ot elszúrták a játékhoz képest, mégis moziban szórakoztató volt. Ettől függetlenül mégis támogatnám egy normális reboot elkészítését.
Meg 1-2 stúdió is jobban járt volna szerintem, ha pl Dungeon Siegge Boll-film helyett Boll nélküli minisorozatot csináltak volna a TV-k számára... -
Mat666 #8 "Nem az a legnagyobb baja az ilyen játékadaptációknak, hogy a játék hangulatát nem sikerül mindig eltalálni, és sokszor változtatnak is a történeten, hanem az, hogy mint önálló film sem állják meg a helyüket."
-
#7 A baj csak az, hogy pl. a negyedik rész akkor se volt jó, ha a játékokkal nem hasonlítgatjuk. Én pl. nem hasonlítgatom, életemben talán fél órát játszottam RE játékkal, 10 percet a 3. résszel, de kiléptem a pocsék kamera miatt, a maradék időt meg az 5. résszel, azt a grafika tartotta meg tovább, de azt sem erőltetem a továbbiakban. Az első film egész jó volt, a 2. részre nem emlékszem, de az sem volt vészes, a 3. emlékeim szerint lekötött, bár maradandónak azt sem nevezném. A 4. filmet pár hónapja néztem meg, az egyszerűen pocsék volt, végig olyan érzésem volt, mintha nem mozifilmet néznék, csak valami DVD-s olcsó posványt.
Nem az a legnagyobb baja az ilyen játékadaptációknak, hogy a játék hangulatát nem sikerül mindig eltalálni, és sokszor változtatnak is a történeten, hanem az, hogy mint önálló film sem állják meg a helyüket. -
Wittgen #6 Ezt a RE film is olyan, amit moziba fogok megnézni :D
Persze az új SH film is megér majd egy mozijegyet számomra...
Én már rég el tudtam vonatkoztatni a RE filmek esetében attól, hogy vajmi kevés közük van a játékokhoz. -
Justil #5 Egyet kell, hogy értsek az előttem szólókkal. Az első rész egész klassz, a többi szép sorban haladva egyre minősíthetetlenebb. -
mg1992mg #4 Köszönöm, hogy a korom miatt lenézel :) Elég sok filmet láttam már ahhoz, hogy tudjam melyik a jó, és melyik a nem jó. :) De azért köszi, hogy elítélsz. :)
Nézd csak meg, aztán ess majd pofára, nekem a 2. rész is már zagyvaság volt, hogy Nemesis-nek hirtelen érzelmei lettek. Ott fogtam a fejem. A 3 szimplán unalmas volt, a 4. meg nem akart átvenni a Resident Evil 5-ből (játék), de megtette, és mindamellett szánalmas is lett, a Wesker fight-ot a végén leszámítva.
Szóval nem várok sok jót az 5. résztől sem. ;) Tapasztalatból beszélek.
Az első rész volt még jó úgy-ahogy, ott érezted, hogy nem akciófilmet meg Jovovich nyújtózkodásokat akartak mutatni az embereket szuper erővel meg miegymás, hanem az az igazi zombis film. :) -
tomboy013 #3 Az első rész tényleg jó volt. De a többit csak akkor ajánlatos megnézni, ha gyorsan akarsz valamit unalomelűzésből nézni és jobb nem jut az eszedbe. -
coolbboy83 #2 1992 ??? Ok, asszem nem rád hallgatok és megnézem :-) egyébként is ingyen megoldom. -
mg1992mg #1 Ez a Resident Evil film se érdemel annyit, hogy moziban nézzem meg. Akár mennyire lesz erőszakos, akkor se... Az első talán érdemelt volna, de azt se moziban láttam. Valahogy jó lesz ez torrentelve is.