Itt az új Resident Evil-animációs film előzetese
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegyük hozzá, szegény Martin Lawrence minden filmje gagyi az utóbbi idõben.
Egy baj van ezekkel az animációkkal. Amíg Jovovich kisasszony sorozata sikeres a mozikban, esély sincs, hogy ezek a sztorik, írók is épkézláb stábot kapjanak a filmjükhöz, úgyhogy moziban marad a 4. részével meredeken alábukó széria, és jön a nem túl reményteli 5. rész, DVD-re meg érkeznek a nagyságrendekkel jobb sztorival, de egy átlagos konzolos akciójáték grafikájával rendelkezõ animációs filmek. A Bioterror nekem is tetszett, ez is kap majd egy esélyt. Mintha az is az épp aktuális mozifilm környékén jelent volna meg.
Egy baj van ezekkel az animációkkal. Amíg Jovovich kisasszony sorozata sikeres a mozikban, esély sincs, hogy ezek a sztorik, írók is épkézláb stábot kapjanak a filmjükhöz, úgyhogy moziban marad a 4. részével meredeken alábukó széria, és jön a nem túl reményteli 5. rész, DVD-re meg érkeznek a nagyságrendekkel jobb sztorival, de egy átlagos konzolos akciójáték grafikájával rendelkezõ animációs filmek. A Bioterror nekem is tetszett, ez is kap majd egy esélyt. Mintha az is az épp aktuális mozifilm környékén jelent volna meg.
Nekem az elõzõ animációs film is nagyon bejött, ezt is beszerzem. Jó, hogy csinálnak ilyeneket.
A Resident Evil film elsõ része óta SOHA TÖBBÉ nem tudja lemosni magáról a KAPTÁR nevet.
Mint Marint L aki a Gagyi Mami után minden filmjére megkapta a gagyi jelzõt.
Mint Marint L aki a Gagyi Mami után minden filmjére megkapta a gagyi jelzõt.
Kaptár: Kárhozat
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Hogy rohadjanak meg, a Kaptár mióta Resident Evil...
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Hogy rohadjanak meg, a Kaptár mióta Resident Evil...
<#taps>#taps>