13
-
WoodrowWilson #13 Már ha az Avengerst és a TDKR-t nem számoljuk. -
#12 Az elmúlt 1 év 5. legtöbb pénzt hozó filmje, nem feltétlen nevezném lebőgésnek... -
Etinger #11 Mondjuk úgy, nagy a merítés, és nem az számít, képregényfilm-e az adott alkotás. -
FNorberto #10 A szar-fos harmadik rész után nem csoda, hogy az emberek nem bíztak annyira az új Pókember filmben hogy moziban nézzék meg. Pedig minőség terén sokkal jobb mint az előző 3 együtt véve. -
#9 a nolan-betmenek meg az evendzsörsz mindenhol jól produkált, és még jól is sikerültek, ne azokkal általánosítsunk -
Etinger #8 A betmenek szinte teltházzal mentek, sőt, az evendzsörsz is jó eredményt produkált. -
dresden1 #7 Ez a komment több szempontból is elég humoros. :))) -
#6 "Nem csak Amerikában, hanem idehaza is csalódás..."
Ebben mi a meglepő? Tudomásom szerint MO-n rendszerint rosszul szerepelnek a képregény-feldolgozások, az a meglepő, ha nézett valamelyik..
és hát Amerikában 255 milliót hozott + a világ többi részéről 435 milliót, akkor is közel 700 milliónál tart... ha most 300 millióba került, akkor már nyertek rajta 400 millió dollárt... nem hangzik olyan rossz befektetésnek a dolog...
-
#5 én láttam, nekem tetszett, és az olyan apróságok miatt volt jó amik hiányoztak a régi pókemberekből. Hogy nem a csuklójából lövi ki a hálót, hanem patronból, ami az eredeti képregény-sorozat szerint is így volt. Végre nem a levegőbe lövi a hálót, hanem oldalra a házakra, és ezért nem is olyan nagyon egyszerű neki a közlekedés. És végre poénkodik Pókmber, ahogyan azt a képregényekben is teszi, ezért is szeretem.
Egyedül az anorexiás tini fiú főszereplő egy kicsit kiábrándító, de meg lehet szokni. Szerintem teljesen korrekt kis film volt. Nem tudom miért várnak az emberek az ilyen filmektől világmegváltó csodákat.
Negatívumként tudnám mondani a főszereplő csaj hallgathatatlan 50-es éveiben járó magyarhangját. A prof amputált kezét, ami borzalmasan rondán van megoldva, még a Forrest Gumpban is 1000X jobban megoldották a Hadnagy amputált lábait, pedig jóval régebbi film. És egy kicsit kevés benne az akció, és sok a pofázás -
Etinger #4 Helyes! Olyannal nézd aki még nem látta, de érdekelheti (én is így tettem). Talán az egyetlen olyan film ami merem állítani, HIBÁTLAN.
A cikk címére visszatérve meg a "Minden fronton" ... na ez az ami nem kellett volna bele. -
Kferro #3 A Remény Rabjai mekkora film! Azt hiszem, itt az ideje az újranézésnek. :)
Köszi Etinger az ötletet! -
Etinger #2 Lebőgés szót azért használni mert egy minősíthetetlenül szar film bevételeit nem érte el valami.. Hááááát. Na jó, ebbe felesleges is belemenni persze, hiszen tudjuk, hogy már megint a kattintás vadászat az egész :)
Ugyanakkor érdekes belegondolni ilyen alapon hány cím születhetne... Pl kedvenc filmem, a Remény Rabjai óriásit bukott a pénztáraknál. Ugyanakkor a Pókember 3 mindenidők egyik legjobb nyitányát produkálta...
Ilyen alapon (továbbra is az SG-s címadásokból kiindulva) :
- Tönkreverte a Remény Rabjait a Pókember 3
- A Remény Rabjai szánalmas produkciója sehol nincs a képregényfilmhez képest
- Óriási blama a Remény Rabjai szereplése
...nos.. igen. Azok a fránya reklámok. -
Jawarider #1 "nemzetközi bevételek sem érik el a harmadik epizód bevételeit. "
Gáz, mert szerintem az ráadásul dög uncsi is volt...