10
  • gyurikahh
    #10
    Hát azért a kettőt nem lehet összehasonlítani az fix. Donceleger annyiban igazat adok h az ördög ügyvédje pl mindent visz. Elég komoly szerepet kapott benne, teljesen jól állt neki, de legyünk már őszinték úristen, hogy a Bill és Ted legyen az egyik legjobb filmje??? Nem vitázom, mert felnőtt fejjel is ugyanúgy megnézem nem tudom hanyadjára, de akkor sincs a legjobbak közt még véletlenül sem... Maximum szórakoztató de összehasonlíthatatlan a többivel.
  • kalapos01
    #9
    Pff. Ha valakinek más az ízlése, mint neked, abban mit találsz érdekesnek. Te ezt szereted. Akkor neked is "érdekes" ízlésed van?
  • kalapos01
    #8
    Lehet, hogy a Mátrix a másik legjobb? Észkombájn.
  • TreDoR
    #7
    Láncreakció, Constantine? Pff, neked is "érdekes" ízlésed van.
  • donceleger
    #6
    Hol van a Mátrix?
    Szerintem sehol! Már bocs, de volt egy nagy eresztés! Nagyobb volt füstje mint a lángja, nekem kicsit olyan mint a Gyűrűk Ura filmek, vontatott! Ráadásul az a kibaszott Frodo szinte egyszer sem mutatta meg, mit is tud a gyűrű. A második részt rendezői (4órás) változatban néztem meg, és ez alatt 3x akarta felhúzni, de sosem sikerült neki! Egy rakás.......
    A Matrix egy érdekes történet, de lehetett volna jobb is! Az első részt nyújtották, az utolsót meg összecsapták! A második rendben volt!
    Ha már a jó filmjeit kellene megemlíteni, akkor ott van a Láncreakció, Constantine, de a személyes kedvencem tőle Az Ördög ügyvédje!
  • gyurikahh
    #5
    De úristen!!! Keanu Reeves egyik legjobb filmje??? Nem mondom hogy rossz volt bármelyik része, de hogy lehet így kezdeni egy cikket??? Max az hiszi el aki nem is ismeri a színész munkásságát. Hol van a Mátrix? Vagy az rossz volt? Ideje lenne szerkesztőt cserélni mert ezt már nem tudtam szó nélkül hagyni... :S
  • metalos
    #4
    "Az első rész után a 2.valami hihetetlen idiótaság volt szerintem,remélem a 3.rész megint "reálisabb" vizekre evez"

    Mert az első rész reális volt az időutazással, meg történelmi személyek összegyűjtögetésével. :)
  • donceleger
    #3
    Rossz szemszögből közelíted meg a dolgot! Más témájú filmjei voltak, ilyen szinten nem is lehet őket összehasonlítani! De bírom egyébként amikor valaki egy 20 éves filmet akar a mai szuperprodukciókkal összehasonlítani.
    Akkor tökéletes volt, és megállta a helyét, nekem is az egyik kedvenc filmjeim voltak, remélem jó lesz a 3. rész is!
  • TreDoR
    #2
    Jöhet, 2. rész egyik kedvenc filmem.
  • xido
    #1
    Szegénykém..ha ez az egyik legjobb filmje,akkor nagyon szar színész volt az elmúlt 20 évben:)..Az első rész után a 2.valami hihetetlen idiótaság volt szerintem,remélem a 3.rész megint "reálisabb" vizekre evez:)
    Kíváncsi vagyok mi lett a Hercegnőkkel és hogy a gyerekeik is felnőttek-e:)