28
-
#28 Az ouya meg egy vicc. -
#27 Az a baj a wiiuval, hogy néhány ps3/x360 játék portját mutatták rá eddig + pikmin3, aztán ennyi.
Persze lehet hogy pár év múlva érdemes lesz venni egyet olcsón az exkluzívok miatt, de egyelőre kivárnék vele, előbb egy 3ds kell. -
sanyicks #26 mivel az android nem "majd mi megmondjuk mire használhatjátok" rendszer, semmiféle input nem jelent problémát. Fel lehet rakni az x86-os verziót egy virtualboxba, egérrel és billel is úgy működik mintha arra írták volna. Táccsal is, szóval a géjmpad sem akadály. De remélem nem csak az lesz, mert az fps gémpaddal SZAR. -
donatus13 #25 Nekem is van de a játékok néhány kivétellel erős 5 % os színvonalat érnek el, wii u meg gyenge és a kontrollere is túl drága és rossz koncepció. -
kakamatyi123 #24 >De a Wii-u bukni fog ez tuti...
Ha te mondod, akkor 150%:)
Mondasd be a CNN-en, es maris csodbe megy a Nintendo a hir hallatara:) -
ugh #23 Konkretan nem kell gondolom hanem odaboksz aztan annyi.
Rohadt nagy kihivas tenyleg...
A forgolodas mar gondolom macerasabb egy picit.
-
ugh #22 NAnana!!
A wii az jo.
De a Wii-u bukni fog ez tuti... -
ugh #21 Egyebkent, ki lehet probani az iranyitast mindennel. Ha eleg jo pc-d van feldobsz egy android emulatort. Aztan kiprobalhatod key+mouse, vagy a gamepad-et is szerintem. -
bino512 #20 " érintőképes telefonra írt android programmal érintőképernyő nélkül?"
már most is fel vannak készitve a játékok a bill-re meg az egérre ... :) amit eddig kipróbáltam mindet lehetett egérrel is irányitani...nem csak touch.. ;) -
bino512 #19 fps gamepad XDD birom mikor tesztelik a játékokat és nem tudnak benne rendesen célozni... dee azért kell konzolra fps XDDDDDDDDD kész röhely :D:D Android console ..tetszik... főleg ilyen paraméterekkel... simán bejövős ... Ha még billt meg egeret is lehet rá kötni,mint tabletemre akkor főleg VÁSÁROLÓS :) -
TheCunami #18 ez baromság kikötőd a táblagépet tvre és már megy is érintőképernyőn meg mégis csak jobban lehet célozni mint analóg joy-on -
#17 if (Ouya) {
gamepad kontroll
} else {
touch kontroll
}
annyira azért nem bonyolult:) -
#16 Hát akkor nem tudom, hogy kívánják megvalósítani a konzol funkciót. Mit csinálsz ugyanis egy érintőképes telefonra írt android programmal érintőképernyő nélkül? És fordítva; mint csinálsz egy Ouya konzol kontrollerére írt programmal az érintőképernyős telefonon?
Egyébként konkrétan írták, hogy külön store-ja lesz. -
errorista #15 nem lesz a konol zárt rendszer -
#14 Annyiból nem, hogy a konzol "zárt" rendszer lesz, vagyis egy külön store-ból lesznek hozzá beszerezhetőek a játékok. Tehát nem a google playből fog táplálkozni, és főleg nem linux játékokat fog futtatni. Persze biztos szét lehet hekkelni, de alapból a fenti elképzelésről írnak. -
#13 Az SG-n mindig elfelejtik a teljes valóságot közölni, külföldi cikkekben le van írva, hogy mindegyik játék beszerzése és kipróbálása ingyenes, de a játékgyártók mikrotranzakciókat alkalmazhatnak. Pl letöltöd a játékot 5 pályával, a következő 20 pálya meg már 4.99USD. Ez meg így akár még működhet is. -
errorista #12 szerintem csak nem kell hinni a cikknek, én ezt: ,,A készülék a tervek szerint mindössze 99 dollárba kerül majd, a hozzá beszerezhető játékok pedig kivétel nélkül ingyenesek lennének. " erős fenntartásokkal kezelném. Nem lehet ellenőrizni, hogy egy fejlesztő csak binárist adhasson ki kezei közül. Meg egyébként is, az kér pénzt, aki akar. Mint a PC-k esetében. -
Locutos #11 Egyetértek az előttem felszólaló úriember(remélem) félelmével. Ha én például játékot(kat) írok, mi az érdekem nekem abba hogy ingyenessé tegyem, minthogy fizetőssé?? Még ha nem is drágáért, de akarmennyi csak több mint a semmi.
??? -
#10 Csak felve kerdezem, hogy ha minden jatek ingyen lesz ra, akkor milyen cimek fognak megjelenni? A hozzaadott fejlesztoeszkozokkel, meg tok jo hogy majd mindenki csinalni fogja a szutykokat. A fejlesztoknek nem nagy motivacio az ingyenes jatek. -
errorista #9 ,,Egyreszt vinni fogja az osszes androidos jatekot, az osszes linuxos jatekot, "
nem fogja vinni az összes androidost ( miért vinné? ), az összes linuxosat meg pláne nem. -
kvp #8 Egyreszt vinni fogja az osszes androidos jatekot, az osszes linuxos jatekot, az osszes regi konzolra irt jatekot, a dos-os jatekokat es mivel semmi nem akadalyozza meg a fejlesztoket ezert valoszinuleg a regi windows-os jatekokat is. Egyebkent mivel linux van alatta ezert erre is jon a steam, a sajat masolasvedelmevel es a modern jatekokkal. Gyakorlatilag egy androidos gamer pc-rol van szo, ajandek media player funkcionalitassal. Mondjuk erosebb proci es tobb ram nem artana, de igy legalabb van hely fejlodni. Az ara lesz kerdeses. -
errorista #7 futni fognak a java gammák, meg az unity3d gammák mindenkép, meg persze az adobe féle flash/flex/shockwave etc játékok -
errorista #6 lesz rá. -
#5 Gamepaddal?! o_O
Jó azzal is lehet játszani fpst, csak nem ezeket, hanem amiket direkt gamepadra csinálnak, mint az összes mai. -
#4 Legyen rá quake 1-2-3 és akkor már nekem jó is lesz. -
donatus13 #3 1 simán van rá lehetőség engem is érdekelne mert a nintendo meg a xbox egy hulladék.
2. nem fontos
3-4. Ingyenes játékok kit érdekel a kalózkodás ?-_-
+4 Ki mondta ,hogy nem fognak rá fejleszteni ? -
errorista #2 a hardveren elég szép profit lesz ( a tegra3 már most is szaréhugyé, nem hogy fél év múlva )
a szoftverfejlesztők csinálnak amit akarnak
az emberek venni fogják, mert olcsó, én mert fut rajta egy rakat kalóz játék -
Svlad Cjelli #1 Ez a vilagegyetem legnagyobb bukasa lesz. Akik penzt adtak erte, azok mind megerdemlik. Kicsit kellene csak elkondolgkozni miert nem fog mukodni:
1. Sony, Ms, Nintendo billiokat kolt a konzoljaikra. Majd pont 8 milliobol sikerul. Es varj mert ebben nincs benne a gyertasi koltseg.
2. Patent Violation. Nezd csak meg a kontrollert.
3. Nyitott kapu a software kalozoknak, egy fillert sem fognak csinalni.
4. Minek vegyek egy Android konzolt ha a jatekok nagy resze a mobilra van optimizalva. A angry birds jellegu jatekokoz meg kinek kell TV?
Es meg sorolhatnam.