7
  • Merces
    #7
    nem..........
  • Laza
    #6
    Mondjuk érdekes az a nagy ködösítés már 2 sarok után a képeken ....
  • shaddam
    #5
    Az első rész egy sokak által túlértékelt, sótlan kacat volt, Fejlődött valamit?
  • Cuchulainn
    #4
    Hát akkor ellenvélemény:
    Nálam tökéletesen fut, mindent maximumra állítva is, semmiféle lassulást nem észleltem több óra játék után sem. Eddig egyetlen buggal sem találkoztam.

    Irányítással sincs problémám, bár tény, hogy a finom mozgásoknál ugyanúgy nehézségek vannak mint az 1ben, de itt sokkal felhasználóbarátabb a kivitelezés és nem tépem a hajamat, hogy már megint egy véletlen mozdulat miatt húspéppé tapostam valakit akit nem kellett volna.

    A monotóniára vonatkozó kritikákat nem értem, ahogy a cikkben is írják, jóval változatosabb mint az első rész, a város életszerűbb, a keresgéléssel fellelhető extra cuccok sokkal ötletesebbek és több motiváció van a megszerzésükre (A challenge-ek mondjuk továbbra sem illenek bele nagyon az egészbe). A fejlődési rendszer sokkal jobb lett, a megszerezhető erők jobban ki vannak egyensúlyozva egymáshoz képest.

    Ami nekem nem tetszik:
    A történet nem sokat lép előre az előző részhez képest, és eléggé egy helyben toporog sokáig (66%-nál vagyok). James Heller alapvetően szórakoztatóbb főhős mint Alex Mercer volt, bejön ez a fekete humor (no pun intended) ami sok helyütt felbukkan nála, viszont ez eléggé homlokegyenest szembe megy azzal, hogy ő most egy teljesen megkeseredett, ember aki semmi értelmét nem látja az életének miután elvesztette a feleségét és ivadékát.
    Ehhez jön még, hogy a Blackwatch és a Gentek alapjáraton is elég jól prezentálják, hogy ők mekkora rosszarcok, nem éreztem szükségét annak, hogy minden audiolog arról biztosítson, hogy minden egyes katona akit felzabálok szabadidejében kiskutyákat ver agyon abortált magzatokkal.

    Összességében nekem bejött a második rész, szerintem akinek tetszett az első az bátran próbálkozzon meg vele, mert majdnem ugyanazt kapja, csak szebb, kifinomultabb és változatosabb formában.
  • Ryder62
    #3
    Hát igen, elég optimalizálatlan játék. Én még szerencsés vagyok mert vannak olyanok akiknek random lefagy a játék (15 perc után vagy 1 óra után tök mindegy)
    Nekem tökéletesen megy bár mintha lenne fps drop. 2 óra játék után meg teljesen meghülyül a játék, elkezdi dolgoztatni a vinyót és be-be akad másodpercekre. Ilyenkor kilépve vagy 2-3 perc mire magához tér a gép.

    Az irányítás szutyok. Az egér valami borzalom. Kicsit odébb tolom az egeret elfordul vagy 180 fokot (ez így van rendjén) és ugye tolok még egyszer ugyan annyit az egeren mint az előbb de már csak 20-30 fokokat fordul a kamera. De közben semmi változás nincs. Annyit vettem észre ezzel kapcsolatban hogy kint a városban, a parton, ha tenger felé nézek akkor akad, míg ha város felé nézek normálisan fordul. Belső tereknél ha nem messze állok a faltól és a fal felé nézek akad, míg a terem közepe felé akkor meg normális. Mintha így akarna irányítani a játék hogy hova nézzek. Egy kicsit röhej. Lehet az egérrel van valami de más játékban nem volt semmi ilyesmi problémám.

    Amúgy a játék szuper, de a küldik tényleg ugyan abból állnak. Meg kell keresni valakit, felölteni az alakját és bejutni a bázisba, kinyírni valakit majd megszökni. Meg állandóan szonározni kell.
    A város adja a hangulatot: minden zóna más. A red zone mintha valamelyik zombis filmből lenne, a yellow zone meg mintha a half life 2-t idézné az elnyomó rezsimmel, a civilek szívatásával.
  • sempron07
    #2
    Grafika: a 3. játék, ami nem megy a gépemen abszolút full grafikán - (GTA IV és Crysis 2 után) - számomra nem tűnt túlságosan optimalizáltnak. "A részletesség nem a grafika erőssége" - szerencsére az 1-hez képest sokkal részletesebb és változatosabb. :)
  • Flamer
    #1
    hm. az egyet nagyon szerettem de sajnos a 2 nem sikerult olyan jol szerintem. ha jol olvastam / hallottam akkor nem kicsit bugos a pc kiadas es ahogy elneztem a gameplay-eket sajnos elegge ugyanolyanok a kuldetesek. :\ kicsit feldobhattak volna jobban is a dolgokat.
    ahogy olvastam a cikket picit felnevettem mert ahogy elneztem alexet a vegen nagyon konnyu kinyirni. :o (nem a hardcore szinten hanem normalon)
    azert majd kiprobalom. :)