10
  • Zombee
    #10
    Attól még a jogot fenntarthatjuk, hogy ez ne tetsszen. Épp mostanában nézem elölről a sorozatot, Connery és Moore nagyszerűek. Nekik elhiszem, hogy egy film alatt 2-3 nőt ágyba visznek, mellesleg a szériára egy finom humor mindig is jellemző volt. A történet meg mese, nekem személy szerint azok a részek tetszenek a legjobban, amikor valami igazán megalomániás szuperbűnöző az ellenfél, van egy hatalmas bázisa, és még az világűr sem elérhetetlen számára. Mint pl. Blofeld, Dr. No vagy Hugo Drax.
  • kalapos01
    #9
    Ha nem tudod, akkor nézd meg melyik a legsikeresebb Bond-film. Vagy melyik a második legsikeresebb. Vagy, hogy előtte milyen gyenge Bond volt. Craiggel végre nézik is az emberek a Bond-filmeket.
  • jackoneill90
    #8
    Olyan a képen mintha a szmokingjába készülne szarni. Ez egy nagyon rossz bond színész, nem értem miért pont ő kellett erre a szerepre.
  • NEXUS6
    #7
    Igen, hasonló a véleményem. Daniel Craig pl a Tortában nagyon jó volt, egyik kedvenc filmem. Nem tudom kinek adtam kölcsön, pedig most megnézném, de hát ez a jó filmeknek/könyveknek a sorsa.

    Persze ennek a Bond figurának nagyjából köze sincs a valósághoz. A valódi ügynökök sokkal inkább olyanok lehetnek, mint a Craig gyerök, a maga jellegtelenségével, mert így nem hívják fel magukra a figyelmet, ugyan is ez a lényeg, ettől lesz jó ügynök valaki, többek között.

    Azonban ez a Bond sztori egy mese. Egy felsőkörökben mozgó menő csávóról szól akinek van egy abba a körbe illő kisugárzása, Craignek meg nincs.
    Pl. Roger Moore rengeteg más hasonló szerepben hozta ezt a figurát, Angyal, Minden lében kétkanál stb. neki erre nem kellett gyúrnia, mármint, nem kell megjátszania, mint ahogy Pierce Brosnan-nek, vagy Timothy Daltonnak, vagy Sean Connery-nek sem.

    Pl a Torta pont arról szól. hogy Craiget, hogyan szopatják azok a menő csákók, akiknek a köreibe soha nem fog beletartozni.
  • Pretorian
    #6
    Nem azt mondom hogy rossz színész, mert nem az.
    Ha már Sam Mendes, pl. a Road to Perdition-ben szerintem nagyon jó volt.
    Gyűlöltem a karakterét, ergo nagyon jól játszotta a szerepét.
    Egyszerűn nincs köze James Bondhoz a palinak.
    Én is kigyúrhatom magam 9 hónap alatt akkorára mint ő, attól még nem lesz belőlem James Bond.
    Ha megnézed a korábbi James Bondokat, mindegyikükben megvolt az a tipikus brit/ír sárm, amitől James Bond James Bond lesz.
    Sötét hajuk, markáns arcuk volt. Ezek a külsőségek egyszerűn hozzá tartoznak a karakterhez.
    Ehhez képest itt van ez a Craig a szőke hajával, kerek fejével + az üres tekintetével.

  • NEXUS6
    #5
    Ahogy kinéz ebben a szmokingban, ha bemegy egy nagyon elit helyre, akkor kérnek tőle egy étlapot, max.

  • NEXUS6
    #4
    Daniel Craignek pedig van 1-2 jó szerepe. Mondjuk a Bond féle bonvivan szjúpörhíró (legalább is annak kéne lennie) nem az. Lecserélhetnék mondjuk ... akárkire.
    ;)
  • Pretorian
    #3
    Kíváncsi vagyok mennyi pénzébe került a stúdiónak Sam Mendes-t megszerezni ehhez az okádék, szenny divatfrencsájzhoz. Ma sajnos elég a közönségnek az, ha teleb*sszák a filmet reklámmal, közepes nőkkel, fullos autókkal + látványos akciójelenetekkel. Ehhez tényleg Sam Mendesre volt szükség?
    + Ebből a Daniel Craig-ből lényegében csak a Bond-féle sárm hiányzik, amire az egész karakternek épülnie kéne. Na mindegy. Kb. a Goldeneye óta nem készült normális Bond-film.
    A vadító csajokat én sem látom egyenlőre, lehet szívnom kéne 1-2 csíkot.
  • woy
    #2
    az első képen én vagyok a második képen apu
  • IMYke2.0.0.0
    #1
    Hol vannak a vadító képek és lányok? Én nem látok egyet sem...