Zombie Playground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Még jó, szerencsére egyik zombis játékkal sem foglalkozom, azt se tom ide, hogy tévedtem be.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Eleve képzeljünk egy lollipop chainsaw világot csak nem japószar.
De eléggé alpha az egész,csak keresgéltem a kickstarteren és ezt találtam.De lehet kéne nyitni kickstarter topikot mert sok jó dolog van.Nem csak játék hanem könyv,film,társasjátékok.
Ennek így ránézésre még fogalmam sincs mi értelme lesz, mert számtalan másik hasonszõrû zombis játék van ... attól meg, hogy gyerekek vannak benne nem tudom mitõl lenne más. Majd kiderül.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
[merlinw.org]
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Nem a mostani generáció,azok seperc alatt elvéreznének
Egy pár fõs csapatnál ez nem számít.Nem a nagyközönségnek szánják.
És ahogy a VH. ezek se csengenek le szerintem.(hál istennek!)
"Cuki túlélõhorror". Ezt már nem hiszem el, ez nagyon szánalmas.
Nemrégiben egy egészen új játéktervvel fejelték meg az egyébként már túltelített zombijátékok sorozatát. A Zombie Playground egy kis mellékvágány, ami eddig egy polcon pihent, de néhány lelkes fejlesztõ rátalált, és leporolta.
A játék kinézetébõl ítélve a játék készítõi elsõsorban grafikusok, akik kitaláltak egy saját világot, és körészõtték a játékot. Az egész projekt egy kissé olyan, mint a Left4Dead, csak épp gyerekek a fõszereplõk. A készítõ persze fenntartja, hogy a játék nem gyerekeknek készült és nem is csupán egy L4D klón. A tervek szerint a játék egy belsõ nézetes lövöldözõs játék és egy online multi keveréke lesz.
A játék ugyan még készülõben van, de mindenképp érdemes vetni rá egy pillantást. Ízelítõül íme néhány látványterv és egy videó:
Forrás:http://www.artsonline.hu/zombi-apokalipszis-mi-lett-volna-ha-a-jatszoteren-er-utol/
Kickstarter oldala:
http://www.kickstarter.com/projects/massiveblack/zombie-playground-zpg-3d-action-online-battle-rpg?ref=category