Ben Affleck rendezheti Batman és Superman közös filmjét
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én, nem néztem volna ki Adrian Brody-ból, egy Predator-hoz felérõ karaktert. Tévedtem. Nem hittem volna, hogy Heath Ledger-bõl jó Joker lehet. Megint csak tévedtem. Amikor elõször láttam Ryan Gosling-ot az Ifjú Herkules kalandjaiban a TV2-n, el is könyveltem ripacsnak. A Törés címû filmet nézve, a moziban rájöttem, hogy újfent tévedtem. Szerintem, hogy ki mit/kit tud eljátszani, azt bízzuk a színészekre. :)
DINNYE!!! KUSSHADJ!!!
Itt majd Hal Jordan lesz. És akkor elõzményfilm.
Egyébként a korábban igényes filmeket készítõ rendezõ neve nem garancia semmire, ha nincs egy épkézláb forgatókönyv. Bár a nevezett szuperhõsfilmek valóban jól sikerültek, igaz, Nolan és Whedon maga is dolgozott a szkripten, Kenneth Branagh-nak meg szerencséje volt a két kezdõ íróval.
Mielõtt még azonban valaki megvádolná Nolant, hogy saját világot kreált Batman-nek, nem árt tudni, hogy többek között Frank Miller denevéremberes sztorijai ihlették. Nem annyira egyedi a trilógiája, mint azt mindenki hiszi, persze ettõl még jó, igényes filmek. Tim Burton világa sokkal egyedibb volt, ott ránézel, és tudod, hogy az Burton filmje.
Mielõtt még azonban valaki megvádolná Nolant, hogy saját világot kreált Batman-nek, nem árt tudni, hogy többek között Frank Miller denevéremberes sztorijai ihlették. Nem annyira egyedi a trilógiája, mint azt mindenki hiszi, persze ettõl még jó, igényes filmek. Tim Burton világa sokkal egyedibb volt, ott ránézel, és tudod, hogy az Burton filmje.
"Ben Affleck rendezheti Batman és Superman közös filmjét"
"Rendezõje, de fõszereplõje is lehet Ben Affleck a tervezett Igazság Ligája-mozifilmnek."
"A Variety értesülései szerint a Warner Bros. stúdió Ben Afflecket szemelte ki a tervezett Igazság Ligája-mozifilm rendezõi pozíciójára."
"Rendezõje, de fõszereplõje is lehet Ben Affleck a tervezett Igazság Ligája-mozifilmnek."
"A Variety értesülései szerint a Warner Bros. stúdió Ben Afflecket szemelte ki a tervezett Igazság Ligája-mozifilm rendezõi pozíciójára."
Elmúlt április elseje.
Egy másik filmes oldalon meg azt írják, hogy Ben Affleck visszautasította az ajánlatot !
Valami új sztorit kellene kitalálniuk az biztos, másik bolygón, univerzumban, vagy a jövõben játszódott, bár tuti a Darkseides cuccot hoznák elõ és a szokásos jaj megtámadták a földet :))
Zöld Lámpásnak (Hal Jordan) van elõzményfilmje, bár ez is csak közepes.
Flash lesz szerintem, csak picit kell hozzá átdizájnolni a Daredevil rucit. :)
Affleck ügyesen rendez..de fõszereplõ?..Ki lenne?...Wayne?..akkor a következõ Batman moziban neki kéne lennie...Kent?..szerintem arra megint Cavillt hívják..
Aqua és Flash fiatalabb karakter..Cyborg drabál..Martian meg..no...szóval kit? :)
Aqua és Flash fiatalabb karakter..Cyborg drabál..Martian meg..no...szóval kit? :)
ööö... Mega LOL?
Szerintem nem lesz akkora sikere mint a Bosszúállóknak, akárhogy is fognak igyekezni. Kezdjük ott, hogy csak 1-2 tagnak vannak "elõzmény filmjei", és azok sem a legjobbak.( Kivéve a Nolan-os Batman-t).