Új fotó Nessie-ről
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez egyértelmûen egy hal háta (a Balatonban is látni ilyet), amit egy 3-4 méterre úszó csónakból, ülve (ezért a magaslati érzés) fényképeztek le. Már itt megdõl az egész, de az még rátesz egy lapáttal, hogy miért csak egy kép készült. Az aki 26 éve ezt a lényt kutatja, mikor megpillantja nem 100-150 képet készít fél óra alatt, hanem csak egyet. Jó lenne hinni, de ez számalmas. Engem nem etettek meg, pedig már megörültem, végre történik valami nem hétköznapi dolog. Másik, lehet látni, hogy a háttérben tükörsíma a víz, csak itt vannak úgymond hullámok. Na ne etessenek, ez egy közeli felvétel.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
kb. ugyan azt írtad amit én, csak kicsit máshogy. LoL 😄

"Én úgy fogalmaznék, hogy lehet olyan élõlény a tóban amit még a biológusok nem fedeztek fel."
Ja, biztos van, és becsapja a hangradart meg mindent, amivel eddig a tóban kutattak.
Vagy akvatikus földönkívüliek egyszer belezuhantak a tóba, és azóta is ott élnek. Legjobb szórakozásuk a tóban kutató tengeralattjárókat átvágni, és mindenfélét kidugdosni a vízfelszínre, hogy a Loch Ness Monster "hívõknek" legyen mit fotózniuk.
Félreértés ne essék, biztosan van benne olyan élõlénycsoport, amit még nem fedeztek fel, de azok nem hinném, hogy szörny kategóriába sorolhatók (pl. méret alapján). Kicsit nehéz lenne nem észrevenni, fõleg, ha direkt azt keresik...
Ja, biztos van, és becsapja a hangradart meg mindent, amivel eddig a tóban kutattak.
Vagy akvatikus földönkívüliek egyszer belezuhantak a tóba, és azóta is ott élnek. Legjobb szórakozásuk a tóban kutató tengeralattjárókat átvágni, és mindenfélét kidugdosni a vízfelszínre, hogy a Loch Ness Monster "hívõknek" legyen mit fotózniuk.
Félreértés ne essék, biztosan van benne olyan élõlénycsoport, amit még nem fedeztek fel, de azok nem hinném, hogy szörny kategóriába sorolhatók (pl. méret alapján). Kicsit nehéz lenne nem észrevenni, fõleg, ha direkt azt keresik...
Már miért ne lehetnének szörnyek? Egyáltalán mit nevezünk szörnynek? Én úgy fogalmaznék, hogy lehet olyan élõlény a tóban amit még a biológusok nem fedeztek fel. A Tengerek mélyén is fedeznek fel új életformákat a mai napig. Azt viszont vitatom, hogy ez a fotó ilyesmit ábrázolna.
Papirzacsi jól látja, nem stimmel a fotó. Az objektív hossztengelye és a vízfelszín által bezárt szög elég nagy 30-40 is fok lehet, a kép pedig közeli. Ez azt jelenti, hogy vagy aránylag közelrõl fényképezték 3-5 méter magasról, vagy messzirõl teleobjektívvel, ez esetben viszont a rohadt magasról kellett hogy fotózzanak. Teleobi kizárva, hiszen nagy a látószög (nem az obi és víz által bezárt szögre gondolok), látszanak a partok, a vár, az ég, a nagy vízfelület is. Ez telénél nem lehetséges, ott csak annyi látszana mint a fekete-fehér képen. ergo a fényképezést közelrõl követték el. Kamuszagú ez a sztori 😊
Papirzacsi jól látja, nem stimmel a fotó. Az objektív hossztengelye és a vízfelszín által bezárt szög elég nagy 30-40 is fok lehet, a kép pedig közeli. Ez azt jelenti, hogy vagy aránylag közelrõl fényképezték 3-5 méter magasról, vagy messzirõl teleobjektívvel, ez esetben viszont a rohadt magasról kellett hogy fotózzanak. Teleobi kizárva, hiszen nagy a látószög (nem az obi és víz által bezárt szögre gondolok), látszanak a partok, a vár, az ég, a nagy vízfelület is. Ez telénél nem lehetséges, ott csak annyi látszana mint a fekete-fehér képen. ergo a fényképezést közelrõl követték el. Kamuszagú ez a sztori 😊
Nekem a víz fodrozódása alapján a lefotózott lény kilátszó testrésze max. olyan 40-50cm hosszúnak tûnik.
Szerintem reálisabb magyarázat a képre - fõleg a lény gerincvonala alapján - egy felbukkanó nagytestû édesvízi hal. Hogy miféle, nem tudom, de talán van/lesz itt olyan aki rendszeresen pecázik.
Szerintem reálisabb magyarázat a képre - fõleg a lény gerincvonala alapján - egy felbukkanó nagytestû édesvízi hal. Hogy miféle, nem tudom, de talán van/lesz itt olyan aki rendszeresen pecázik.
Úgy látszik elfogytak a túristák Loc Nessben, 10 évente be kell dobni egy ilyen hamisítványt. Szörnyek nincsenek, csak az emberi butaság.
A második kép meg úgy néz ki, mintha egy kis lemúr Schwarzeneggert utánozná a Terminátor 2-bõl, ahogy elsüllyed az olvadt fémben. Már csak egy ujja látszik ki a vízbõl. 😊
CS3 óta minden képet fenntartásokkal kell kezelni.
Nothing Ever Changes
A nagyitott kep minden ketseget eloszlat. Ez a Loch Nessi szorny, vilagosan latszik. Nem hinnem hogy ezt barki ketsegbe vonhatna, hiszen tokeletesen latszik, hogy az egy szorny. <#mf1>#mf1><#nevetes1>#nevetes1><#mf2>#mf2>
Pár méternél nincs magasabban, egyébként meg teleobjektív.
Hajóból nézte a fél mérföldre úszó valamit, a fénykép mégis olyan, mintha egy mondjuk 50 méter magas szikláról fotózott volna egy 200 méterre lévõ valamit...
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Nem úgy volt hogy a BBC már rég bebizonyitotta hogy nem létezik ?
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
Ezt akartam írni, ami az utolsó bekezdésben van, hogy pontot lehetne tenni az "ügy" végére, ha valaki végre tengeralattjárókkal átvizsgálná azt a szerencsétlen tavat. Ezek szerint ez többször is megtörtént. Akkor nem értem, hol a probléma...
És gondolom vannak biológusok, akik a Loch-Ness élõvilágát kutatják, és ha az a vacak, amit ez a szerencsétlen lefényképezett, valóban élõlény, meg tudják mondani, hogy mi az - mert feltehetõleg nem elõször látnak ilyen vízbõl kilógó élõlény-hátat. Fárasztó, de nagyon.
És gondolom vannak biológusok, akik a Loch-Ness élõvilágát kutatják, és ha az a vacak, amit ez a szerencsétlen lefényképezett, valóban élõlény, meg tudják mondani, hogy mi az - mert feltehetõleg nem elõször látnak ilyen vízbõl kilógó élõlény-hátat. Fárasztó, de nagyon.
Vicces hogy van aki még elhiszi.
Baromság.
Szerintem fotosop. Az a vár ott hátul nagyon bénán van odavágva. Nem is a loch ness-i tóban van a sárkány!
😛 😄
😛 😄
A második képen Uta Meyer NDK olimpiai válogatott szinkronúszó hölgy alkarja látható szoló edzés közben.
😄
😄
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
← ElőzőOldal 2 / 2