Friss Doom 3 BFG képek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért a 9800XT nem hiszem, hogy középkategóriás kártya volt akkor. 2003 végén jelent meg, a 6600Gt is valamikor azidõtájban.
Maradjunk annyiban, hogy a középkategória akkoriban kb: 1.7 / 2.4 proci; 128as vga (mondjuk egy GF FX440es); 512 MB RAM. Persze gazdagéknál nem biztos.
Maradjunk annyiban, hogy a középkategória akkoriban kb: 1.7 / 2.4 proci; 128as vga (mondjuk egy GF FX440es); 512 MB RAM. Persze gazdagéknál nem biztos.
Akkor rosszul emlékeztek. Egy akkori középkategóriás gépen kényelmesen elfutott high-on (vga oldalról ez kb. egy 9800XT/6600GT szintet jelentett), nem kellett hozzá erõmû egyáltalán. Persze meghálálta azt is, de nyomába sem ér a Crysisnak ebbõl a szempontból.
Ne feledjük azt sem, hogy 2004-ben a két legelterjedtebb felbontás 1024x768 és 1280x1024 volt. FullHD-ban bizonyára sírt volna mindenki (nem is támogatja egyébként ezt a felbontást a D3).
Ne feledjük azt sem, hogy 2004-ben a két legelterjedtebb felbontás 1024x768 és 1280x1024 volt. FullHD-ban bizonyára sírt volna mindenki (nem is támogatja egyébként ezt a felbontást a D3).
Én úgy emlékszem mindenki elvolt ájulva tõle. De az is lehet, hogy csak mi voltunk csórók és nem tellett jobb gépre amin full grafikával ment volna.
Ezért cikkeztek mindenütt róla, hogy mekkora gépigénye van. Crysisnak is teljesen átlagos gépigénye volt mikor kijött.
@
A gépigényével?? Teljesen átlagos gépigénye volt, amikor kijött.
Bemelegítés a Doom 4-hez.
Lehet hogy ötletük van, csak pénz nincs rá elég ezért behúzzák a régi termékükkel az embereket =)
mert nem mernek újat kitalálni..... nincs korszak alkotó 5letük
Gondolom ez kimerül abban hogy felhúzzák konzolokon is a felbontást HD-be.
Nekem amúgy nem volt bajom ezzel a játékkal a maga idejében, de igazán nem értem miért kell ezt ma újra kiadni.
Nekem amúgy nem volt bajom ezzel a játékkal a maga idejében, de igazán nem értem miért kell ezt ma újra kiadni.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ez a játék akkor is sza@r volt mikor kijött. A grafikájával és a gépigényével lett "híres". (ha már Doom, inkább játszok a DOS-os verzióval.)
Még mindig nem értem hogy mondhatják erre, hogy mai grafikai elvárásokhoz van igazítva. Szerintem kb úgy néz ki mint a 2004-es alapverzó...