11
-
Lollerka #11 nekem az undoergound 2 volt a kedvencem:D -
#10 "Mi ebben a látványos?"
Az ahogy mesteri vérprofi módon SÍNEKEN KERESZTÜL driftelnek benne...:DD -
tomboy013 #9 Kitalálhattak volna valami más nevet a játéknak mert ezzel csak az eredeti Most Wantedot járatják le... A Criterion tagjait inkább elküldeném szemetet szedni főállásban akkor legalább valami hasznosat csinálnának... -
Szefmester #8 Konkrétan aki kicsit is érzékenyebb a villódzásra (EPILEPSZIÁT A NÉPNEK) az ettől tuti megérzi a dolgot, vagy a közelségét. Én is megszédültem rendesen, de nem jött elő szerencsére... szúrnám ki a szemét aki ezt kitalálta.. -
#7 nehéz kihámozni ebből bármit is, de összességében egész fosnak tűnik... -
IceCube7110 #6 Kritikáktól függetlenül nagyon szeretem a NFS részeit. Az eredeti Most Wanted volt talán a legjobban eltalált része a sorozatnak.
A mostani Most Wanted részt is várom, de ezt a mostani "Látványos trailer"-nek nevezett f@st inkább fel se tették volna.
Mi ebben a látványos? -
Szefmester #5 A criterion nem tud elszakadni a Burnouttól és NFS név alatt csinálnak egy új részt.. kb ennyi a történet. -
KillerBlue #4 Nulla optikai tuning és lezárások nélküli pontról-pontra versenyek lesznek egy teljesen bejárható városban. Versenyek közben kiüthetjük ellenfeleinket. Tehát egy NFS köntösbe bújtatott Burnout Paradise. Pedig reméltem, hogy sikerül megragadniuk a Most Wanted lényegét mint ahogyan a Hot Pursuitnál tették. -
Lollerka #3 en azert megvarnam mit alkotnak..., most wanted, tuningolhato autok, illegalis versenyek:D varos
johetne mar a fast and furious 6:D -
Ender Wiggin #2 borzalmas. a criteriont a közelébe nem lett volna szabad engedni az NFS-nek. -
bino512 #1 jujj de izgalmas -.-