Újra mozgásban a Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem az undoergound 2 volt a kedvencem😄

Skynet
"Mi ebben a látványos?"

Az ahogy mesteri vérprofi módon SÍNEKEN KERESZTÜL driftelnek benne...😄D
Kitalálhattak volna valami más nevet a játéknak mert ezzel csak az eredeti Most Wantedot járatják le... A Criterion tagjait inkább elküldeném szemetet szedni fõállásban akkor legalább valami hasznosat csinálnának...

Konkrétan aki kicsit is érzékenyebb a villódzásra (EPILEPSZIÁT A NÉPNEK) az ettõl tuti megérzi a dolgot, vagy a közelségét. Én is megszédültem rendesen, de nem jött elõ szerencsére... szúrnám ki a szemét aki ezt kitalálta..
DaemoonHunter
nehéz kihámozni ebbõl bármit is, de összességében egész fosnak tûnik...

Kritikáktól függetlenül nagyon szeretem a NFS részeit. Az eredeti Most Wanted volt talán a legjobban eltalált része a sorozatnak.
A mostani Most Wanted részt is várom, de ezt a mostani "Látványos trailer"-nek nevezett f@st inkább fel se tették volna.
Mi ebben a látványos?
A criterion nem tud elszakadni a Burnouttól és NFS név alatt csinálnak egy új részt.. kb ennyi a történet.
Nulla optikai tuning és lezárások nélküli pontról-pontra versenyek lesznek egy teljesen bejárható városban. Versenyek közben kiüthetjük ellenfeleinket. Tehát egy NFS köntösbe bújtatott Burnout Paradise. Pedig reméltem, hogy sikerül megragadniuk a Most Wanted lényegét mint ahogyan a Hot Pursuitnál tették.

en azert megvarnam mit alkotnak..., most wanted, tuningolhato autok, illegalis versenyek😄 varos

johetne mar a fast and furious 6😄

borzalmas. a criteriont a közelébe nem lett volna szabad engedni az NFS-nek.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

jujj de izgalmas -.-