10 millió játékosnál tart a Diablo 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler...
Hát a csajból lészen.. szóval talán azért. Amúgy amíg nem mondták annyira nem tûnt fel nekem. Cain halála kapcsán engem a sok bug zavar. Sokszor még ott "táncol" a faluban, mikor már rég nem kellene ott lennie... na az fail.. :'D
Nem tudom, nekem még így is a legjobb - de lehet a Torchlight is megér egy misét, kipróbálás szintjén. Mégis bnet nagyon hiányozna.. ebben a Blizzard ott van. Amúgy nyilván kevesebb lesz az aktív játékosok közül idõvel, de nem is baj. 1-2 milliós játékosbázis is bõven jó, mert = kevésbé terhelt szerverek, kevesebb divatmajom.
PL ez a "megvettem a D3-at de 1 óra után uninstall" ez nekem absz wtf? Ennyi pénzed van ember????????????
Hát a csajból lészen.. szóval talán azért. Amúgy amíg nem mondták annyira nem tûnt fel nekem. Cain halála kapcsán engem a sok bug zavar. Sokszor még ott "táncol" a faluban, mikor már rég nem kellene ott lennie... na az fail.. :'D
Nem tudom, nekem még így is a legjobb - de lehet a Torchlight is megér egy misét, kipróbálás szintjén. Mégis bnet nagyon hiányozna.. ebben a Blizzard ott van. Amúgy nyilván kevesebb lesz az aktív játékosok közül idõvel, de nem is baj. 1-2 milliós játékosbázis is bõven jó, mert = kevésbé terhelt szerverek, kevesebb divatmajom.
PL ez a "megvettem a D3-at de 1 óra után uninstall" ez nekem absz wtf? Ennyi pénzed van ember????????????
Az a baj, hogy -mig a D2 eseten- ebben a mufajban meg nem volt annyi alkotas, addig a D3 viszont kurva sok helyrol lophatott volna featurekat, amik ma mar alap. ( pl follower inventory meg elkuldeni, hogy eladja a "szart", lasd Torchlight)
Szembantoan epul a jatek az AH-k kore, amibol -ertelemszeruen- az rmah kerul ki gyoztesen, hisz minek eladni vmit virtualis goldert (ami amugy is esik)ha eladhatod valodi penzert is?
Szoval meglehet, hogy eladtak 10 millio darabot, de hogy ennek a szamnak max a 10-20%-a tolja meg, az is tuti. Otlettelen, illogikus az egesz jatek.(lorewise is csalodas, sokan morogtak Cain halala ugyeben. Nekem monjuk tetszett, hogy beadja a kulcsot a vilag legbalfaszabb Horadrimja, de ahogy es akinek a kezetol meghal, az elegge banto...)A csocsos Diablo meg az evtized epic failje😄
Szembantoan epul a jatek az AH-k kore, amibol -ertelemszeruen- az rmah kerul ki gyoztesen, hisz minek eladni vmit virtualis goldert (ami amugy is esik)ha eladhatod valodi penzert is?
Szoval meglehet, hogy eladtak 10 millio darabot, de hogy ennek a szamnak max a 10-20%-a tolja meg, az is tuti. Otlettelen, illogikus az egesz jatek.(lorewise is csalodas, sokan morogtak Cain halala ugyeben. Nekem monjuk tetszett, hogy beadja a kulcsot a vilag legbalfaszabb Horadrimja, de ahogy es akinek a kezetol meghal, az elegge banto...)A csocsos Diablo meg az evtized epic failje😄
Nah, végre valaki, aki nem csak a levegõbe pofázik 😄 Én régen sokat Diabloztam (1), fõleg azért, mert a 166 Mhz-es MMX-en csak ez futott el 😄 Aztán késõbb még az alap D2 is, de késõbb lett egy 300 Mhz-es csoda, de ott meg a hellyel voltak gondok, szóval kitöröltem a Diablo 2 LoD hangfájlait (és csináltam egy fiktívet mpq-t neki), és így felfért.. aztán mehetett a móka. Na ezt csak így elõzménynek.
-
Nálam úgy igazából a synenrgy rendszer után lett élvezhetõ a D2, az meg tudjuk mennyivel az indulás után volt, szóval a D3 esetén is meg van az esély, hogy idõvel majd egy maximálisan élvezhetõ játékot kapjunk. Jelenleg ez még vitatható, nekem így is tetszik, de jogos ha nem mindenki 😊
-
Ami Sacredet illeti, az egyet (majdnem) végigvittem, de túl steril volt (bár egészen élvezhetõ). A TorchLight, ha a 2-t nézem nagyon a D3-ra hajaz, de már X gameplay után (youtubeon) azt érzem, hogy ez sem az igazi (ez absz szubjektív). Pl D3-ban grafikailag olyan apróságokra is figyelnek, mint pl mana gömb színe és kinézete. Nem nagy dolog.. igazából kis apró szarság - mondhatni. De pont ezeken úszik el az egész.
TQ-t nem ismerem, anno érdekelt elõzetesek alapján, de kimaradt. Na majd írok még a másik felére is annak amit írtál, csak most dolgom akadt. Megyek D3-zni :'D
-
Nálam úgy igazából a synenrgy rendszer után lett élvezhetõ a D2, az meg tudjuk mennyivel az indulás után volt, szóval a D3 esetén is meg van az esély, hogy idõvel majd egy maximálisan élvezhetõ játékot kapjunk. Jelenleg ez még vitatható, nekem így is tetszik, de jogos ha nem mindenki 😊
-
Ami Sacredet illeti, az egyet (majdnem) végigvittem, de túl steril volt (bár egészen élvezhetõ). A TorchLight, ha a 2-t nézem nagyon a D3-ra hajaz, de már X gameplay után (youtubeon) azt érzem, hogy ez sem az igazi (ez absz szubjektív). Pl D3-ban grafikailag olyan apróságokra is figyelnek, mint pl mana gömb színe és kinézete. Nem nagy dolog.. igazából kis apró szarság - mondhatni. De pont ezeken úszik el az egész.
TQ-t nem ismerem, anno érdekelt elõzetesek alapján, de kimaradt. Na majd írok még a másik felére is annak amit írtál, csak most dolgom akadt. Megyek D3-zni :'D
Csak nehogy úgy járjanak mint az EA a BF3 10 millás eladási adataival..😊
10millió eladott példányról regélnek,közben csúcsidõben alig éri el a 200ezret a 3 platform össz játékosszáma..😊
Kíváncsi lennék egy hivatalos stat oldalra ahol látható lenne mennyien játszanak (mert ugye az Xfire csak részadat,de az is árulkodik vastagon)....
10millió eladott példányról regélnek,közben csúcsidõben alig éri el a 200ezret a 3 platform össz játékosszáma..😊
Kíváncsi lennék egy hivatalos stat oldalra ahol látható lenne mennyien játszanak (mert ugye az Xfire csak részadat,de az is árulkodik vastagon)....
Hát igen, a TQ+IT nálam is fentv a a gépen a mai napig, még akkor is ha már csak hamachival tudnék multizni, és nincs benne random map sem. A 8 kasztnak már önmagában megvan a 2-3 féle buildje, de mivel választhatsz egy másodlagos kasztot így elég durva kombinációs lehetõségeket kapsz.
Ami azt illeti a TQ+IT-vel meg ma is jatszom, a class kombinaciok es a rengetegfele -eletkepes- build olyan szintu elvezetet es ujrajatszasi faktort tartalmaz, amire nem nagyon volt meg pelda😛 (ez a Path of Exile eleg jonak nez ki, hogy felvegye vele a versenyt, de hat majd meglatjuk😛)
Illetve elfelejtettem megemliteni a Torchlightot (szinten nagyon jo h&s, bar a grafikai stilusatol elso pillanatar meghokkentem😄)
Illetve elfelejtettem megemliteni a Torchlightot (szinten nagyon jo h&s, bar a grafikai stilusatol elso pillanatar meghokkentem😄)
Ami engem illet, az evek soran rengeteg hack and slash jatekkal jatszottam. A koronat a Titan Quest+Immortal Throne kapta, masodik helyen D2, harmadikon talan a Sacred 2 vagy inkabb Dungeon Siege 1. meg van 1 csomo masik is, amiknek mar a nevere sem emlekszem, de jatszottam veluk jo darabig. Szoval ugatom a temat😄 Ennek tukreben merem kijelenteni, hogy a Diablo 3 1 rakas szar, ugyis, mint Diablo resz es ugyis, mint hack and slash. Semmilyen -a hack and slashekre jellemzo- szabaly nem talalhato meg benne. Az ujrajatszasi faktora kozelit a 0-hoz (mar persze azon kivul, hogy nightmare-hell-inferno, bat utobbi erosen kerdojeles, mert act 3-4 amennyivel nehezebb, annyival nem "jutalmazobb". Az a teny, hogy a legnehezebb nehezsegi fokozaton, azon belul is a legnehezebb (act 3-4) reszen eshet (es esik is😛)olyan targy, ami 10! szinttel alacsonyabb, mint a minimum szint ami egyaltalan ehhez a nehezsegi szinthez kell (min lvl:60, min ilvl ami eshet:ilvl 51), kimeriti a csunya vicc kategoriat. Az, hogy a trash elite es rare groupokat gyakrolatilag nehezebb leverni, mint a bossokat, illogikus es illuziorombolo (atlag gipsz jakab demon csapataval gyakorlatilag oda-vissza verne az egyesitett mennyek es pokol sereget, a megfelelo affixekkel...nevetseges)
Aki meg már a D2-t is utálta mint a szar, az mit keres itt? Annak nem ez a játék a stílusa. Én is imádtam anno szidni az aktuális Blizzard játékot, legyen az akármi, mindig volt miért belekötni az aktuális WoW kiegészítõbe (most pl szerintem még a rajongók is sírnak.. Mists of...), de azóta eljutottam oda, hogy kinek mi tetszik, az ész nélküli fikázás (értsd: érvek nélkül hulladékozni) több mint gyerekes.
Ez ízlés kérdése, de az ilyen kommentet elfogadom, nem is ezzel van a baj 😊 Amúgy fura, mert én tényleg imádom a D2-t, és a hangulata mai napig meg fog, de amikor már ott tartottunk, hogy X nap alatt (és X kisebb mint 2) felhúzzuk lev 75-re, az egész csak a Baalrunokról szól. El kellett szenvedni odáig és hent. Az biztos, hogy az unique cuccok rávernek ezekre a legendary-kra, de majd javul ezeknek is a statja. Ezt lehet peccselni.
Ami az izgalmat illeti, azt lehet nem. Az AH-t nem bánom, jó kis virtuális piactér. 1 gond van vele.. Az igazi pénz. Az fájón kapitalista. De legalább senki nem fossa teli a képernyõm szarokkal, mint d2 esetében oly sokszor.
Ami az izgalmat illeti, azt lehet nem. Az AH-t nem bánom, jó kis virtuális piactér. 1 gond van vele.. Az igazi pénz. Az fájón kapitalista. De legalább senki nem fossa teli a képernyõm szarokkal, mint d2 esetében oly sokszor.
Ahogy Zaraki mondta, unalmas lett a játék, nem szól másról mint az agyatlan farmolásról és az AH-ról. Egyszerûen nem fog meg a játék mint a D2 amivel mai napig is játszok. Nem csak az idegesítõ bugokról és a fura AH-ról van szó, egyszerûen üres a játék. A másik meg, hogy a legendary itemek nagy része használhatatlan. Azon, hogy unalmas a játék semmilyen patch nem fog segíteni, esetleg egy expansion ami radikális változásokat fog hozni.
Mit látok én: "10 millió játékosnál tart a Diablo 3"
Mit lát egy troll: "Gyere ide és kezd el szidni a játékot, amivel nem is játszottál még"
Igazából mindenki aki tényleg játszott a D2-vel (nem 2x20 percet, azt is elsõ faluban), tudja, hogy ez a játék jobb, vagy legalábbis jobb lesz.
A Blizzard egyetlen sara, hogy sajnos már megint félkész játékot adott ki, ennek ellenére jelentõsen jobb, mint az a blama, amit 2000-be hoztak ki D2 néven. Aztán ott is jött X patch, és LoD, és az egész helyre lett pofozva. A többi történelem.
Ehhez képest a D3 rengeteg idegesítõ dolgot megoldott (bár jó párat maga is generált, az újítások nyomán). De ezt csak az tudja, aki mondom.. játszott is vele.
Mit lát egy troll: "Gyere ide és kezd el szidni a játékot, amivel nem is játszottál még"
Igazából mindenki aki tényleg játszott a D2-vel (nem 2x20 percet, azt is elsõ faluban), tudja, hogy ez a játék jobb, vagy legalábbis jobb lesz.
A Blizzard egyetlen sara, hogy sajnos már megint félkész játékot adott ki, ennek ellenére jelentõsen jobb, mint az a blama, amit 2000-be hoztak ki D2 néven. Aztán ott is jött X patch, és LoD, és az egész helyre lett pofozva. A többi történelem.
Ehhez képest a D3 rengeteg idegesítõ dolgot megoldott (bár jó párat maga is generált, az újítások nyomán). De ezt csak az tudja, aki mondom.. játszott is vele.
Ha linux alol jatszott, akkor azert bannoltak...a Bli$$ zsenialis vedelmi programja, a Warden, 3rd party programnak azonositja a wine-t es automatikus bannolas jar erte..profik na..😄
Én nekem több olyan ismerösöm is van aki vett aukciós házban pénzért valamit 150-200$ környékén, és a pénzt lenyelte.
Item nem lett meg.
+ Banolták is automatán mert vásárolt valamit. És szerintük gyanús!
Levélben azt írták vissza,hogy nem tudnak segíteni.
Pénzt megtartották.
Azóta se lett semmi.
És kb még jó pár száz ilyen pórul járt embert láttam a Battle.net fórumán...
Szerintem elég erõsen súrolja a jogi határokat.
Item nem lett meg.
+ Banolták is automatán mert vásárolt valamit. És szerintük gyanús!
Levélben azt írták vissza,hogy nem tudnak segíteni.
Pénzt megtartották.
Azóta se lett semmi.
És kb még jó pár száz ilyen pórul járt embert láttam a Battle.net fórumán...
Szerintem elég erõsen súrolja a jogi határokat.
A D2-nek köszönheti az eladásokat, nem a média hypenak. (Utóbbi is elõbbibõl fakadt.) Senki sem hitte volna, hogy egy tíz éves játéknak a folytatása rosszabb lesz, mint a tíz évvel ezelõtti. Ezért vette meg minden D2-t szeretõ ember megjelenés elsõ napjaiban a játékot.
De a Blizzard megcsinálta 😄 Rosszabb lett, nem kicsit...
De a Blizzard megcsinálta 😄 Rosszabb lett, nem kicsit...
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Szerintem ez a szám csakis csökkenni fog. Fél óra után megunom a solo gamet. Partyban hent kellõs közepén már többet dumálunk.
Haverom megvette mert az volt a nagy ötlete, hogy majd farmol és meggazdagszik az AHból, erre 5 nap után amikor már 60-as volt és elkezdett goldot eladni kibanolták. Azt írták, hogy csalt egy külsõ programmal, de nem írhatják le mivel, nem küldhetnek bizonyítékot sem, mert ez van a szabályzatukban. Szóval banolták mindenféle bizonyíték nélkül, kamu indokkal, és bele is írták, hogy az EGYETLEN lehetõség, hogy újra játszhasson, ha mégegyszer megveszi. Starcraft 2-zünk, régóta, D3-at is megvette, soha nem csalt (nekem miért hazudna) és ártatlanul banolják azért, hátha volt annyira függõ, hogy mégegyszer kifizeti a 14k-t. Négy levelet írtunk mindegyikre ugyanaz a válasz jött, elolvasás nélkül. Ennyit a supportjukról. Ez a blizzard. Az Apple után a második legnagyobb kampósorrú cége. És a D3 meg teljesen átlagos lett, sõt a D2-tõl még szarabb. Ahogy Szefmester is írta csak a kurva média hype-nak köszönheti az eladásokat, a Blizzard/Activision már régóta szarik a minõségre, rájöttek, nem úgy kell eladni valamit. Lásd CoD széria.
Nagyon kiváncsi lennék az "aktiv játékosok" számára 😉
http://beta.xfire.com/games/d3
Ez annó valami 160.000-rõl indult..
Most 15.752-nél tart.....
Furcsa nemde?
http://beta.xfire.com/games/d3
Ez annó valami 160.000-rõl indult..
Most 15.752-nél tart.....
Furcsa nemde?
A Diablo 3 minden idõk egyik legsikeresebben hype-olt hulladéka "mivel az elsõ héten 6,3 millió példány fogyott belõle, mára pedig 10 milliónál több kópiát adtak el." Innen is tökéletesen látszik hogy rengeteg embert meg tudtak etetni, de új rajongókat már nem nagyon tudnak szerezni, és persze ez a szám arról már nem mutat semmit sem hogy napi szinten (vagy legalább heti szinten) hányan játszanak vele visszatérõként!