13
-
#13 Elég egyoldalú ez a hír. Ja már látom.. HENT hírlevél.
Én ilyen játékokkal nem játszom telón, szerintem ezek PC-re valók az egér és bill miatt, de én azt olvastam erről a játékról, hogy miután megvetted még pluszban mikrótranzakciós is. Ez eléggé unfair szerintem. Valószínűleg ezért is tették ingyenessé, majd fizetnek az in-game dolgokért, pl. a Glu Mobile mindig is ezt csinálta. Másrészről lehet így magyarázzák a nagyfőnöknek a gyenge eladási adatokat, én csak akkor hinném el ezt a "hatalmas kalózkodást" ha a Google meg tudná mondani, hogy hány telefonra van telepítve, utána össze lehet vetni az eladási számokkal. -
#12 99 centeset warezolni tényleg gáz... Gondolom ez már a megszokás. Eddig is jó volt torrentről, most is jó lesz onnan. Pedig ez hülyeség, amióta emberi áron adják a filmeket, játékokat, iszonyat pénzeket kiadtam értük. Ezresért film? Simán jó.
Játék 1-2-3k hufért? Lazán. Koncert DVD CD-vel együtt 3k? Musthave. Tudom, újgazdag szemét vagyok, mert már 4-5 polcom van tele eredeti cuccal, de nekem ennyit már bőven megér. -
nobela #11 Ja, mindezt úgy, hogy egy minimum 50-100 ezer Ft-os telefonja van?
Buzi kis pöcsök mind. -
nobela #10 Mekkora egy kib*szott lúzer az aki lewarezol egy 99 centes játékot??? -
#9 Valószínűleg továbbra is lesz warez példány, hisz van, aki csak a torrenten találkozik vele :). -
#8 Vajon, most hogy ingyen adják a játékot, mennyivel fogják kevesebben warezolni a játékot? :D -
#7 El kell hogy keserítselek, ehhez most is 200 ezres masina kell. Egy új generációs iPhone, vagy Tegra3-as androidos okostelefon nem éppen olcsó mulatság, teljes pompájában meg ezekre van szükség. Játszhatod olcsóbb telefonon is, csak vissza kell fogni a beállításokat, pont mint PC-n. Manapság egy drágább okostelefonban azért elég komoly hardver van, ezek nem közönséges mobil játékok már. Full HD-t is lejátszanak, egy 8 éves gép viszont nem feltétlenül. Ne tévesszen meg a kisebb kijelző, nem kicsi ezeknek a felbontása, 720p-s játékhoz már kell az erő. -
Loverman #6 "legalacsonyabb árral sem tudta felvenni a versenyt az ingyenes illegális példányokkal" Ezért fog győzni végül a kalózkodás. Mert semmi sem olcsóbb mint az ingyen. -
Hurkans #5 Hát nem azért, de van működő másolásvédelem Androidra, ami 70-80%-ban működik, jobb mint sok PC-s játék védelme.
Az összes újabb Gameloft játékról beszélek, amelyeket már elég nehéz feltörni, mivel ha letöltenéd a hiányzó 300-1500 mb-nyi fájlt a szerverről, tudják, hogy nem eredeti és nem tudod letölteni... -
KopaszIsten #4 Ahhoz képest, hogy ez telón van kurva jó a grafikája. :) -
#3 Izé...ez Doom 3. Azért komoly milyen ütemben fejlődnek ezek a mobilos játékok.
8 évvel ezelőtt egy 200 ezres vas kellett ahhoz, hogy ilyen minőségben elfusson egy PC-s játék. -
ntom #2 egy ingyenes appnál azért nem nagyon vannak ilyen szintű játékok, max a freemium kategóriában. Az meg minden, csak nem ingyenes.
(mondom ezt szigorúan a pálya széléről, mert az én telómon még az acrobat reader is szaggat :) )
-
gombabácsi #1 minek kalózkodni? annyi ingyen app van hogy hihetetlen...