7
  • Ender Wiggin #7
    a nokia telefon, az ifos játékszer....:-)
  • tomboy013
    #6
    Ez egy piaci pletyka. Olvassatok már utána mielőtt elhisztek ilyen baromságokat... Az SG-nek meg gratulálok, hogy újabb kamu hírt terjesztenek.
  • okosan gyerekek
    #5
    akkor kellett volna pityorogni, amikor szar telefonokkal kezdte elárasztani a piacot a nokia, közvetlenül az N95 8GB éra után és nem nyalni a Nokia picsáját, akkor nem lenne ma itt ez az egyébként ígéretes, európai cég.

    de persze, mint minden jóra való fanboy, vertétek a kis p#csátokat, amikor itt-ott aggodalmaskodó, sőtmitöbb, olykor egyenesen kritikus hangok zúgolódása kezdte körülvenni a Nokiát.

    ezt érdemli, menjen a süllyesztőbe. bár az apple-nek vannak felháborító sarkalatosságai, például hogy az utolsó fillért lecibálják az ember zsebéről plusz néhány gigáért a háttértárt illetően, és az istennek nem raknának bele memkártyaolvasót, vagy épp rövidesen az apple termékek tulajdonosai maradnak egyedül abban a kellemetlen helyzetben, hogy nincs minden háztartásban a készülékükhöz alkalmas töltő, de ettől függetlenül látszik egy fajta progresszivitás. és ez annak ellenére is igaz, hogy az első kb. 2-3 iPhone-t csak mutogatóba csinálták, hogy egy évvel később tutira tudjanak jobbat mutatni és megduplázzák a bevételeik. ehhez képest a Nokia egyenesen fittyet hányt a vásárlóik hardware-ekre vonatkozó igényeire, az apple, mégha botrányos tempóval, de stabilan fejleszti a készülékeit, nem csinál úgy készülékek közt, mintha azok egymás alternáló termékei lennének, mintha azokat már-már össze sem lehetne, kéne hasonlítani, mert mind jó a maga módján. az Apple új generációkról és mindig a jobb készülékekről beszél. a Nokiánál jó ideje nem ez a helyzet; a Nokia megérdemli a bukását.
  • zola2000
    #4
    Inkább Lenovo mint MS

    (habár tökmindegy).
  • donatus13
    #3
    :PP
    Az alacsony árazási szintek miatt és látva a hatalmas készpénzállományt, illetve az értékeltségi szinteket, inkább az a kérdés, hogy miért nem kapott még felvásárlási ajánlatot a Nokia.és látva a hatalmas készpénzállományt, illetve az értékeltségi szinteket, inkább az a kérdés, hogy miért nem kapott még felvásárlási ajánlatot a Nokia.

    :DD
  • Armagedown
    #2
  • sanyicks
    #1
    ne már ilyen európai cég még nem volt ami kínai kézbe került :DD
    (úgy is m$ kézbe kerül, csak jóárasítják előtte)