Transformers Fall of Cybetron
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Csináltam egy Facebook csoportot, oda lehet írni nekem.
Nekem a játékon belül csak megnézni engedi módosítani nem.
Nem hiszem el, hogy ne lehetne átszabni. Help!!!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Bocs, nem tudtam kihagyni. XD
De lehet rajtam kívül senki nem érti. 😞
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Optimus esetleg ezt a feldolgozást is ismered?
Elérhetõ már a multiplayer? Remélem ennek a résznek nagyobb tábora lesz mint az elõzõnek. Kár lenne érte.
Egyébként a játék sokkal jobb mint az elõzõ része, most járok a X-es fejezetnél. Nagyon jó a játék zenéje, remélem kiadják valahogy, de ha nem, akkor "kidigizem" a játékból 😊
Jónak tûnik ez. a Játékmenet hasonló mint a WOC-ban, az optimizálás csillagos 5-ös, viszont a billkiosztást ismét nem lehet variálni. (szal akinek az alap nem felel meg, a keyremapper-rel kell okoskodnia)
Feltelepítettem minden okés, addig amíg el nem jutok a crack-ig. 😊
buddha.dll file-ra trójait jelez az Avira-m. Nem tudom így felrakni, crackelni. Hol tudnám kiküszöbölni ezt a gondot ? Vhol kivételek közé rakni vagy ilyesmi. Thx a segítséget.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
- No! It just in my way!
LOL XD
Stan Bush: Till All are One
A WfC credits-e alatt is ez szól. Bush '97-es Ground Zero remixe - úgy saját maga írta újra. Végre egy jó száma, ami TF-be is szól '86 óta.
Mogorva hangja Gregg Berger, már a G1-ben is õ volt. Viszont tényleg kár, hogy Sokkolót nem Corey Burton fogja megszólaltatni, pedig nagyon pazar lenne.
Ütõs lett. Végre rendes zene és csak in-game anyag. Peter Cullen hangja kicsit... más, talán gyászosabb. Shockwave és Grimlock hangja furcsa lesz. Nem értem miért nem szerzõdtették az eredeti hangokat. 😞
A játék elsõ tíz perce:
Mogorva kontra Álcarovarok:
Optimusz Fõvezér és Metroplex:
Optimusz És Metroplex besegít Hadiösvényéknek:
Üstökös az EMI-jével múlatja az idõt:
Mátrix elõzetes:
Második Generációs Bruticus elõzetes:
G1 retro Optimus elõzetes:
Multiplayer elõzetes:
Pördülõ akcióban:
CGI videók, amik újfent ütnek:
Fall of Cybertron - Cinematic trailer
Fall of Cybertron - E3 Cinematic
A többi itt.
Arról nem találok infót co-op lesz-e. Bár kinek kell, ha magát Metroplex-et is vezényelhetjük? Meg jön Shockwave, a gestalt Bruticus, az Insecticonok és persze Grimlock meg a Dinobotok.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Steam-en elõredelõknek pedig G1 Retro Pack jár bónuszba, mely G1 Optimus Prime valamint Megatron G1 pisztoly és Shockwave G1 ágyú módokat tartalmaz (utóbbi kettõ csak MP-ben).