7
  • kovigabi90
    #7
    Sziasztok!!!
    Azt szeretném kérdezni hogy van a samsung galaxy s2 I9100, és van a samsung galaxy s2 ez ugye ugyan az a telefonok??????
  • orbano
    #6
    Miért kell a csúcskészülékeknek egyben rohadt nagy tepsinek is lenniük? 4"-oban (ami számomra a még éppen hogy használható, de ideális méret) már lassan csak középkategóriás gépek lesznek :S
    Kíváncsi leszek az őszi felhozatalra, lehet megérik az Omnia 7 cseréje... ha lesz mire.
  • asysoft
    #5
    Finoman szólva nem vagyok egy Nokia fan, de úgy vélem, a Nokia minden tőle telhetőt megtett, hogy kihozza a WP7-ből amit lehet. HW amiatt volt olyan, amilyen, mert a platform ennyit engedett (leszámítva a giroszkóp hiányát a L800-ban), mondjuk mindennapi használat közben ez szerintem nem tűnik fel.
    Amit fájlalok, hogy szemlátomást a szoftver fejlesztői (pontosabban: tesztelői) kultúra nem sokat fejlődött a cégnél, pedig reméltem, h Symbian kukázásával valami változni fog etéren is...
  • tomboy013
    #4
    Az a baj hogy WP7-nél is szinte csak a Nokia telefonokra vannak a rendszer hiányosságait kiküszöbölő használható alkalmazások, ha a WP8-nál se foglalkozik azzal a Samsung hogy legyenek jó alkalmazások Samu telefonokra is, akkor tök felesleges az egész. A Nokiákhoz képest úgy is el lesznek maradva. Az Omniámra is jó lenne egy csomó olyan szoftver ami sajnos csak Nokiákra elérhető, ezért muszáj vagyok feltörni a telót és ez szerintem gond. Az tuti hogy a következő telóm egy WP8-as Nokia lesz és nem Samsung.
  • lordsithlord
    #3
    No, ha ez összejön, akkor az MS megütötte a főnyereményt és kiköszörülte a Nokiával vétett csorbát. Én drukkolok nekik.
  • asgh
    #2
    Az USA-ban a periratok nyilvánosak. Pl. a scientológia egyház belső működéséről is úgy szerzett tudomást a közvélemény, hogy egy perben, tanúvallomások formájában jogilag is nyilvánossá vált, előtte mindenk információt sikeresen visszatartottak szellemi tulajdon védelmére hivatkozva.
  • mrlujoak
    #1
    "A bírósághoz eljuttatott, az ügyhöz kapcsolódó dokumentumokból derült ki, hogy a gyártó két új fejlesztésen dolgozik, amelyek még az év vége előtt, valamikor a Windows Phone 8 hivatalos bemutatója után jelennének meg."

    Azért ez kicsit elszomorító, hogy bírósági ügyek bizonyítékaiból is dolgok szivárognak ki... Még akkor is, ha ezen résztartalom nem is kapcsolódik szorosan a perhez. Bizonyíték lévén nem kicsit furcsa, hogy jut el a sajtóhoz...