12
-
Ender Wiggin #12 Érdekes, hogy olyan felületen nyit portált, ahol nekem nem sikerül sosem, pedig próbáltam. Biztos az én kópiám nem bugos :-D -
#11 Épp azért hívják Speed Runnak és nem végigjátszásnak, mert az a lényege, hogy ki tudja a leggyorsabban végigjátszani :)
Akit érdekel, itt egy gyűjtőoldal:
SpeedDemosArchive -
lamer the true #10 nem is látom mit csinál néha :) -
tomboy013 #9 Szerintem a végigjátszásnak a nevében is benne van hogy végig kell játszani. Nem átugrálni pályákat meg bugolni, hanem az elejétől szépen a végéig kijátszani. Ez így vicc meg az összes ilyen. -
#8 Akkor gondolom a 40 vagy hány perces Half-Life rekord sem számít, mikor bunny-hoppal 3 pályát kihagy, mert előbb átér Blast Pitbe minthogy bezárulna az ajtó... -
tomboy013 #7 Hát ez elég gáz, meg se csinálja a feladatokat csak bugol. Ez nem végigjátszás... -
FoodLFG #6 ez max bohóckodás. semmi köze egy igazi speed runhoz. -
bujtorgy #5 bár, lévén javított az időn, tehát "alatta" teljesített, de az alulteljesítette nem szerencsés megfogalmazás... Inkább túl -
#4 glitch/bugfest az egesz "speedrun". Normalis helyeken kibannoljak a csaba ezeket az embereket nem cikkeket irnak roluk. -
#3 na igen, elég gagyi így. -
Stranger666 #2 de ez bugokat használ... -
xido #1 Nettó idő vagy beleszámítanak a kötelező átugorhatatlan dumák és töltések is?