9
  • narumon
    #9
    Valamint az iOS is támogatja.
  • kvp
    #8
    "Nagyon távoli jövõben, ha sikerül egy dokkolós tablet/telefon szabványnak elterjednie."

    Bluetooth, hid profile. Szabvanyos es tamogatja az osszes linux/android/windows keszulek, amiben van bluetooth. Egyebkent ezt a billentyuzetet tipikusan arra talaltak ki, hogy dokkolokent szolgaljon. Ha az allvanyban all, akkor mar csak a toltot kell radugni es minden megy. Az adatatvitel (pl. a tv-re) mehet wifi-n is. Egyebkent a tablet felhasznalasa tipikusan olyan, hogy amikor mobil, akkor nem kell a billentyuzet, amikor meg az asztalon all, akkor jol jon. Tehat epp az a lenyeg, hogy a billentyuzetet nem kell mindenhova magunkal vinni, viszont lehet. (a nagyon mobil billentyuzet egyebkent a kihajthato takaro a surface-eken, ez lathatoan hosszutavu munkahoz keszult, pl. egy atlag titkarnonek boven jo)
  • kakamatyi123
    #7
    >látja a droid, ezek meg csak kullognak utánuk.
    Egy OS aztan tenyleg sokat lat:)

    Valoban kullog szegeny MS, lassan mar a csod szelen all, a lenyeg hogy jol belerugtal megint egyet, ugyes vagy, megint a gatyadba elveztel tole:)
  • caius marius
    #6
    Nem azt mondtam, hogy csúnyák.
    Azért mert szép, még nem feltétlen hasznos is.
  • Sir Ny
    #5
    Miért vinnéd el bárhová? Miért ne lenne egér és billentyûzet bárhol? Mondjuk az oskolában, a könyvtárban, a munkahelyen, stb. Nagyon távoli jövõben, ha sikerül egy dokkolós tablet/telefon szabványnak elterjednie.
  • Cat #4
    szerintem ez a tablettartóvá átalakítható billentyűzettok marhajó ötlet. Emellett vak vagy, ha nem látod hogy ezek az eszközök baromi szépek.
  • caius marius
    #3
    Szerintem ez a billentyűzet és egér, halott ötlet ebben a formában. Minek vinnék ennyi motyót magammal? Pont a lényegét nem vágják. A táblában az a poén, hogy bevágom akárhová a táskámba oszt go. Nem kell hozzá semmi csak vinni kell. Ha már ennyi különálló vackot cipelek akkor vihetek magammal laptopot is...
    Jellemző a microfosra, hogy nem látja mi kell a népnek. Látja az alma, látja a droid, ezek meg csak kullognak utánuk. Arról nem is beszélve, hogy a mostani akku kapacitások mellett életképesebb ötlet az, ha a billentyű egyben kiegészítő akku is. A blútusz meg zabálja az akkut.
    Uff. Beszéltem.
  • kvp
    #2
    Eloszor nekem is erdekesnek tunt az eger, de aztan meglattam rajta a gombokat. Ez csak az eger eleje, tehat a gombok alatti resz, kb. akkora mint 2 shift gomb. A tobbi nem letezik. Normal hasznalatnal az ember nem fogja meg az egeret, hanem csak 4 ujjal er hozza. 2 ujj fent a gombokon, 2 fogja oldalrol. Ez az uj eger csak ezeket a feluleteket tartalmazza, igy tenyleg kis meretu lehet. Szerintem erdekes otlet, mindenesetre a microsoft hardveresei tehetsegesebbnek tunnek a user interface tervezoknel.
  • Darth Sith
    #1
    fuh, ez az egér vmi brutálisan nem ergonómikus. nem tudom elképzelni, hogy ezzel kényelmesen lehet dolgozni.. :F de a billentyűzet tetszik