4
Megjelenés : Szeptember 25.
  • xido
    #4
    10 percig élt...borzadvány..15 éve ps1-en még elvihogtam volna rajta..
  • #3
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Family.Guy.Back.To.The.Multiverse.XBOX360-iMARS
  • theone91
    #2
    Szívás volt az előző Family Guy-játék, szívás a Unity-s Family Guy MMO, nem hinném, hogy ez bármiben is kiemelkedő és jó lenne majd. És ezt úgy mondom, hogy odavagyok meg vissza a Family Guy-ért.

    Az animációs szitkom adaptációk nem jó játék-táptalajok. Ezt már bebizonyította megannyi The Simspsons és South Park játék is.
  • #1


    Az Activision szinte fű alatt jelentette be az új Family Guy-játékot, amelyik a rajzfilmsorozat Road to the Multiverse című epizódjára épül majd. Lesz benne többjátékos mód, kooperatív és kompetitív is, és ami különösen jó hír: a játékot kifejezetten felnőtteknek készítik, ne számítsunk finomkodásra!
    hirdetés


    Magam is nagy rajongója vagyok a Family Guy-sorozatnak, ezért kifejezetten örülök, hogy kapunk egy értelmesnek tűnő játékadaptációt - a South Park RPG mellett ideje volt, hogy Peter Griffin is méltó módon tetszelegjen a képernyőkön.



    Bár a Family Guy: Back to the Multiverse fű alatti bejelentése aggodalomra adhat okot, azért ne legyünk ennyire rosszmájúak, mert az első infók alapján remek anyag van készülőben: ahogy az alcím is sejteti, hogy a játék az egyik legjobb, a Road to the Multiverse epizódra épül, melyben Brian és Stewie egy szerkezet segítségével változatos univerzumokat jár végig - igaz, nem éppen önszántából.

    A PS3-ra és Xbox 360-ra készülő játékban mindkét szereplő bőrébe belebújhatunk, mindkettőjük egyedi képességekkel és fegyverekkel rendelkezik majd az akciójátékban. Természetesen mi magunk is megfordulunk a Multiverzum több dimenziójában, a főellenfél pedig Stewie gonosz ikertestvére, Bertram lesz.




    A játékról nem látott napvilágot túl sok infó, annyi biztos még, hogy lesz benne kooperatív és kompetitív mód is, a játék pedig hű marad a Family Guy szellemiségéhez. A bejelentéssel együtt megérkezett a játék logója és a nem végleges borító is - utóbbin szépséges 18-as szám figyel, ami bizakodásra adhat okot!

    Forrás : Gamekapocs