Itt a az új Tüskevár-mozifilm előzetese

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaliBoy
"Eperjesnek egy szerep áll jól: Józsi a Legényanyában 😊."
<#hehe>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Zombee
Az Egri csillagokban legalább nem lenne borosbocskor meg rádióreklám és bonbon a filmzenében 😊
Bár inkább ne legyen rá pénz soha, nem láttam ugyan, de úgy rémlik, 10 éve kb. készült egy új Pál utcai fiúk, és az valamiért sokaknál kiverte a biztosítékot.Az Egri csillagokban amúgy minden hibátlan a mai napig. A helyszínek, díszletek kifogástalanok, felépítettek egy egész várat is, és a kor számos nagy színésze játszott benne, sokuk mai napig a legnagyobbak közé tartozik, pl. Sinkovits Imre... a történet maga szintén remek.
Bár nem tartozik a kedvenceim közé, de ilyen tekintetben A kõszívû ember fiai is monumentális alkotás, ezekhez fogható film nem készült a 60-as, 70-es évek óta. Tudom, volt egy Hídember, de valahogy azt nem emlegetném egy lapon a fenti klasszikusokkal.
Eperjesnek egy szerep áll jól: Józsi a Legényanyában 😊.

BaliBoy
Ez az aláfestõ zene borzalmas.
Eperjes Károly meg egy ripacs. Hihetetlen, hogy ezt az embert alkalmazzák.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Nem mutatták már be ezt a tévében? Olyan ismerõs. Az utószinkron baromi szar.
Minek film, ami külföldön állja meg a helyét? Nem mellesleg ott van egy csomó, a Csicska, a Csak a szél, a Torinói ló, a Womb. Mindegyik megállta a helyét külföldön.
Mert az epizodistákat is futtatni kell..Rékasi Karcsi a tanár az elején,neje a nõje...Eperjes lett a Zenthe Feri bácsi,Pogány Judit a neje 😊..Piroska a nagyi,Hirtling az apu,Haumann passz 😊
Itthon csak ilyesmire futja.... na nem mintha gond lenne a "mûvel", de mikor rendeznek már magyarok olyan magyar filmet ami külföldön is megállja a helyét????
Én a régi sorozatból láttam részeket.
Hát Bánhidi László Matula bácsiját Kovács Lajos nem igen múlja felül, de az elõzetes alapján az õ játéka se rossz.
Én megfogom nézni, és nagy valószínûséggel még moziban is teszem ezt.
Erre kéne egyébként elvinni inkább a mai kölköket és nem a nem tudom hanyadik Disney film százezredik részére, vagy valami más tök értelmetlen filmre.
Én csak azt nem értem, hogy emlékeim szerint csak kb. 3 szereplõ viszi a történetet, akkor még is miért van felsorolva ennyi (felnõtt) színész???
Garou
+1
Már vártam, mikor veszik elõ ezt is. Szerencsétlen Vuk, az eredeti egy kivételes idõtlen alkotás, mögöttes tartalommal jócskán megpakolva, az újban meg a tolószékes hülyegyerektõl kezdve a trendi reppelõ hollóig minden volt, a megvalósítás szintje pedig már minõsített bûncselekménynek számít. Macskafogó2-nek is volt baja jócskán, de annyira nem lett katasztrófa. Az eddig látottak alapján egyelõre itt sem bizakodok.

Lenne rá zseton, már megkaptuk volna az új Egri Csillagokat is.

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

Zombee
A Kis Vuk egy szintén felülmúlhatatlan (rajz)filmet folytatott, nem tudhatta senki elõre (bár sejteni azért lehetett az átlag magyar sikerfilmek alapján), hogy milyen lesz a minõsége. Macskafogó 2 szintén... Mindenesetre tényleg fura, másrészt valahol érthetõ is, nem biztos, hogy tömegeket mozgatna meg, a mai fiatalok jó része valószínûleg se a könyvet, se a régi sorozatot nem ismeri már. Egy modernizált változatot pedig (telepakolva reklámmal, szól a neofm meg a boros bocskor és közben mindenki blikket olvas és bonbont hallgat) én sem szívesen látnék...

7 év alatt egy ilyen címre senki nem ad semmit,bezzeg ilyen Kis Vuk meg Marslakók meg egyéb szarokra van pénz dögivel...