7
-
GaborT28 #7 én lenni Muhammad Qasim Hindu Shah. Lájkolni ezt oldalt. Érdekes cikkek lenni sg.hu. Allah lenni veletek! -
Zoliz #6 Valahogy le kell adni a drótot a bombáról, kár hogy tudatlanok és nincsenek tisztában azzal, hogy az interpolnak hozzáférése van az összes műholdhoz. Szóval hülyék mint a segg, maradnának a füstjeleknél, azt már csak ők értik. -
gyuuula #5 Elvileg az iszlám általánosan tiltja az arc ábrázolását. Igaz az még a középkorban lehetett. -
Bannedusermail #4 Felmegy a facebookra az afgán, és Allahot élteti, jönnek az amerikaiak, és leverik a veséjét, hogy ki az al-kaidás összekötője. Ha meg arról posztol, hogy milyen fontos a demokrácia, esetleg valamilyen megjegyzést tesz egy nőre, jönnek a tálibok és lefejezik. Nehéz lehet úgy élni, hogy minden szavunkra figyelni kell.
Mellesleg az összes afgán nőnek mi lehet a facebukon a profilképe? Egy burka? -
#3 Én úgy tudom, hogy van már nekik FB-n keresztül vezérelhető, USB portra dugható kődobáló gépük is, a halálra kövezéshez. És náluk a Farmeramaban nincs partimalac sem.
-
bladesoft #2 Bizony eddig a feleség lincselésre megkellet hívni a testvárfalúból az embereket hogy lássák... de manapság ma már online nézhetik majd a kövezést :D -
#1 Valahogy csak értékesíteni kell a nemzetközi piacon a rekord máktermést.