19 perc Crysis 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt az egészet az elsõ után abba kellett volna hagyni.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Ezt a videót én már láttam itt.
Az élet egy sz@r játék, de a grafikája nagyon ott van. ;)
õ válassza meg hogy lopakodás vagy kemény harc XD hát én végig csak harcot láttam :\
De amúgy ja peparázik a katonától XDD
a másik meg hogy a világ leg high-tec ebb katonája XD de az energiaellátását valahogy nem tudták megoldani XD dobnák is ki a kukába ha ennyi ideig tudna csak egy álcázó berendezés mûködni 😄😄D
De amúgy ja peparázik a katonától XDD
a másik meg hogy a világ leg high-tec ebb katonája XD de az energiaellátását valahogy nem tudták megoldani XD dobnák is ki a kukába ha ennyi ideig tudna csak egy álcázó berendezés mûködni 😄😄D
jaj ez nagyon komoly. XD
Szétlõ egy fél hadsereget, machine gunból kapja félméterrõl, közvetlenül az áldást. Ezeken simán áttolja magát, viszont amikor a generátort kéne babrálni és meghallja egy katona hangját, akkor rögtön összefossa magát, hogy júúj júj hát erre nincs idõ... >.<'
Hirtelen ötlettõl vezérelve viszont elkezd a teremben cigánykodni és rögtön sikerül is neki összehozni, hogy összeomoljon az egész generátor.
hmmm... oké. xD
Szétlõ egy fél hadsereget, machine gunból kapja félméterrõl, közvetlenül az áldást. Ezeken simán áttolja magát, viszont amikor a generátort kéne babrálni és meghallja egy katona hangját, akkor rögtön összefossa magát, hogy júúj júj hát erre nincs idõ... >.<'
Hirtelen ötlettõl vezérelve viszont elkezd a teremben cigánykodni és rögtön sikerül is neki összehozni, hogy összeomoljon az egész generátor.
hmmm... oké. xD
https://twitter.com/foodlfg
A történet annyira-de-annyira... bugyuta...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ez igen komoly! 😊