26
Cloud Atlas - A Wachowski tesók új filmje
-
#26 Az író másik, ezt megelőző könyve vkinek (Szellemírók) megvan, netalán olvasta (milyen?), eladná nekem és ha nem akkor honnan lehet beszerezni? Keresem pár napja és nem sok sikerem van eddig... -
hentesferi #25 valami hír a Könyvről ? Libri Alexandra stb helyen még mindig nem lelhető fel :\ -
hentesferi #24 köszönöm a kimerítő válaszod !
hát nagyon remélem, hogy az elkövetkezendő napokban kijön, mert szerettem volna kiolvasni, mielőtt a filmet látom.. viszont a film is csak 2-3 hétig van a Mozi vásznakon.. úgyhogy lehet most fordítva lesz.. :) -
Inquisitor #23 http://www.cartaphilus.hu/mitchell-felhoatlasz
"MITCHELL, David
Felhőatlasz [Hamarosan]"
Erről ennyit. Szerintem vagy kivárják a hazai bemutatót (november 22.) vagy max. egy héttel előtte e hét végén, jövő hét elején adják ki. Sokat késniük nem érdemes, így is már benne vagyunk a karácsonyi szezonban. -
Inquisitor #22 http://www.konyv7.hu/index.php?akt_menu=1262&hir_reszlet=3962
"A Budapest Film tájékoztatása szerint a magyar közönség november elejétől a könyvesboltokban is találkozhat David Mitchell regényével, amely Felhőatlasz címmel jelenik meg."
Ehhez képest két hete még megjelenési dátum nélkül szerepelt a kiadó könyvei között. Én még nem láttam boltban. De majd nyitva tartom a szememet.
Itt van a magyar borító, persze a filmszereplőkkel, de itt is csak 2012 szerepel.
A kiadó oldalán viszont rendelhető státuszban van: Itt. -
hentesferi #21 Én is nagyon várom, nem tudjátok magyarul a Könyv mikor jelenik meg ? -
nagyon várom -
Inquisitor #19 Cloud Atlas Trailer (TV Commercial)
Marha messze van az a november 22. -
Inquisitor #18 seven-cloud-atlas-characterstory-banners-two-additional-tv-spots/ -
Inquisitor #17 Cloud Atlas (2012) Theatrical Trailer #1 [HD]
-
Inquisitor #16 early-buzz-cloud-atlas-test-screening-reactions -
Inquisitor #15 Hát végül is a Ghostwritter írója, a Parfüm rendezője és forgatókönyv írója és a Wachowski tesók talán garantálják, hogy ne legyen szar. Könyvajánló -
#14 ha valóban a könyv alapján készül(és eddig nagyon úgy tűnik) akkor bizony nagyon nem az. -
Inquisitor #13 Cloud Atlas - hivatalos, magyar feliratos előzetes (HD)
-
Inquisitor #12 Azért az gáz lenne ha ez egy több száz éves romantikus sztori lenen "csak" 3 órában.
Ha meg tényleg többről szól, ami a készítőktől elvárható MINIMUM, akkor igen messze lesz egy Titanic-tól például. -
#11 buzis nyálfolyam :) -
#10 Ne legyen igazam de túl sokat akarnak markolni...
Berry kisasszony meg kifejezetten irritáló számomra, Tom Hanks mellett eltörpül.
Biztos ami biztos, elvárások nélkül kell megnézni ezt.
-
G_ArchAngel #9 Oktober - Cloud Atlas
November - Life of Pi
December - The Hobbit
Lassan erdemes lesz berletet venni moziba... -
Inquisitor #8 Nem tudom regélnek 180 percről is, lehet a történetek mellett lesz egy bevezető és kivezető keretrész? Meg mire moziba kerül ki tudja mennyit vágnak ki belőle, lásd Avatar.
A Life of Pi a másik amit nagyon várok. A többi várós sci-fi sajnos mind jövőre jön csak ki. Csodálkozva láttam, hogy Tom Cruise kettőben is játszik, ezek szerint még is csak hozott egy kis sci-fi/fantasy tolulást a gyenge Avatar. -
Béka Benő #7 Állítólag 6 történet lesz, ami egyenként 20-25 percesek lesznek így a műsoridő lesz vagy 120-150 perces. -
#6 Remélem annyira jónak csinálják meg mint amennyire a trailer alapján lejött.
Ha igen,akkor azt hiszem sikerül egy maradandó filmet csinálni!
(amúgy igen, a Life of Pi megfilmesítésének nagyon örülök) -
#5 annyit, hogy Wachowskiék nem csak producerkedtek a film alatt...Tykwerrel együtt rendeztek, vagyis külön-külön 1-1 részét rendezték a tesók meg Tykwer...
erre is kíváncsi leszek, de a tiszta Wachowski agymenésre a Jupiter Ascendingre méginkább...:D
viszont idén ősszel a Life of Pi és ez tűnik a legigéretesebbnek.... -
xido #4 lesz annyi..de akkor már kerüljön ide a címlapos cikk is..
http://www.sg.hu/cikkek/91114/az_ev_legmonumentalisabb_elozeteset_egy_oszi_scifi_kapta -
#3 vagy kurva jó lesz vagy kurva szar...
de min 3 órásnak kéne lennie... -
#2 Végignéztem a trailert. Kiváncsi vagyok mi lesz ebböl mert elég zavaros a trailer, h mi is lesz a filmben :D
Tetszik a szereposztás is. -
Inquisitor #1 Cloud Atlas Movie Trailer 2 (Extended)
Végre egy új Wachowski film, ígéretes bemutatóval és szereposztással, a történet sem egy filléres megoldás, most már csak azért kell szorítani, hogy el ne szúrják. :)
Októberben kiderül.