18
  • pasi29uk
    #18
    Ami itt folyik az szánalmas... sok megmondó ember és E-sportoló látom rendesen egymásra talált.

    Annyit fűznék hozzá a dologhoz, hogy aki nem a suli mellé járt évekig az nagyobb valőszínűséggel később vagyonosabb lesz mint aki fúdelazacsávó volt annó. Érdekes módon ezzel párhuzamasosan a baráti ismerősi köre is hasonló rétegből kerül ki.
    Szumma dögöljön meg mindenki akinek nincs hitele és tellllik kocsira. Fuj a burzsuj genyóóóók.
  • KM
    #17
    Nyugi, mindjárt jönnek az ápolók!
  • RealPhoenixx
    #16
    KM: te kis Kukira Maszturbalo fogyatekos hulyegyerek fejezd mar be vegre. Tudom az intelligencia nem volt es nem is lesz a baratod soha, de ne bankodj, es emiatt ne piszkalj masokat, mert ettol ez a teny nem fog valtozni (vagyis maradsz unintelligens kis tanulatlan tacsko).

    Maradok tisztelettel, es regi jo magyar szokashoz huen (miszerint az ertelmi fogyatekosokat es retardaltakat kerulni kell) kerullek, csak ne ugralj mar az utamba!
  • KM
    #15
    Ennyi ésszel csoda, hogy élsz.
  • RealPhoenixx
    #14
    KM: allitsad le magad, es nem figyi, mert es csak, es csitt!
  • KM
    #13
    Te, figyi! Nem érzed úgy, hogy egyedül csak te mész "jó irányba" az autópályán...
    Szánalmas.
  • RealPhoenixx
    #12
    alma2:

    Szepen bemutatkoztal: jo fiatal lehetsz, tehat felkeltetted az erdeklodesem, hogy megis te milyen idosen is vagy ennyire egyugyu es ostoba?? Esetleg te is valami gyurcsany fele gyerek vagy, akinek beszoltak a hozzatartozoi, hogy erettsegin nehogy meghuzzanak??

    KM: latom bazi nagy suttyo lettel kis paraszt, de sebaj, attol az elet meg folytatodik, kar hogy magyarban ragadt hulyegyerekkent eled le az eleted a rothado alma2-vel egyetemben - hehehe

    Nextman: a vilag sajnos ugy muxik, hogy sok az eloskodo es verszivo, meg magyarban is, nem egyszer lattam a nulla tudasuakat hogy cegeknel vezeto beosztasokban nyomulnak, a gyerek akinek a vizsgait masok csinaltak kapcsolati toke alapjan kutato fejleszto mernokkent dolgozik, hat mondanom sem kell hogyan, vagy tervezo mernokkent olyan, aki cad rendszerben alig tud rajzolni, es igy tovabb, szval ezert szivnak sokan, ezert van az hogy a keves jo tudasu es szorgalmas szemely szopik ezerrel, a nokianal is egy rakat gyerek annyira alacsony nivoju, hogy nezd meg hova tolta a sok kapcsolati tokevel rendelkezo mindenfele nulla tudasu szemely a NOKIA ceget - szo szerint a tonk szelere
    Az ilyen alma2 meg KM es hasonszoru tarsaival tele van a vilag, es az o pofajuk a legnagyobb legtobbszor, es ha rajuk mutat az ember, akkor meg ok vannak felhaborodva, meg arrol papolnak, hogy kirekesztes meg hasonlo

    NB: az ilyen emberek emlekeztetnek azokra a feketekre, akik rendszerint azt ragozzak hogy masok rasszistak, de elmondom, addig mig ki nem jottunk angliaba, nem tudtuk istenigazabol mi az a rasszizmus, es azok akik a kovetkezo kijelentest tettek: "Fuj, ezek feherekkel elnek egyutt, ez nagyon gusztustalan" valojaban: "Huuu, these black boys living together with these white peoples?? This very disgusting!", szval tisztelet a kivetelnek, de a feketek java rasszista es kirekeszto, illetve problema generator.
    Es hogy alma2 es haverja miert is emlekeztetnek ezekre??
    Mert a gyengeelmelyu eloskodo nulla tudasuak kezdik ugy ahogy a 10-es es 11-es hozzaszolasban a nevuk mellett lathatod.
  • KM
    #11
    Orvos látott már? vagy alapból vagy ekkora suttyó...
  • alma2
    #10
    Engem az erdekelne RealPhoenixx, l300d hany evesen vagytok ennyire ostobak.
    Ha meg kozepiskolas kort sem ertetek el, akkor nem kerdeztem semmit...
  • MacropusRufus
    #9
    maradjunk annyiban, hogy ez a trükk csak neked meg nekem volt új.
    Akik betőrésre szakosodtak azok eléggé régóta tudnak róla (túl primitív a trükk)
    A felháborodásod lehet késett vagy 3-4 évet.



  • nextman
    #8
    A vilag igy mukodik, aki a sulit jobban megnyomja, kesobb kevesebbet kell dolgoznia es meg tobb penzt is kap erte.
    Persze, nem mindenkinek van egyenlo eselye, de azert Magyarorszagon elegge tamogatjak a tanulni vagyokat.
  • RealPhoenixx
    #7
    l300d: mig te magyarban vagy a vilag barmely reszen szopod a gyikot a meloval es nincs idod mellette semmivel foglalkozni, addig lathatnad hogy masoknak mennyi de mennyi ideje van amellett hogy dolgoznak - vagyis nem dolgoznak, csak bejarnak munkahelyre, suttyomkodnak, es szorakoznak, neteznek, jatszanak, jopofiznak, etc.
    Finoman fogalmazva: a magyar cigany kepzettseg nelkul minosegibb munkat tud elvegezni mint egy rakat mas orszagbeli szemely, csak azert mert alapszinten a magyar ciganyt tobbre tanitjak mint pl az angolt, feketet vagy indiait, arrol nem beszelve, hogy a magyarok java azt mondja: lusta cigany - es akkor en azt mondom, hogy mas nemzetisegueket a magyaron es a ciganyon kivul az illeto meg nem nagyon latott dolgozni, mert bizony egyesekhez kepest a cigany egy szorgos hangya es ezt most komolyan mondom

    Lenyeg: ez a nagy fejleszto is tutti alig tesz le valamit az asztalra mikozben kapja a fizetest, hiszen raer ilyesmikkel szorakozni, masfelol pedig biztosan szegeny csaladbol valo volt, ahol nem volt minden nap tutti a kaja, merthogy rendesen megtanulni dolgokat foleg elektronikaban csak ugy lehet ha otthon is csinalod a dolgokat, es van egy rakat mindened, es nem eppen az utcarol dobtak be hozzad, egy magyar meg kb mondjuk ugy, hogy az utcarol szedi ossze es igy tanulgatja, majd kesobb ha jobb fej akkor allami tamogatassal suliban, de a protekcios jo csaladosok mindig lenyomjak *foleg magyarban*
  • kvp
    #6
    Az allitolag keszitoi veletlenul jottek ra arra, hogy a megnyalt fenymasolt ujjlenyomat nyitja az ujjlenyomat olvasos zarak egy reszet. Ha ez buntetnek, akkor senki nem merne szolni, ha hibat talal, csak amig a tisztesseges emberek szolnak, addig a bunozok kihasznaljak. Ha a bejelentest buntetnek, akkor csak a bunozok jarnanak jol. A cikkben szereplo illeto a tisztesseges kategoriaba tartozik.
  • speed2006
    #5
    El olvastad a cikket?
  • Zoli007
    #4
    Tudod nem mindenki gödörásásból él.
  • szabroy
    #3
    rosszul kozelited meg... o csak megmutatta, hogy nem is olyan biztonsagos!
    tuti, hogy mar masok is tudjak, hogy hogyan lehet kinyitni, csak nem tettek kozhirre. es az is biztos, hogy a titkoszolgalatok is ugy mennek ezeken be, mindha hazamennenek.
  • l300d
    #2
    ha rajtam mulna az iparost vagy 10 evig tuti segbedugnak a bortonbe. Ha ennyi szabadideje van a kis hernyonak es tenyleg segiteni akar valakinek foglalkozhatna ertelmesebb dolgokkal is. csak sajnos ilyen vilagot elunk hogy nem dugjak bortonbe. pedig ha ez nem bunozo akkor nem eertem hogy ki az. Mert az egy dolog hogy o nem hasznalja rossz celokra de megcsinalta es mas ugyis fogja. Remelem a a vegen ugyis bortonbe fog megrohadni.
  • KopaszIsten
    #1
    "Ezt azonban szerinte az amerikai Nemzetbiztonsági Hivatal (NSA) öt perc alatt ki tudná deríteni."

    Saját maga ellen minek nyomozzon! ... :D