Planet Explorers
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és felmegyek moddbre és mi fogad:
http://www.moddb.com/games/planet-explorers/news/planet-explorers-alpha-04-progress-update
http://www.moddb.com/games/planet-explorers/news/planet-explorers-alpha-04-progress-update
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Leszedtem én is a játék 0.31 es alfáját és a játék készítésben is inspiráló kis cucc, találtam nagy bugokat, de sok sok pozitívuma is van a játéknak és ez még félkész állapotban sincs szóval ez nagyon jó lesz ha készen lesz. Remélhetõleg tesznek bele még több fajt, bányászható cuccot, építhetnénk ûrhajót, lebegõ jármûveket, több túlélõ lenne, lenne szaporulat és végül benépesíthetõ lenne a bolygó. Ajánlani tudom mindenkinek!
Kijött az új.
Elsõ bug.Elmentem állatot keresni,egyik küldetés azt adja.
Nem találtam egyet se,visszaindultam wrecked shiphez és bezuhantam a pálya alá.
http://www.moddb.com/games/planet-explorers/downloads/planet-explorers-alpha-03
Elsõ bug.Elmentem állatot keresni,egyik küldetés azt adja.
Nem találtam egyet se,visszaindultam wrecked shiphez és bezuhantam a pálya alá.
http://www.moddb.com/games/planet-explorers/downloads/planet-explorers-alpha-03
nekem is ugyanez van, gondolom nem elég neki a videókártya.
.twipz
nem hiszem hogy nagy gép igénye lenne egy próbát meg ér max lentebb veszed a beállításokat...
van valami gépigény? nem akarom feleslegesen letölteni, és nincs valami atomerõmûvem 😞
.twipz
Törölt felhasználó
köszönöm, majd megkeresem😊
valami ilyesmi van ha le esel a textúra alá...

a doktor közelében lévõ barlangban van, ahol sok vas is van, világosabb mint a környezete...
Törölt felhasználó
hát igen, sajnos látszik, hogy alpha:/
mellesleg valaki talált már limestone-t? kell 30 darab, de sehol semmi, és fórumokon is azt írják, hogy nem találnak:/
mellesleg valaki talált már limestone-t? kell 30 darab, de sehol semmi, és fórumokon is azt írják, hogy nem találnak:/
nekem be kellett töltenem egy másik mentést...
Törölt felhasználó
nekem is volt egyszer olyan, de visszadobott a felszínre😊
kíváncsi voltam mekkora a hely ahol vagyunk és le estem a pálya alá...
van valakinek még vas páncélja? ha igen látszik rendesen? nekem láthatatlan lesz tõle emberem...
át mentem már az egyik szigetre de ott csak vadmadarak voltak <#levele>#levele>
Törölt felhasználó
köszi😊 ha találtál aranyat, majd leírnád merre volt?😊
késõbb már jobb lesz acél pajzzsal acél kardal és bõr páncéllal de még így is kemény lesz... plusz kapni fogsz kötszerhez recepteket gyógynövényekbõl
Törölt felhasználó
Ugyan még nem tartok ott, de neten azt írják, hogy vannak barlangok, amikben van arany, és van egy kis sziget is, ami tele van arannyal😊
Mellesleg ti nem találjátok nehéznek a harcolást? Úgy értem nincs annyi kötszer a világon, hogy végigharcoljak mindent, fõleg a kis fa kardommal😊 Nyilas tornyokat pedig nem tervezek minden lépésnél letenni😄
Valakinek valami ötlet?😊
Mellesleg ti nem találjátok nehéznek a harcolást? Úgy értem nincs annyi kötszer a világon, hogy végigharcoljak mindent, fõleg a kis fa kardommal😊 Nyilas tornyokat pedig nem tervezek minden lépésnél letenni😄
Valakinek valami ötlet?😊
valaki tudja hogy aranyat hol lehet találni?
nem szóltam....
kár hogy fáklyával csak akkor lehet világítani ha kézben van...
sikerült... csak kardal kellet meg ölni õket nem olyan nyilas toronnyal...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
b
c
nálam eltûnik new game után a pályatextúra.
valaki el jutott már küldinél a killer bunnies-hez? mit kéne leölnöm?
nem is láttam az indiedb-n pedig naponta lesem a moddb-t is meg ezt is.Még egyszer köszi!
na ez +fav.Szeretem az ilyeneket.meg is lesem.
köszi már rá jöttem 😄 egyébként hogy ki lehessen választani bal oldalt a receptet ahhoz meg kell csinálni amit az npc-k kérnek hozzá
Törölt felhasználó
Megnyitsz egy crafting ablakot, ott bal oldalt kivalasztod, hogy mit akarsz (pl stone pickaxe), jobb oldalt pedig kiirja, hogy mi kell hozza (3 wood block, 3 stone block), de a mennyiseget allithatod, es ugy az alapanyag is nyilvan no. Aztan csak nyomsz egy craft gombot, es megcsinalja egyszerre az osszes cuccot, nem kell vegigvarni x-szer😊
(bocsi az ekezetekert😊)
(bocsi az ekezetekert😊)
mindjárt nekem is fent lesz... a craftolás hogy zajlik?
Én is feltettem délután, rosszabbra számítottam, de kellemeset csalódtam. Thaddeus majd toljuk multiba ha lesz.
Törölt felhasználó
Na, én feltettem😊 Egyszerûen élvezet számomra😄
Pozitívumokat sorolhatnám, de inkább itt van 2 negatívum (az összes, amit eddig találtam😄):
- az egyik quest, hogy 500 fát szedjek össze, ami kicsit sok, egyébként normális questek
- föld alá ásásnál egy kicsit nehézkes a dolog, fõleg hogy néha auto FPS nézetbe ugrik
ezen kívül minden jó😄
Pozitívumokat sorolhatnám, de inkább itt van 2 negatívum (az összes, amit eddig találtam😄):
- az egyik quest, hogy 500 fát szedjek össze, ami kicsit sok, egyébként normális questek
- föld alá ásásnál egy kicsit nehézkes a dolog, fõleg hogy néha auto FPS nézetbe ugrik
ezen kívül minden jó😄
Imádom az ilyen 0-ról építkezõs, magunknak nyersanyagszerzõs játékokat, Stranded 2 is nagyon jó volt.
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
intredasting, lehet megnézem a jövõben. gw-ig ugyis sokat kell még aludni 😞(
practitioner of the forbidden arts of death
Törölt felhasználó
Ja, és persze egy link, ahol le is lehet tölteni😊
Planet Explorers
Planet Explorers
Törölt felhasználó
A Planet Explorers egy Indie fejlesztésû kis játék, még csak alpha 0.2 verziója létezik.
A történet szerint 2287-ben járunk, amikor a Föld kiküldte az elsõ kolonizáló hajóit a Maria nevû bolygóra. De valami okból kifolyólag a hajónk feletti irányítás elvész, így mentõkabinokban, a bolygón szétszóródva érkezik meg a maroknyi túlélõ.
A mi feladatunk, hogy egy aktív túlélõként segítsük a többieket, küldetéseket teljesítsünk. Ezek mellett felfedezünk, gyûjtögetünk, építünk, barkácsolunk, harcolunk és megszerezzük a területet.
A trailer:
És egy kis gameplay:
Remélem ti is olyan izgalmasnak találjátok, mint én.
Fórumkeresõben nem találtam, ha mégis lenne topicja, akkor sorry😞
A történet szerint 2287-ben járunk, amikor a Föld kiküldte az elsõ kolonizáló hajóit a Maria nevû bolygóra. De valami okból kifolyólag a hajónk feletti irányítás elvész, így mentõkabinokban, a bolygón szétszóródva érkezik meg a maroknyi túlélõ.
A mi feladatunk, hogy egy aktív túlélõként segítsük a többieket, küldetéseket teljesítsünk. Ezek mellett felfedezünk, gyûjtögetünk, építünk, barkácsolunk, harcolunk és megszerezzük a területet.
A trailer:
És egy kis gameplay:
Remélem ti is olyan izgalmasnak találjátok, mint én.
Fórumkeresõben nem találtam, ha mégis lenne topicja, akkor sorry😞
← ElőzőOldal 2 / 2