A németek perlik a Diablo 3 készítőit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezek a németek mekkora idióták!
nagyon jó hogy a Diablo 3 nethez van kötve.
nehogymár minden kis csíra ingyenélõ tudjon vele játszani.
meg kell venni,akinek meg nincs rá pénze az meg menjen dolgozni!
Imremagdi
állandó netes kapcsolat szükségességét több mint fél évvel korábban bejelentették

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

"A németek ráadásul azt is kifogásolják, hogy a Blizzard az állandó netes kapcsolatot nem tudatta elõre a vásárlókkal." Kb mindenki tudta hogy pont olyan lesz a bejelentkezés mint a Starcraft 2 esetében. Játékokkal kapcsolatban a németek nagyon hülyén tudnak viselkedni..

Elõrendelések.. A Blizzard hatalmast kaszált belõlük és akkor még szó sem volt DRM rendszerrõl a DIII alatt, amikor az elõrendelések megkezdõdtek.. Ez fogyasztóvédelmi szempontból a vásárló nem megfelelõ tájékoztatásának, megtévesztésének minõsül, szal jah.. van alapja a dolognak.

Az már más kérdés, hogy melyik törvényszéken fognak lezajlani a tárgyalások, milyen jogszabályok alapján, de a koreaiak kiharcolták maguknak a kártérítést, szóval van már precedens a Blizz ellen.
RoyalPredator
Pusztuljon a Blizzard!...

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

Nagyon helyes, pereljék csak, sokuknak tele a töke ezzel az online-os védelemmel. <#gun> Nem csak a Blizzardéknál van ez, hanem sok másik kiadónál is. És mi lesz, ha addig elmennek egyszer a németek, hogy be is tiltják az ilyent. Akkor vakarhatják a fejüket. <#fejvakaras>

Meg kiadtak korábban olyan játéko(ka)t is, ami hasonlóan volt védve, csak multira használhattad, és lelõtték azóta a szervereket, így kidobhatod a lemezt, mert nem tudsz már vele játszani, hacsak nem adtak ki hozzá offline/LAN patchet.

Lehet, hogy most fog elindulni egy olyan folyamat, amikor a különféle másolásvédelmeknek befellegzett, de az OnLive is ehhez hasonló amúgy, arról nem is beszélve, hogy tetemes adatforgalmat is generál.
Nem értem mi alapján lehetne perelhetõ emiatt bárki is, hacsak nem azért, hogy nem tüntették fel a játék borítóján/ismertetõjében.

Az élet egy sz@r játék, de a grafikája nagyon ott van. ;)

Annak ellenére, hogy agyrém, amit a Diablo3-al mûvelt a Blizzard, nem hinném, hogy megállna a bíróság elõtt az ügy. Ennyi erõvel ugyanis az összes MMO-t le lehetne tiltani. Azt meg elég nehéz jogilag lesz bizonyítani, hogy az AH, a multiplayer mód, stb. nem szerves része a játéknak, még akkor is, ha a playerek tudják, hogy nem az.
például a hétvégi házunkban........a wifi meg szar...
mrzed001
Végre valaki harcol a h.lyeség ellen <#taps>

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Tinman
Szinte sehol.

Elég 2 mp szakadás és oda a HC karakterednek. Mert ugye HC karakter = 1 élet.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Itt.. hála a UPC gyorsabb tengerimalacának..
Lehet hogy gyorsak meg olcsóak, de elég zavaró amikor egy hirtelen ötlettõl vezérelve nincs net 2-3 órán át random idõpontokkor. (bár eddig éjfélkor lett a legtöbb szakadás, és azok egy része még reggel sem volt jó...)
Nagy-Britannia...remelem nem volt sokkolo...
On:
Amugy -bar en imadom ekezni a Bli$$t es a fis-fos D3-at- ez felesleges hiszti.
hol van olyan ahol nincs folyamatos netkapcsolat? jó persze fejlõdõ országok....