12
 • Freeda Krueger
  #12
  Elolvasni az ~500 oldalas cikkedhez írt hozzászólásokat például
 • Zero 7th
  #11
  Sokáig nem értettem a Facebook lényegét, de nemrég rájöttem: arra való, hogy kiszűrje az ember az ismerősei közül az idiótákat és a seggfejeket. Amióta FBre járok, rengeteg, korábban normálisnak tartott ismerősömről derült ki, hogy faszfej.

  Egyéb funkcióit nem is használom. Ja, de, időnként a csetet.
 • AgentKis
  #10
  Minden csuda 3 napig tart. Na ebben is vezet az IWIW, mert az már 4-5 éve csökken...
 • mousee
  #9
  Ne magadra gondolj, hanem az átlagra. És az 1-2 órát az összes ilyen közösségi marhaságra értettem :) Az átlag azért szeret játszani is mindenféle apró hülyeséggel, farmvillben meg kell locsolni a mókust a haver telkén is, mert különben elszárad aratás előtt, sims-ben is etetni/itatni szegény emberkét, különben megpurcan másnapra a diétától. Tudod, van ez az állatfaj... kazuárgémer. Nekik ez a szórakozás, másnak meg a kálofdutyi.

  Amúgy én is el szoktam cseszni 1-2 órát naponta, bár nálam ebből a FB kb 10 perc (leveleket átnézem, válaszolgatok, átfutom hogy ki milyen hülyeségeket rakott ki, letiltok kb 5-6 appot :P), a maradék inkább G+.
 • Molnibalage
  #8
  Napi 1-2 óra...? Ne vicceljünk már... Hova kell annyi idő..?
 • Alien_AM
  #7
  Az a baj hogy a userek tobbsege tevhitben el, az fb 40% fake account, es ebben van a penz a marketingben, lajk eladasban. Nekem jelenleg egy 8000-es botnetem van rajta fotokkal adatokkal rengeteg valos ismerossel mindennel egyutt, es legalisan lehet vele penzt keresni. Es kina ezt meg durvabban nyomja nem ritka az 1-2 millios fb botnet, amellyel spamolnak magyarorszagon is, pl:

  ki nezte meg a facebook adatlapod trukkel, ezzel a modszerrel 1 honap alatt lehet 10000-es like botnetet csinalni.
 • Szefmester
  #6
  Azaz ha feltöltesz egy képet, annak a linkjét lemented magadnak, törlöd az accountod, majd a törlés után 2 hónappal bemásolod a lementett linket akkor nem a képet fogod látni mint alapesetben, hanem azt hogy bocs, már nincs ilyen oldal?

  mousee: a chat.. egy időben hihetetlen népszerűsége volt.
 • Wescone
  #5
  De igen, törölhető a reg - az adatokat ugyan a fb megőrzi, de az "account" 14 nap inaktivitás után megszűnik létezni.
 • mousee
  #4
  A FB jó dolog, ha értelmesen van használva. Más kérdés, hogy az emberek 26 órát lógnak rajta naponta, és annyira közösségiek, hogy talán már beszélni se tudnak élőben. Ha mindenki arra használná, amire való, és napi 1-2 óránál többet nem lógna rajta, hibátlan cucc lenne. Meg az appokat nyugodtan szűrhetnék, már kb a 600-adikat tettem tiltólistára...
  A G+ is nagyon király dolog (nekem bejön, tudom, izlésficam), rengeteg érdekes fazonnal ismerkedtem meg rajta. Ellentétben a FB-al, ez nem a kapcsolatok ápolására, hanem érdeklődési körök alapján új kapcsolatok építésére való. Persze ezt is tudni kell használni, ha fészbukról jössz, akkor csak azt látod hogy csend és hullaszag van. Ez jel, hogy nem neked való :)

  Persze ezek is mániák, majd lecsengenek, anno volt az IRC, ICQ, DC++, Kazaa/Morpheus, MSN, Myspace, most meg van fészbuk (ha valakinek még rémlik valami régi cucc, írja nyugodtan, teljesen rámtört a nosztalgia :D). Majd elmúlik ez is, és jön helyette valami más baromság, ami divatos lesz, és a végén úgy végzi, mint az emberek kedvenc száma. Annyiszor hallgatják meg, hogy egy idő után csak skip, utána pedig végleg lekerül a playlistről. Ez az internet evolúciója ;)
 • Etinger
  #3
  Nem ettől lesz emberibb hely a világ... sőt.. Amúgy meg picit irritáló, mikor valaki oylan véleményez valamit, amit ki se próbált, nem használ.

  Én használom, és így állítom: problémák vannak az oldallal... nem is kevés.
 • chuthulu
  #2
  nem kötöszködés tényleg, de törölni nemlehet. csak "deaktiválni" szóval végleg nemtörölheted le akár mit csinálsz
 • Zoliz
  #1
  "...komoly figyelmeztető jel az illetékeseknek, miszerint a regisztrált tagok nem igazán elégedettek a portállal."

  Én se pedig, nem vagyok regisztrált, de egyenesen rühellem mikor a barátnőm rajta lóg helyettem. Remélem az emberek törlik az accountjukat, hogy vilag emberibb legyen.