Elérte tetõfokát a közösségi-mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Egyéb funkcióit nem is használom. Ja, de, idõnként a csetet.
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Amúgy én is el szoktam cseszni 1-2 órát naponta, bár nálam ebbõl a FB kb 10 perc (leveleket átnézem, válaszolgatok, átfutom hogy ki milyen hülyeségeket rakott ki, letiltok kb 5-6 appot :P), a maradék inkább G+.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ki nezte meg a facebook adatlapod trukkel, ezzel a modszerrel 1 honap alatt lehet 10000-es like botnetet csinalni.
Jézus nem létezett, a Biblia hazugság!
mousee: a chat.. egy idõben hihetetlen népszerûsége volt.
In Lak\'ech Ala K\'in
A G+ is nagyon király dolog (nekem bejön, tudom, izlésficam), rengeteg érdekes fazonnal ismerkedtem meg rajta. Ellentétben a FB-al, ez nem a kapcsolatok ápolására, hanem érdeklõdési körök alapján új kapcsolatok építésére való. Persze ezt is tudni kell használni, ha fészbukról jössz, akkor csak azt látod hogy csend és hullaszag van. Ez jel, hogy nem neked való :)
Persze ezek is mániák, majd lecsengenek, anno volt az IRC, ICQ, DC++, Kazaa/Morpheus, MSN, Myspace, most meg van fészbuk (ha valakinek még rémlik valami régi cucc, írja nyugodtan, teljesen rámtört a nosztalgia :D). Majd elmúlik ez is, és jön helyette valami más baromság, ami divatos lesz, és a végén úgy végzi, mint az emberek kedvenc száma. Annyiszor hallgatják meg, hogy egy idõ után csak skip, utána pedig végleg lekerül a playlistrõl. Ez az internet evolúciója ;)
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Én használom, és így állítom: problémák vannak az oldallal... nem is kevés.
Én se pedig, nem vagyok regisztrált, de egyenesen rühellem mikor a barátnõm rajta lóg helyettem. Remélem az emberek törlik az accountjukat, hogy vilag emberibb legyen.