Bejelentették az új szuperhõs csapatot és a Hangyaembert
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Guardians of The Galaxyról életemben nem hallottam, de így, a cikk alapján, a formáció nevébõl, és a képbõl kiindulva, Green Lantern feeling. Kár, hogy azt már egyszer nem kajolta a nép. Hangyaember, alap, vagy nem alap bosszúálló, nem véletlen, hogy nem került bele a filmbe. Remélem, a Marvelnél valaki idõben megkongatja a vészharangot. Megjegyzem: Amikor én még képregényt olvastam, a Pókember, és a Tini Nindzsa Teknõcök, no meg Garfield, volt a nagy szám. De rég is volt... :)
DINNYE!!! KUSSHADJ!!!
Amugy meg tolem johet akarmennyi ilyen film. Sot minel tobb annal jobb, legalabb nagyobb az eselye, hogy lesz koztuk nezheto is. :D
A hálóvetõ meg pont így volt frankó.
A konkrétumokkal kell foglalkozni, nem minden példányszám növelés miatt a netre kilõtt hírrel. A Marvel Studiosnak eleve nincs akkora kapacitása, hogy ennyi filmet forgasson. A Disney picit nagyobb és tavaly összvissz 12 filmjük volt, abból is 5 animációs.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Már ott elbukott nálam, hogy a legkomolyabb képességét, a hálóvetõt maga találja fel és csinálja meg otthon ... ok, képregényfilm ... de akkor is illúzióromboló ... na meg a sok klisé ... Nem ezt vártam volna egy reboot-tól.
Az, hogy a kis bz gyerek irritáló, csak hab a tortán :D
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A legtöbb szuperhõsös témát viszonylag kedvelem. Az X-Men részeket kifejezettem csíptem, de ez a Hangyaember téma, ez nekem is k. erõs!
Anno Pókember, Fantom, Rahan, Batman képregényeken nevelkedtem, de erre a fos hangyaagyrémre nem emlékszem egyikbõl sem. Erõltetett... nem kicsit.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Elephant Man az egyik legjobb film, ami külsõ devianciáról szól.
No meg elkéstél a várakozással egy laza 32 évet :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
Alig varom az elefantembert...
Mekkora divat itt a configra verni...