33
-
alien47 #33 "Melyik folytatás érdekel jobban?" IRON MAN 3 vagy Dexter :) -
#32 Guardians of The Galaxy, és a Hangyaember szerintem nem mozivászonra való cuccok.
Guardians of The Galaxyról életemben nem hallottam, de így, a cikk alapján, a formáció nevéből, és a képből kiindulva, Green Lantern feeling. Kár, hogy azt már egyszer nem kajolta a nép. Hangyaember, alap, vagy nem alap bosszúálló, nem véletlen, hogy nem került bele a filmbe. Remélem, a Marvelnél valaki időben megkongatja a vészharangot. Megjegyzem: Amikor én még képregényt olvastam, a Pókember, és a Tini Nindzsa Teknőcök, no meg Garfield, volt a nagy szám. De rég is volt... :) -
bladesoft #31 Hangyaember kriptonit-ja a kemotox? -
BrockSamson #30 Igy igaz, nagyon hianyoztak a beszolasai. Avengersben is o volt a poengyaros. -
BrockSamson #29 Pokember maga csinalja meg a halovetoit? Na mostmar meg kell neznem, ha ennyire huek maradtak az eredeti kepregenyhez. En meg a felujitatlan Pokemberen nevelkedtem, amiben nem a sajat testebol lovi a halot, szoval szamomra a korabbi filmsorozat volt furcsa.
Amugy meg tolem johet akarmennyi ilyen film. Sot minel tobb annal jobb, legalabb nagyobb az eselye, hogy lesz koztuk nezheto is. :D -
DudeHUN #28 Pedig még ez volt a legjobb Pókember film. Itt legalább egy pofázós kis tini ripacs, mint amilyennek lennie is kell :)
A hálóvető meg pont így volt frankó. -
billbester #27 Mondjuk ezáltal azt lehet feltételezni, hogy tervbe vannak és amúgy is innen hiányzik a Hellboy 3 kiírása, amit a rendező és a szereplő is bejelentett és amúgy pont a Comic Con-on beszéltek Fekete Párducról.. -
billbester #26 Én úgy vélem nem hiába volt utalás mindkettőre az eddigi filmekben bár még volt Namor-ra is meg Union Jack-re is pár. -
zetortraktor #25 Te valamiért nagyon simán benyelsz minden hamis infót. Nem volt úgy sehogy. Mindenféle pletyka van és kezdeti terv, de nem lesz semmilyen Strange, főleg nem Párduc film. A Marvelnek van vagy 15 forgatókönyve, az Ant-Man is náluk van már jó pár éve, de attól, hogy van sok szkript, nem fogják mindet megcsinálni. ("nehéz lenne felépíteni"..., ezen azért te is röhögtél, amikor leírtad, nem?)
A konkrétumokkal kell foglalkozni, nem minden példányszám növelés miatt a netre kilőtt hírrel. A Marvel Studiosnak eleve nincs akkora kapacitása, hogy ennyi filmet forgasson. A Disney picit nagyobb és tavaly összvissz 12 filmjük volt, abból is 5 animációs. -
billbester #24 Dr.Strange-el úgy volt az lesz 1. Disney-s film, de nagoyn remélem még bejönnek minimum Párduc és Strange 2014-re, mert am van rá esély nyugi! Párduccal az a baj, hogy megvan a sztori csak nehéz lenne felépíteni Wakandát, de jó lesz az nyugi :) -
xido #23 Pedig pont ez volt a legjobb húzása a rebootnak,hogy képregényhű hálóvető készítés.. -
#22 És akartam mondani, minek ennek folytatás? :) -
#21 Ez az új Spiderman erőltetett borzalom. Az előző széria sem volt kiemelkedő ... de ez ....
Már ott elbukott nálam, hogy a legkomolyabb képességét, a hálóvetőt maga találja fel és csinálja meg otthon ... ok, képregényfilm ... de akkor is illúzióromboló ... na meg a sok klisé ... Nem ezt vártam volna egy reboot-tól.
Az, hogy a kis bz gyerek irritáló, csak hab a tortán :D -
G22 #20 Dr Strange film, akkor nem lesz? -
billbester #19 Ez a Bosszúállók 2 előtti utolsó film lesz elvileg(Még Fekete Párduc kérdéses, hogy lesz e és h mikor)A Galaxis őrei-ben szereplő hősök közül szinte mindegyiknek van köze Thanoshoz szóval ebből kiindulva itt fogják felvezetni Thanost a BOsszúállók 2 és egyben legerősebb gonoszát (Bosszúállók stáblista utáni jelenet) -
zetortraktor #18 A képregényben sem tetszett, vagy minden infó nélkül a kép alapján mondod? :) -
#17 Nem azért hangya, mert ha lekicsinyíti magát, akkor is a testének többszörösét bírja el? -
#16 Egyrész nem mókus, másrészt pl. a rajzfilmben tök jó fejek. -
sajtosnudli #15 Nekem még ez a Hangyaemberes cucc elfogadhatóbb mint a Guardians of The Galaxy. Kezdve azzal a géppuskás mókussal, gyenge az egész. -
#14 Ebből nem, de amilyen sikere van a nagyfilmeknek, előbb-utóbb tutira folytatják egy másik sorozatban, más alkotókkal, vagy akár ezekkel, vagy 3D animációsban, vagy rajzban. Élőszereplős filmben ez icirnyópicirnyót drága lenne, de nem fogják kihagyni. Látod, mikor a Justice League-nek vége lett, akkor is látszólag pofára estünk, de aztán jött a Young Justice és lassan jobb, mint az őssorozat (pedig csak könnyed folytatásnak szánták). Meg itt az új Ultimate Spiderman sori, az sem rossz egyáltalán (kicsit tán túl japós lett itt-ott). Green Lantern sorozat is látszólag gagyi ezzel a 3D-s animációval, de ha beleszoksz, egész tűrhető. A Thundercats remake/reboot is pipecovics. Ott a Batman the Brave and the Bold... Szóval van még azért remény. -
Béka Benő #13 Fantasztikus Négyes 3 helyett FF reboot jön szerintem. -
Interfan #12 Sajnos nem lesz több évad belőle.:( -
#11 Namost alaptag az Avengers-ben. Ő a tudósuk, méghozzá zseniális, technikával képes nagyítani és kicsinyíteni a dolgokat, nomeg kommunikálni a rovarokkal (innen a hangya), de pl. Ultront is ő alkotja meg stb. Ha nézed az új Avengers sorozatot (már két szezon kijött), abban ki is derül róla a lényeg. De benne van a Winter Soldier, a Guardians of the Galaxy csapat is és még sokan mások. Pazar cucc. -
#10 Témához:
A legtöbb szuperhősös témát viszonylag kedvelem. Az X-Men részeket kifejezettem csíptem, de ez a Hangyaember téma, ez nekem is k. erős!
Anno Pókember, Fantom, Rahan, Batman képregényeken nevelkedtem, de erre a fos hangyaagyrémre nem emlékszem egyikből sem. Erőltetett... nem kicsit. -
#9 Jól belenyúltál mert az
Elephant Man az egyik legjobb film, ami külső devianciáról szól.
No meg elkéstél a várakozással egy laza 32 évet :-D -
xido #8 Plastic man-t csinálhatnának..bár elég nagy a hasonlósága F4 Nyíllal...vagy Banana man-t :)) -
#7 Jaja, azon lehetne jókat rohogni :D -
zetortraktor #6 Jó lenne. Az animációs sorozat és a tévésorozat is nagyon állat volt, bár nem éppen mainstream. -
#5 A kullancsra emlékszik valaki? Arról nem akarnak filmet hamár hangyaember is lesZ? -
#4 Ehh... szerinted csak azért, mert Sólyomszem nevében benne van, hogy sólyom, akkor már egy madárnak köszönheti képességeit? És mi a helyzet Rozsomákkal vagy Batmannel? -
Al Ashrad #3 Ha nem olvasod el, és nem is jársz utána, miért írsz be hülyeséget? -
Utokverek #2 nem fogom elolvasni, de remelem egy radioaktiv hangya megeroszakolta a foszereplot, es ugy lett szuperereje.
Alig varom az elefantembert...