4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
-
már megy a béta teszt, nem? valaki bekerült már innen? :D -
hahahahah, teljesen egyetértek :D -
lammaer #69 Nem vagy egyedül.... remélem nem ruszkik fejlesztik :D -
Thaddeus #68 jól hangzik, fav -
ladista #67 Én egyedül a wot "fejlesztők" miatt aggódom :DDD -
Majd ha elindul a béta és bekerülünk
majd kiderül mi a helyzet
De azért valami nyálcsorgató gameplayt vagy ingame montázst kidobhatnának. Mert eddig elég sovány az infó ami kikerült.
-
Elfogják kúrni. Amiket eddig írtak... az nem lesz minden. A kérdés csak az elkúrás mértéke... remélem kicsi lesz :D -
Evoluti0N #64 Nálam is. Csak legyen jó. Ha elrontják, akkor nagyon mérges leszek. -
ladista #63 ...csak ne kúrják el... :) -
Van benne potenciál az tény. -
Ez a játék jelenleg a legvártabb játék lett nálam. -
-
-
összejön a száz komment aztán bannerba pakolom a linkeket úgyis!
de addig egy kis unaloműző:
-
+1!!!!!!!!44444444444 -
Evoluti0N #56 Köszi szépen. -
Nekrofil #55 The War Z a neve és itt a honlap:
The War Z -
Evoluti0N #54 Nincs a játéknak honlapja, vagy valami oldal, ahol lehet betára jelentkezni? Beguglizom, h War Z és nem talál hivatalos oldalt... -
Nekrofil #53 Executive Producer ezt írta bétára:
"Late August, maybe first week of September" -
Remélem full szabadon bejárható lesz a zóna elszórtan questekkel. Aztán vagy megtalálja a jóember vagy nem ha épp arra botorkál. "kézenfogva játékosvezetős" rendszer nagyon de nagyon nem kellene ide. Meg úgy összességében is lineáris játékmenet megölné az egészet pont a szabad mozgástér adja a DayZ hangulatát is.
Hülyeség lenne felszabdalni a területet adott szinthez kötött területekre meg quest hubokra. Totál megölné az egész hangulatot. :/
Sandbox zombihentelős túlélős legyen :D
Egyébre ott van a left 4 dead, resident evil, dead island..
Ez az én véleményem :) -
Nekrofil #51 elhiheted elég élvezetes volt ;) -
Nekrofil #50 "The War Z closed beta late summer, early fall so make your math :)" -
ahha... és nagyon izgalmas is lehetett úgy. -
de volt hogy a fél mapot is.
Viszont nem sok ha missionok miatti zombi ölést nézzük. -
Hmm azért ha idén ki akarják adni akkor szoros lesz a "program" :]
Szerintem inkább tavasszal fogunk ezzel játszani de ne legyen igazam :]. -
Nekrofil #46 miért is? DayZben volt hogy órákig 1 zombit se öltünk meg. -
Amúgy meg tuti csak az interface miatt csinálták a képet... lehet kamu minden adat. -
Óránként 7,5 zombi ölés átlagban... valamit nagyon elnéztél. -
Ha nem jutok be a bétába... -
SZU #42 31 nap alatt ártalmatlanított 5723 zombit? Mégis kicsit jobban fog hajazni a Dead Islandra? -
-
Zenszkij #40 Engem is megvettek kilóra, nagyon várós lett a játék. I am Legend és Walking Dead feeling MMO-ban. Remélem nem tolják el. Ősszel én is írtani szeretnék XD. -
mike01010101 #39 Lehet hogy végre én is játszani fogok egy MMO-val. Eddig még nem volt igazán tetsző játék ebben a kategóriában. -
Akár kezdhetjük is szervezni az SGs csapatot. :D Megyek medikkel. -
Nekrofil #37 igazából az, hogy XP gyűjtés van, már RPG elemet tartalmaz. inkább arra célzott, hogy hiába lépsz mondjuk 20 szintet, nemfogsz mondjuk egy M4-el 5 golyó helyett 1 golyóval végezni egy zombit.
Nem tudom hogy az egyik fejlesztő, vagy egy fórumozó írtam, hogy a fejlődéssel pl hatékonyabban tudsz sebet bekötni tehát teszem azt nem 20 HP-t, hanem x szint után 40 HP-t fog visszatölteni, és hasonlók. Lásd, ahogy a való életben is, gyakorlással, sporttal kicsit ügyesebb, erősebb, gyorsabb leszel -
lammaer #36 Hát, ez nekem nem változtat semmit az értelmén. XP gyűjtés és skillek növelése.
Érted, most az hogy "slightly faster" vagy "twice as faster" csak annyi hogy nem +100% lesz a skill növekedés hanem +10%. Ettől ugyanaz az rpgish shit marad :)
EGyébként nem baj, ez tök jó így, csak "tetszik" a marketing rész, amit más játékok lehúzására (RPGish shit) alapoznak, amíg majd ki nem derül hogy nincs új a nap alatt :) -
Nekrofil #35 csak nem, itt az egész post 1:1 ben:
You're getting exoperience points for exploring world, killing zombies, killing enemies, just surviving long enough.
You spend those experience points to learn skills off skill tree.
Skills are not typical RPGish shit like "Damage +100". They're your natuaral real world training - runs SLIGHTLY faster, sprint for longer distances, use medical supplies more efficiently, etc.
Ie - seasoned player will become more suited for survival than new one, but he won't became superhero who will survive headshot for example or will move wtwice as faster -
lammaer #34 "Skills are not typical RPGish shit like "Damage +100"
Helyette:
Speed +10
Stamina +20
Healing +15 :) -
Nekrofil #33 "Skills are not typical RPGish shit like "Damage +100". They're your natuaral real world training - runs SLIGHTLY faster, sprint for longer distances, use medical supplies more efficiently, etc" -
ladista #32 Minden, a játékkal kapcsolatos infó jöhet és köszi a fáradozásodat :)