Megvannak az elmúlt egy év legjobb tévés sorozatai és színészei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálam a Breaking Bad viszi a pálmát. Elsõ évad annyira nem nyerte el a tetszésemet egy picit talán untam is, de aztán mégis lekötött. Ahogyan Walt jelleme szépen lassan alakul azt valami elképesztõ szerintem ebben a sorozatban. Hihetetlenül életszagú az egész.
Vígjáték kategóriában nekem egyik sorozat sem tetszett. A Modern családot elkezdtem nézni de egy idõ után akárhogyan erõltettem nem ment annyira unalmas volt 0 poénnal. A Big Bang meg számomra gagyi volt, gyenge poénokkal. Kicsit olyan érzésem volt mintha gyökereknek szánták volna a sorozatot ezért nem is bírtam tovább nézni.
Vígjáték kategóriában nekem egyik sorozat sem tetszett. A Modern családot elkezdtem nézni de egy idõ után akárhogyan erõltettem nem ment annyira unalmas volt 0 poénnal. A Big Bang meg számomra gagyi volt, gyenge poénokkal. Kicsit olyan érzésem volt mintha gyökereknek szánták volna a sorozatot ezért nem is bírtam tovább nézni.
Akkor lehet, hogy ezért nem tetszik. Mert félreértelmezed. Nem emel senkit sehova. Megvetendõ, amit tesz. Ma szerencsére mér nem csak a közhelyes, jólelkû fõhõsök mûködnek, hanem az antihõsök, akik nem feltétlenül húderosszak, hanem árnyalt jellemûek.
Nekem meg a lanyuk😄 Szvsz a Dexter az emberiseg hulladeka, mert piedesztara emel 1 sorozatgyilkost....
Látod? ízlések és pofonok..szerintem meg a Dexter egy hulladékfos..és abberált baromság...
de nekem a papné..neked meg a pap 😊
de nekem a papné..neked meg a pap 😊
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
az ilyen fos big bang meg modern family semmit se èr pl. egy Doctor House ellen mert akkoris ha drama tobbet nevetem rajta mint ezeken a fos baromsàgokon de hàt ha ez ami bejon a nèpnek akkor legyen.
Kulon kiemelnèm a Dextert is ami szerintem ismètlem szerintem zseniàlis minden szempontbol mikor eloszor làttam tudtam hogy vègre nem egy fos amerikai happyendes szar.
Kulon kiemelnèm a Dextert is ami szerintem ismètlem szerintem zseniàlis minden szempontbol mikor eloszor làttam tudtam hogy vègre nem egy fos amerikai happyendes szar.
Akkor most hirtelen kitaláltad, hogy a mennyiség egyenlõ a minõséggel is? Miért van az, hogy az ember mindig akkor veszi elõ a "minden hülye ezt nézi" kártyát, ha arra akar célozni, hogy valami jóról van szó. Erre nem igazán lennék büszke. Melyik is Amerika legnézettebb sorozata? A kibebaszottjó NCIS?
Kicsit utananeztem es igazatok lehet....az csak valami megtevesztes, hogy az 5. evad rekordokat dontogetett a -sajat- nezettsegeben.Hiaba az "erto" magyar kozonseg....(megjegyeznem, hogy a Modern Family meg meg nezettebb....szoval kivetelesen a "hulye amcsik"nem passzol..)
Egyetértek a többséggel, a Big Bang valami iszonyat lett már jó ideje, de mindenhol ezt olvasni, ez nem újdonság, a legtöbben már kiábrándultak belõle.
Egyetértek, A Big Bang már messze nem olyan jó mint az elsõ évadban..gyenge erõltetett, 20x látott konzerv poénok...
Akinek nem tetszik a Modern Family, az nagyon messze van attól, hogy a humort igazán értse és értékelje...A.. hogy is írtad?? " 2 buzi csávó storyja " szöveg téged minõsít ..de rendesen..szánalmas vagy, és sötéten szûklátókörû.
A két szerep zseniális, és a megformálóik is..
Nekem kedvenc a Trónok, de mint dráma a Broadwalk sokkal jobb..
Az meg tényleg gáz, hogy Hugh egy vacak díjat se érdemelt ki..azért House ennél sokkal jobb, és több volt.
Akinek nem tetszik a Modern Family, az nagyon messze van attól, hogy a humort igazán értse és értékelje...A.. hogy is írtad?? " 2 buzi csávó storyja " szöveg téged minõsít ..de rendesen..szánalmas vagy, és sötéten szûklátókörû.
A két szerep zseniális, és a megformálóik is..
Nekem kedvenc a Trónok, de mint dráma a Broadwalk sokkal jobb..
Az meg tényleg gáz, hogy Hugh egy vacak díjat se érdemelt ki..azért House ennél sokkal jobb, és több volt.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
Csatlakozom az elottem szolohoz....most hallok/latok eloszor negativ kritikat a TBBT-rol.
A Breaking Bad, a Game of Thrones és a Homeland vezeti nálam a mezõnyt, mindegyik tökéletes a maga mûfajában. (A Homeland az alapsztorijához képest komoly meglepetés volt.)
Azért a Breaking Badre szavaztam, mert azon ritka sorozatok közé tartozik, ami szezonról-szezonra egyre erõsebb ahelyett, hogy elpunnyadna. (Mint pl. a Dexter.)
Hugh Laurie-nek meg kijárt volna egy díj, már csak becsületbõl is, mert hiába futott ki a House, azért mégis csak az utóbbi idõk egyik emblematikus sorozatkaraktere volt. Úgy is mondhatnám, szégyen az Emmy-re nézve, hogy eddig nem kapta meg.
zetortraktor:
Nem, nem tudunk megegyezni, hogy a Big Bang gyenge, maximum abban, hogy neked nem tetszik.
Azért a Breaking Badre szavaztam, mert azon ritka sorozatok közé tartozik, ami szezonról-szezonra egyre erõsebb ahelyett, hogy elpunnyadna. (Mint pl. a Dexter.)
Hugh Laurie-nek meg kijárt volna egy díj, már csak becsületbõl is, mert hiába futott ki a House, azért mégis csak az utóbbi idõk egyik emblematikus sorozatkaraktere volt. Úgy is mondhatnám, szégyen az Emmy-re nézve, hogy eddig nem kapta meg.
zetortraktor:
Nem, nem tudunk megegyezni, hogy a Big Bang gyenge, maximum abban, hogy neked nem tetszik.
És az alattad lévõ kommentelõ a második? Most végig fogod számolni mindegyik negatív kommentet?
Skynet jól írja. Az elsõ évad még friss volt, de látszik, hogy 50 fölötti emberek írják a tömegeknek, nem véletlen, hogy az amerikai massza elõszeretettel fogyasztja. A 2. évadtól poénokat már nem is nagyon akarnak írni bele, inkább csak olyasmit, amin bizonyos IQ-szint alatt lehet nevetni. Az meg csak hab a tortán, hogy behoztak idegesítõ, értelme semmi nõi szereplõket, mert kellett egy kis szappanopera.
Megjegyzem, nem sok embert láttam, akinek bejönne a sorozat, de biztos más társaságba járunk. De a net is tele van negatív véleményekkel. Elhiszem, hogy tetszik neked, de abban szerintem meg tudunk egyezni, hogy ettõl még elég gyenge.
Skynet jól írja. Az elsõ évad még friss volt, de látszik, hogy 50 fölötti emberek írják a tömegeknek, nem véletlen, hogy az amerikai massza elõszeretettel fogyasztja. A 2. évadtól poénokat már nem is nagyon akarnak írni bele, inkább csak olyasmit, amin bizonyos IQ-szint alatt lehet nevetni. Az meg csak hab a tortán, hogy behoztak idegesítõ, értelme semmi nõi szereplõket, mert kellett egy kis szappanopera.
Megjegyzem, nem sok embert láttam, akinek bejönne a sorozat, de biztos más társaságba járunk. De a net is tele van negatív véleményekkel. Elhiszem, hogy tetszik neked, de abban szerintem meg tudunk egyezni, hogy ettõl még elég gyenge.
te vagy az elsõ akinek nem tetszik eddig, akárkivel beszélgettem az dõlt tõle a röhögéstõl, ráadásul érdekes módon több csaj ismerõs is regular nézõ, pedig elég kocka vígjátéksorozat, persze indoklás nélkül a legkönnyebb lefikázni valamit
Inkább fogalmazzunk úgy hogy a Big Bang elsõ évadán lehetett röhögni, a második évadon már csak mosolyogni a 3. .......
1 évadnak jó volt az erõltetett gyökérhumor.... Több évadon keresztül már inkább agyonerõltetett gyökérség volt..
1 évadnak jó volt az erõltetett gyökérhumor.... Több évadon keresztül már inkább agyonerõltetett gyökérség volt..
Ilyen megkeseredett, begyepesedett agyú emberek mint te nem is fognak rajta nevetni.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A Modern Family-t annyira nem ismerem, mint te, de csupa jót írnak róla, viszont a Big Bang Theory veszett gyenge, nagyjából a szánalmas kategória.
Én a Sons of Anarchy-t hiányolom a top ötbõl, de nagyon.
modern family, mint a legjobb vígjáték? na ne vicceljünk
tudom, hogy ízlések és pofonok, de miközben a big bang-en 2 percenként lehet röhögni egy jót, addig a modern family elsõ évada alatt talán, ha 3-szor tudtam igazán nevetni akkor már sokat mondtam (abba is hagytam), valahogy látszik rajta, hogy a forgatókönyvírók erõlködnek, hogy viccessé tegyék, fõleg a 2 buzi csávó storyja egy szánalomtenger, inkább tarkón lõném õket, mint hogy nevessek azon, hogy örökbefogadnak egy csecsemõt
tudom, hogy ízlések és pofonok, de miközben a big bang-en 2 percenként lehet röhögni egy jót, addig a modern family elsõ évada alatt talán, ha 3-szor tudtam igazán nevetni akkor már sokat mondtam (abba is hagytam), valahogy látszik rajta, hogy a forgatókönyvírók erõlködnek, hogy viccessé tegyék, fõleg a 2 buzi csávó storyja egy szánalomtenger, inkább tarkón lõném õket, mint hogy nevessek azon, hogy örökbefogadnak egy csecsemõt