18
  • tomboy013
    #18
    Nálam a Breaking Bad viszi a pálmát. Első évad annyira nem nyerte el a tetszésemet egy picit talán untam is, de aztán mégis lekötött. Ahogyan Walt jelleme szépen lassan alakul azt valami elképesztő szerintem ebben a sorozatban. Hihetetlenül életszagú az egész.
    Vígjáték kategóriában nekem egyik sorozat sem tetszett. A Modern családot elkezdtem nézni de egy idő után akárhogyan erőltettem nem ment annyira unalmas volt 0 poénnal. A Big Bang meg számomra gagyi volt, gyenge poénokkal. Kicsit olyan érzésem volt mintha gyökereknek szánták volna a sorozatot ezért nem is bírtam tovább nézni.
  • zetortraktor
    #17
    Akkor lehet, hogy ezért nem tetszik. Mert félreértelmezed. Nem emel senkit sehova. Megvetendő, amit tesz. Ma szerencsére mér nem csak a közhelyes, jólelkű főhősök működnek, hanem az antihősök, akik nem feltétlenül húderosszak, hanem árnyalt jelleműek.
  • cateran
    #16
    Nekem meg a lanyuk:D Szvsz a Dexter az emberiseg hulladeka, mert piedesztara emel 1 sorozatgyilkost....
  • Kelta
    #15
    Látod? ízlések és pofonok..szerintem meg a Dexter egy hulladékfos..és abberált baromság...
    de nekem a papné..neked meg a pap :)
  • ioko
    #14
    az ilyen fos big bang meg modern family semmit se èr pl. egy Doctor House ellen mert akkoris ha drama tobbet nevetem rajta mint ezeken a fos baromsàgokon de hàt ha ez ami bejon a nèpnek akkor legyen.

    Kulon kiemelnèm a Dextert is ami szerintem ismètlem szerintem zseniàlis minden szempontbol mikor eloszor làttam tudtam hogy vègre nem egy fos amerikai happyendes szar.
  • zetortraktor
    #13
    Akkor most hirtelen kitaláltad, hogy a mennyiség egyenlő a minőséggel is? Miért van az, hogy az ember mindig akkor veszi elő a "minden hülye ezt nézi" kártyát, ha arra akar célozni, hogy valami jóról van szó. Erre nem igazán lennék büszke. Melyik is Amerika legnézettebb sorozata? A kibebaszottjó NCIS?
  • cateran
    #12
    Kicsit utananeztem es igazatok lehet....az csak valami megtevesztes, hogy az 5. evad rekordokat dontogetett a -sajat- nezettsegeben.Hiaba az "erto" magyar kozonseg....(megjegyeznem, hogy a Modern Family meg meg nezettebb....szoval kivetelesen a "hulye amcsik"nem passzol..)
  • dresden1
    #11
    Egyetértek a többséggel, a Big Bang valami iszonyat lett már jó ideje, de mindenhol ezt olvasni, ez nem újdonság, a legtöbben már kiábrándultak belőle.
  • Kelta
    #10
    Egyetértek, A Big Bang már messze nem olyan jó mint az első évadban..gyenge erőltetett, 20x látott konzerv poénok...

    Akinek nem tetszik a Modern Family, az nagyon messze van attól, hogy a humort igazán értse és értékelje...A.. hogy is írtad?? " 2 buzi csávó storyja " szöveg téged minősít ..de rendesen..szánalmas vagy, és sötéten szűklátókörű.
    A két szerep zseniális, és a megformálóik is..
    Nekem kedvenc a Trónok, de mint dráma a Broadwalk sokkal jobb..
    Az meg tényleg gáz, hogy Hugh egy vacak díjat se érdemelt ki..azért House ennél sokkal jobb, és több volt.
  • cateran
    #9
    Csatlakozom az elottem szolohoz....most hallok/latok eloszor negativ kritikat a TBBT-rol.
  • asgh
    #8
    A Breaking Bad, a Game of Thrones és a Homeland vezeti nálam a mezőnyt, mindegyik tökéletes a maga műfajában. (A Homeland az alapsztorijához képest komoly meglepetés volt.)
    Azért a Breaking Badre szavaztam, mert azon ritka sorozatok közé tartozik, ami szezonról-szezonra egyre erősebb ahelyett, hogy elpunnyadna. (Mint pl. a Dexter.)
    Hugh Laurie-nek meg kijárt volna egy díj, már csak becsületből is, mert hiába futott ki a House, azért mégis csak az utóbbi idők egyik emblematikus sorozatkaraktere volt. Úgy is mondhatnám, szégyen az Emmy-re nézve, hogy eddig nem kapta meg.

    zetortraktor:
    Nem, nem tudunk megegyezni, hogy a Big Bang gyenge, maximum abban, hogy neked nem tetszik.
  • zetortraktor
    #7
    És az alattad lévő kommentelő a második? Most végig fogod számolni mindegyik negatív kommentet?

    Skynet jól írja. Az első évad még friss volt, de látszik, hogy 50 fölötti emberek írják a tömegeknek, nem véletlen, hogy az amerikai massza előszeretettel fogyasztja. A 2. évadtól poénokat már nem is nagyon akarnak írni bele, inkább csak olyasmit, amin bizonyos IQ-szint alatt lehet nevetni. Az meg csak hab a tortán, hogy behoztak idegesítő, értelme semmi női szereplőket, mert kellett egy kis szappanopera.

    Megjegyzem, nem sok embert láttam, akinek bejönne a sorozat, de biztos más társaságba járunk. De a net is tele van negatív véleményekkel. Elhiszem, hogy tetszik neked, de abban szerintem meg tudunk egyezni, hogy ettől még elég gyenge.
  • nlght
    #6
    te vagy az első akinek nem tetszik eddig, akárkivel beszélgettem az dőlt tőle a röhögéstől, ráadásul érdekes módon több csaj ismerős is regular néző, pedig elég kocka vígjátéksorozat, persze indoklás nélkül a legkönnyebb lefikázni valamit
  • Skynet
    #5
    Inkább fogalmazzunk úgy hogy a Big Bang első évadán lehetett röhögni, a második évadon már csak mosolyogni a 3. .......
    1 évadnak jó volt az erőltetett gyökérhumor.... Több évadon keresztül már inkább agyonerőltetett gyökérség volt..
  • Narxis
    #4
    Ilyen megkeseredett, begyepesedett agyú emberek mint te nem is fognak rajta nevetni.
  • zetortraktor
    #3
    A Modern Family-t annyira nem ismerem, mint te, de csupa jót írnak róla, viszont a Big Bang Theory veszett gyenge, nagyjából a szánalmas kategória.
  • kiralysanyi
    #2
    Én a Sons of Anarchy-t hiányolom a top ötből, de nagyon.
  • nlght
    #1
    modern family, mint a legjobb vígjáték? na ne vicceljünk
    tudom, hogy ízlések és pofonok, de miközben a big bang-en 2 percenként lehet röhögni egy jót, addig a modern family első évada alatt talán, ha 3-szor tudtam igazán nevetni akkor már sokat mondtam (abba is hagytam), valahogy látszik rajta, hogy a forgatókönyvírók erőlködnek, hogy viccessé tegyék, főleg a 2 buzi csávó storyja egy szánalomtenger, inkább tarkón lőném őket, mint hogy nevessek azon, hogy örökbefogadnak egy csecsemőt