20
Automaniax Porsche Online
-
#20 Megnéztem, kifejezetten gagyi hatását kelti. :D -
#19 Csinaltak uj trailer-t, most mar rFactor alapokra:) Igy mar nem annyira utos;)
Kivancsi leszek, melyik modder vagy ceg fog aggodni, hogy hasznaltak a palyajukat, mert tuti hogy azt sem az AX modellezte:DDDD -
#18 Van, azert annyira nem gazos;) Igazabol mindent tud, ha 3-5 evvel ezelott jelenik meg, akkor teljesen jo lett volna. De igy a keszulo rF2/CARS/AC/GTR3 mellett, de meg a sokkal jobban osszerakott rF modok miatt sem adnek erte penzt. Talan ha egyszer atternek rF2-re...
Ha igaz az AX vs. rF1, akkor ezeknek is inkabb az rF2-ot kellene eroltetni, meg ha tovabb tart beinditani, akkor is. -
GPx8 #17 Ott ráadásul nincs is belső nézet, ugye? -
#16 Az igazi nyomor a Simraceway, amibe hetente pakoljak be a liszenszelt autokat, az (is) rF1, raadasul erosen barkacs, egy atlag/jobb rF1 modbol is tobbet kihoztak.
De itt az AX-nel barmi lehet, mar semmi sem biztos, lehet hogy csak PS-elt kepek;) Nem olvastam utana, csak egysoros hir volt egy keppel. -
GPx8 #15 Az elég nyomor 2012-ben... -
#14 A kepet elnezve rF1;) A kettest szerintem meg nem osztogatja az ISI. -
GPx8 #13 rf2 ?
-
#12 A legujabb info, hogy rFactor-on fut:D
-
#11 Most mar tuti SMS engine, es elkezdodott a balhe;)
automaniax-porsche-online-in-legal-trouble -
#10 Allitolag kesobb mas tipusok is lesznek benne. -
GPx8 #9 "Igazabol ez lazan lehet SMS is, a CARS engine-nel;)"
Akkor a "fizikája" Isteni lesz! :D -
#7 Igazabol ez lazan lehet SMS is, a CARS engine-nel;) A masik videoban amugyis CARS-os volt a HUD es a menu;) -
#6 Kieszdtek a passwordot;)
http://vimeo.com/45965364# -
#5 Volt egy masik is, azt nem talalom;) -
#4 -
#3 Vicces, hogy még ennyit se lehet biztosra tudni a dologról.
Azt a videót belinkelnéd? -
#2 Semmit;) Fel eve csak a hirleveleket kuldik, aztan ennyi;) Se kep, se hang, leszamitva azt a kameras videot meg jonehany honapja.
Valszeg ez is SimBin project/egyuttmukodes, hasonloan a RaceRoom-hoz (kitelepitett szimek, esemenyek, versenyek, rendezvenyek stb.).
Ok is Svajcban vannak, igy konnyen elofordulhat;) -
#1 Egyelőre nem sokat tudni erről az új programról, a fejlesztők is nagyon csínján bánnak az információkkal. Legutóbb az alábbi hírlevél landolt a postaládámban:
Mindennek ellenére most sem lehet sokkal többet tudni a projektről, mint eddig.
Ti mit tudtok róla?