31
-
#31 Pont annyira, mint amikor egy drogos beadja magának az "aranylövést", aztán vége meghal.
-
Bhalage #30 temészetes szelekció, nothing to see here -
saki04 #29 Nem túl szép halál az utóbbi idők legnagyobb csalódása miatt feldobni a bakkancsot... -
KopaszIsten #28 "Tajvanban egy 18 éves fiatal ugyanis meghalt, miután közel 40 órát játszott a programmal."
Ajjaj! Akkor lassan fel kell állnom, ha élni akarok! :D -
FoodLFG #27 -
Ry0K3N #26 Legalább legendaryt dobott? -
Szefmester #25 Nekem is megvolt a majdnem 48 óra, de nem egy helyben ülve, egy valamire koncentrálva, jóformán mozgás nélküli stresszes idegállapotban. -
bino512 #24 40 óra ébren nem 1x rű?
Nekem eddig a max az 3 nap.. abban volt játék utazás túra stb... mikor átesel a holtponton szinte bármeddig fent tudsz maradni ha lekötöd magad vagy mások kötnek le, és nem unatkozol. 3. nap végén hazaérkeztem .. leültem az ágyra hátradőltem... és mintha ki lettem volna ütve XD -
#23 Érdekes, hogy ahhoz képest nem jeleskednek pc játék fejlesztésben, akik igen azok is az európai piac miatt (capcom). -
cateran #22 aham japanban (legalabbis en az ottaniakrol hallottam) vannak ilyen zuhanyzos netkavezok.
Elegge erdekes tarsadalmi problemanak tunik, ami eppen el is durvulhat.. -
tcpip2 #21 Azért ha úgy vesszük, hogy valaki napi 16 órát játszik, ergo ha meghal 66% az esélye annak, hogy játék közben hal meg, ahhoz képest nem is sok az elhalálozottak aránya. Sportolni valószínűleg kockázatosabb :)
ui: azért biztos ami biztos, én is mindig megtöröm a hosszú játékokat, míg lemegyek a földszintre kávéért :) -
Szefmester #20 Azért ott keleten vannak olyan net kávézók, ami majdnem egy étterem színvonalát hozza kaja és italválasztékban, sőt mintha zuhanyzási lehetőség is lenne, és sokan inkább választják szálloda helyett a helyet. Kifizetnek 8-10 órát egy gépre, majd ledől aludni egy kényelmes székben, elmegy tisztálkodni, majd irány a meló, anélkül hogy játszott volna egy percet is! -
#19 "Még nekünk is megtanították hogy pár óránként mozogni kell 1-2 percet. Ha ezalatt a 40 óra alatt csak 3-4 alkalommal mozgott volna egy kicsit akkor megúszta volna."
Hát azért csak mozdulatlanság / mozgás hiány miatt normál esetben nem hal meg valaki 48 óra után. Pl aki tolószékben van azok közül többen is, vagy aki nyaktól lefele béna, az egyáltalán nem mozog, mégis életben marad. -
GaborT28 #18 Legalább már tudjuk kikből élnek meg. -
xido #17 azért nem lehet szar netkávézó,ha nonstop van nyitva és olyan gépparkkal rendelkeznek,amin fut egy mai játék rendesen :) -
cateran #16 Van...azert nevetunk..az ilyen majdnem Darwin-dijasok nem erdemelnek szanalmat....1 -nagyon- hulyevel kevesebb...end of story. -
GaborT28 #15 Mondom, hogy nem használt semmit! Ezért nyiffant ki. Legalább, ha cheatelt volna! És a a "Save game" mire való? -
#14 kíváncsi vagyok mikor tanulják meg h HACK N SLASH :D
nem akció rpg:'D -
morden #13 Dúrva életösztön lehetett a srácba. -
torcipepe #12 nem lennék meglepve, ha valami szert használt volna. 40 órát ébren tölteni nem egyszerű. -
attes #11 Ebben az is szörnyű, hogy a dio3 ennyire azért nem jó. -
pityokas #10 "Néha felhasználhatott volna egy healing potiont." XD. Igaz, hogy szomorú hír, de annyira röhejes az egész. Ázsiai high-tech iparnak meg vannak a maga áldozatai. -
ioko #9 egy agyalàgyult,barom,abnormàlis kinaival kevesebb na ès akkor mivan.
Tobb ilyen kène ès akkor talàn jobban èlnènk. -
#8 Pontosan!
Anno pár éve részt vettem egy netkávézó első heteiben, sok munkát beletettem én is és bizony volt olyan, aki reggeltől estig, étel, ital és wc használata nélkül (ezt a mai napig nem értjük!!!) rendszeresen ott kockult. Amíg fizetett addig ő volt a VIP, mert csendes volt, nem csinált balhét, néma csendben kattogtatott... legjobb ügyfél ever! -
#7 Naaaaaaaa, legyen bennetek egy kis empátia. -
Sliderx #6 Magyarul már nem is megy? -
#5 natural selection -
#4 Egy életképtelen genetikai hulladékkal kevesebb.... -
GaborT28 #3 Néha felhasználhatott volna egy healing potiont. -
navahok #2 ezek szerint nem zavarta az ottani alkalmazottakat, hogy több mint másfél napja ott döglik, amíg fizet kit érdekel... -
Prof William #1 Még nekünk is megtanították hogy pár óránként mozogni kell 1-2 percet. Ha ezalatt a 40 óra alatt csak 3-4 alkalommal mozgott volna egy kicsit akkor megúszta volna.