Újabb európai uniós eljárás indulhat a Microsoft ellen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Engem az érdekelne, hogy a keresõk terén piacvezetõ guglinak miért nem piros még az orra a kalapácsos ráverésektõl, amikor õk meg a keresõjüket használják a böngészõjük terjesztésére? Ez nem fáj odafent?

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

Narxis
Nem mert nem tud a piaci fölényével visszaélve saját böngészõt terjeszteni.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Nem kedvelem a MS termékeket, de ez az eljárás röhejes. A windowsban nincs megtiltva hogy más böngészõt telepítsek, addig meg nem érdekel. Különben itt is látszik az egész EU böszmesége és tehetetlensége: addigra sikerült elérniük ez a böngészõválasztósdit, mire már az egész értelmét vesztette, réges rég önerõbõl feljött a Firefox és a Chrome.
Addig semmit nem tudtak csinálni, ameddig az IE 4-5-6 egyeduralkodó volt!
Talán hagyni kéne a valódi szabad versenyt kibontakozni, meg Almunia is inkább azzal foglalkozna amihez ért, bár erõs kétségeim vannak felõle hogy bármihez is...

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

Csak mer valaki nem piacvezeto ugyanugy meg kene adni a valasztas lehetoseget ez nem kidogas.

Narxis
A MacOS 90%-os piaci fölénnyel rendelkezik?

A MacOS-ben van böngészõválasztó?

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

Narxis
Ja csak itt a fogyasztó választhat, hogy megveszi-e az MS terméket vagy sem, sõt használhatja fizetés nélkül is. 😊 Fizessen csak az M$.

Senki elõtt nem volt letiltva, hogy bármilyen böngészõt telepíthessen. Kicsit ésszel kée ott élni brüsszelben, merta bírságot, ami jelen esetben inkább szõrszálhasogatás, azt is a fogyasztók fizetik ki végülis. Milyen jó is lesz.